Natriumbicarbonaat – Poeder schoonmaken – Schoonmaaksoda – Bicarbonaat – Zuiveringszout -Allesreiniger – Geurverwijderaar – Natuurlijke Zeep – Aluminiumvrij – PH verhoger – 10 Kg

 33,00

Signaalwoord

Niet van toepassing

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud

10 kg

Percentage Aceton C3H6O

0 %

Percentage Waterstofperoxide H2O2

0 %

Substantie

Poeder

Taal handleiding

Universeel

EAN

9508855259891

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Allesreinigers

Type allesreiniger

Poeder

Merk

ANEMON

SKU: 9300000176510699 Categorie:
Uw recensie toevoegen

**Natriumbicarbonaat: Veelzijdig te Gebruiken**

Op zoek naar een veelzijdige allesreiniger voor in huis of naar een onkruidbestrijder voor in de tuin? Dan is ons Natriumbicarbonaat precies wat je nodig hebt! Natriumbicarbonaat is een witte kristallijne stof die ook wel natriumwaterstofcarbonaat, dubbelkoolzure soda of zuiveringszout genoemd wordt. Het is zeer veelzijdig op verschillende plekken in huis in te zetten. Je kunt het poeder gebruiken als schoonmaakmiddel, onkruidbestrijder en zelfs als geurverwijderaar. Daarnaast kan het helpen bij de behandeling van wondjes, jeuk en huidirritatie. Lees snel verder om meer te weten te komen over de vele toepassingen van Natriumbicarbonaat!

Er bestaat geen andere stof ter wereld die zo veelzijdig inzetbaar is als Natriumbicarbonaat.

**Schoonmaakmiddel**: Natriumbicarbonaat is een effectief schoonmaakmiddel voor verschillende oppervlakken en materialen, waaronder matrassen, banken, stoelen, kleding, auto bekleding en nog veel meer.

-** Voor het reinigen van tapijten Breng Natriumbicarbonaat aan op het tapijt of vloerkleed. Laat het 15 minuten inwerken en verwijder de productresten met een stofzuiger.

– **Splinters verwijderen**: Natriumbicarbonaat kan helpen bij het verwijderen van splinters door de huid te verzachten en de splinter naar de oppervlakte te laten komen.

– **Plaklagen verwijderen**: Natriumbicarbonaat kan helpen bij het verwijderen van plaklagen op oppervlakken zoals vloeren, muren en ramen.

– **Onkruid verwijderen**: Natriumbicarbonaat kan onkruid doden door het uit te drogen. Het kan worden gebruikt als alternatief voor chemische onkruidverdelgers.

– **Wasmiddel**: Natriumbicarbonaat kan worden gebruikt als natuurlijk wasmiddel om kleding en textiel te reinigen en geuren te neutraliseren. Natriumbicarbonaat verwijdert wasmiddelresten van de rubberen afdichtingen en zorgt voor een frisse geur.

-**Leidingreiniger** Om leidingen, toiletten en gootstenen te ontstoppen, giet je 4 eetlepels natriumbicarbonaat in de afvoer en voeg je 100 ml vloeibaar citroenzuur toe. Laat na 15 minuten heet water lopen om productresten te verwijderen.

-**Snijplanken schoonmaken** Als je je snijplanken moet schoonmaken en ontgeuren, hebben wij de perfecte oplossing! Maak je snijplanken licht vochtig en bestrooi ze met natriumbicarbonaat. Laat het een paar uur staan tot het poeder is opgedroogd. Verwijder tot slot de resten met een borstel en je bent weer zo goed als nieuw!

– **Anti-jeukmiddel**: Natriumbicarbonaat kan helpen bij het verlichten van jeuk en irritatie op de huid, zoals insectenbeten en huiduitslag.

– **Neutraliseert geurtjes**: Natriumbicarbonaat heeft een natuurlijke geurneutraliserende werking en kan daarom worden gebruikt om geurtjes in huis en kleding te verwijderen.

– **Bevordert genezing van wondjes**: Natriumbicarbonaat kan de genezing van wondjes bevorderen door de pH-waarde van de huid te neutraliseren en bacteriën te doden.

