10 Auto Ruitenreiniger Bruistabletten, Auto-onderdelen- 1 tablet= 4 liter- Altijd ruitenreiniger bij de hand

 4,99

Signaalwoord

Niet van toepassing

Aantal stuks in verpakking

10 stuk(s)

Percentage Waterstofperoxide H2O2

0 %

Schoonmaakproduct geschikt voor materiaal

Glas en ruiten

Speciaal voor auto

Ja

EAN

8720387891177

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Glas- & Ruitenreinigers Schoonmaken Auto & Motor Auto-onderhoud Ruitenreinigers Auto wassen

Merk

QX Trades

SKU: 9300000167174250 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Let op: 1 strip bevat 10 tabletten

Wil je altijd schone ruiten hebben zonder gedoe? Probeer dan onze Auto ruitenwisservloeistof bruistabletten van QX Trades! De perfecte oplossing om je ruitenwisservloeistof bij te vullen. Makkelijk te gebruiken en ideaal voor onderweg. Deze tabletten besparen ruimte en zijn milieuvriendelijk. Schakel nu over op onze bruistabletten voor auto ruitenwisservloeistof en geniet van helder zicht tijdens het rijden.

Voordelen

1. Nooit meer gedoe met het sjouwen van zware flessen ruitenwisservloeistof! Met deze handige bruistabletten maak je in een handomdraai je eigen vloeistof.
2. Bespaar geld en verspil geen druppel met deze tabletten. Je maakt precies genoeg, zonder dat er iets ongebruikt blijft.
3. Perfect voor onderweg! Neem een paar tabletten mee in je handschoenenkastje en vul je ruitenwisservloeistof aan waar en wanneer je maar wilt.
4. Deze tabletten zijn speciaal ontworpen voor auto’s, dus je weet zeker dat je de juiste samenstelling krijgt voor een streeploos resultaat.
5. Beter voor het milieu! Het gebruik van bruistabletten vermindert je plastic afval, omdat je geen lege flessen meer hoeft weg te gooien.
6. Geen gedoe meer met overtollige vloeistof die je nergens kwijt kunt. Voeg gewoon een bruistablet toe aan je bestaande voorraad en je bent weer good to go.
7. Met deze tabletten heb je altijd een backup plan. Geen paniek als je ruitenwisservloeistof op is, je kunt snel en eenvoudig zelf nieuwe maken.
8. Maak indruk op je vrienden met je handige trucje om je ruitenwisservloeistof zelf te maken. Ze zullen versteld staan van jouw slimmigheid!
Auto ruitenwisservloeistof bruistabletten: De innovatieve oplossing voor schone autoruiten zonder gedoe met vloeistof bijvullen.
Auto ruitenwisservloeistof tabletten: De handige tabletten die zorgen voor een kristalhelder zicht tijdens het autorijden.
Bruistabletten voor auto ruitenwisservloeistof: Eenvoudig op te lossen tabletten voor een frisse ruitenwisservloeistof met een bruisend effect.

Specificaties

    • Auto ruitenwisservloeistof in de vorm van bruistabletten
    • Merk: QX Trades
    • Gemakkelijk te gebruiken
    • Geschikt voor alle automerken en -modellen
    • Verbetert het zicht tijdens het rijden, zelfs in regenachtige omstandigheden
    • Voorkomt strepen en vlekken op de voorruit
    • Zuivert vuil en insecten van de ruiten
    • Verwijdert vet en olie

Veelgestelde vragen

1. Hoe gebruik ik de bruistabletten van QX Trades Auto ruitenwisservloeistof?

Om de bruistabletten van QX Trades Auto ruitenwisservloeistof te gebruiken, hoef je alleen maar een tablet in je ruitensproeierreservoir te laten vallen en vervolgens water toe te voegen. De bruistablet zal oplossen en de vloeistof zal klaar zijn voor gebruik.

2. Kan ik de bruistabletten mengen met andere vloeistoffen?

Het wordt aanbevolen om de bruistabletten van QX Trades Auto ruitenwisservloeistof niet te mengen met andere vloeistoffen. Dit kan de werking en effectiviteit van het product beïnvloeden.

3. Hoe lang gaat een bruistablet mee?

Eén bruistablet van QX Trades Auto ruitenwisservloeistof is voldoende voor één keer gebruik. Het is raadzaam om elke keer dat je je ruitensproeiers gebruikt, een nieuwe bruistablet toe te voegen om optimale prestaties te garanderen.

4. Is QX Trades Auto ruitenwisservloeistof veilig te gebruiken op alle autotypen?

Ja, QX Trades Auto ruitenwisservloeistof is veilig te gebruiken op alle autotypen. Het is speciaal ontworpen om de ruiten effectief schoon te maken zonder schade aan te brengen aan het glas of de lak van je auto.

5. Is de QX Trades Auto ruitenwisservloeistof milieuvriendelijk?

Ja, de QX Trades Auto ruitenwisservloeistof is milieuvriendelijk. De bruistabletten zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, waardoor ze geen schadelijke chemicaliën in de natuur achterlaten. Bovendien helpt het gebruik van bruistabletten ook om plastic afval te verminderen, omdat je geen grote plastic flessen ruitenwisservloeistof meer hoeft te kopen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “10 Auto Ruitenreiniger Bruistabletten, Auto-onderdelen- 1 tablet= 4 liter- Altijd ruitenreiniger bij de hand”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 Auto Ruitenreiniger Bruistabletten, Auto-onderdelen- 1 tablet= 4 liter- Altijd ruitenreiniger bij de hand
10 Auto Ruitenreiniger Bruistabletten, Auto-onderdelen- 1 tablet= 4 liter- Altijd ruitenreiniger bij de hand

 4,99

Huishoud-vergelijk.nl
Logo