– **Afwasmiddel**: Natriumbicarbonaat kan worden gebruikt als natuurlijk afwasmiddel om het servies schoon te maken en vet te verwijderen.

– **Vet verwijderaar**: Natriumbicarbonaat kan vet verwijderen van keukengerei en oppervlakken zoals fornuizen en ovens.

– **Bleekmiddel**: Natriumbicarbonaat kan worden gebruikt als natuurlijk bleekmiddel voor witte was en om vlekken te verwijderen. Voeg ½ kopje Natriumbicarbonaat toe aan wasmachines met bovenlader of ¼ kopje aan wasmachines met voorlader. De blekende eigenschappen van Natriumbicarbonaat versterken het effect van conventionele wasmiddelen en maken kleding witter en zachter.

**Schoonmaken**: Natriumbicarbonaat is een natuurlijke en milieuvriendelijke manier om je huis schoon te maken. Je kunt het gebruiken om tegels, wasbakken, toiletten en douches te reinigen, vieze plekken op de vloer weg te poetsen, koffie- en theeaanslag te verwijderen en vieze geurtjes uit de snijplank te halen.

-**Sterk tegen vuil zonder chemicaliën! Voeg Natriumbicarbonaat toe aan je dweilwater en verwijder moeiteloos vuil van sterk vervuilde vloeren. Voor gebruik binnen en buiten.

– **Shampoo**: Natriumbicarbonaat kan ook als shampoo worden gebruikt. Meng een eetlepel Natriumbicarbonaat met water en laat het even intrekken. Spoel het vervolgens uit onder een warme kraan.

– **Bloemen**: Voeg een kleine theelepel baking soda toe aan het water van je bloemen om ze langer mooi te houden.

– **Kleding wassen**: Voeg een paar eetlepels Natriumbicarbonaat toe aan je wasmiddel om je witte was weer mooi wit te krijgen.

– **Luchtverfrisser**: Natriumbicarbonaat kan ook gebruikt worden om vieze geurtjes te verwijderen. Leg een bakje baking soda in de kast of prullenbak om onaangename luchtjes te neutraliseren. Wil je een luchtverfrisserspray maken? Meng dan het sap van een halve citroen, 1 eetlepel Natriumbicarbonaat en twee kopjes heet water met elkaar. Laat het afkoelen en giet het in een plantenspuit.

**Zwembad pH-regulatie**: Natriumbicarbonaat wordt ook gebruikt in zwembaden om de pH-waarde te verhogen en de hardheid van het water te verminderen. Hierdoor hoeven er minder waterverzorgingsproducten gebruikt te worden.

Dit is nog maar het begin! Natriumbicarbonaat heeft nog veel meer toepassingen. Begin met het ontdekken van de voordelen van ons product!

**Opmerkingen**

Door zijn eigenschappen blokkeert Natriumbicarbonaat snel, maar het kan weer worden ontstopt door lichte kracht uit te oefenen. Let op: direct contact met de huid of ogen kan irritatie veroorzaken. Ons Natriumbicarbonaat is geschikt voor technische toepassingen en niet voor gebruik in voedingsmiddelen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Natriumbicarbonaat – Poeder schoonmaken – Schoonmaaksoda – Bicarbonaat – Zuiveringszout -Allesreiniger – Geurverwijderaar – Natuurlijke Zeep – Aluminiumvrij – PH verhoger – 10 Kg”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Natriumbicarbonaat – Poeder schoonmaken – Schoonmaaksoda – Bicarbonaat – Zuiveringszout -Allesreiniger – Geurverwijderaar – Natuurlijke Zeep – Aluminiumvrij – PH verhoger – 10 Kg
Natriumbicarbonaat – Poeder schoonmaken – Schoonmaaksoda – Bicarbonaat – Zuiveringszout -Allesreiniger – Geurverwijderaar – Natuurlijke Zeep – Aluminiumvrij – PH verhoger – 10 Kg

 33,00

Huishoud-vergelijk.nl
Logo