Equivera Robot Ramenwasser – Robot Ramenreiniger – Ruitenreiniger – Robot Glazenwasser – Ramen Wassen

 473,95

Signaalwoord

Niet van toepassing

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Percentage Waterstofperoxide H2O2

0 %

Schoonmaakproduct geschikt voor materiaal

Glas en ruiten

Speciaal voor auto

Nee

Verpakking breedte

25 cm

Verpakking hoogte

10 cm

Verpakking lengte

25 cm

Verpakkingsgewicht

2.4 kg

EAN

8721025908295

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Glas- & Ruitenreinigers Schoonmaken

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000173318883 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek het gemak van de geavanceerde W120-T, een robot raamreiniger die innovatie en gebruiksgemak combineert voor een onberispelijk schone ervaring.

Eenvoudig en Veelzijdig in Gebruik: De W120-T is op drie manieren te bedienen: via toetsen, met een afstandsbediening tot 15 meter afstand, of via de app (iGLASSBOT) beschikbaar voor zowel iOS als Android. Deze veelzijdigheid maakt het apparaat toegankelijk voor iedereen.

Efficiëntie door Kunstmatige Intelligentie: Dankzij de KI-technologie reinigt de W120-T een vierkante meter in ongeveer twee minuten. De robot navigeert slim in Z- of N-modus en kiest automatisch de meest effectieve route voor een grondige reiniging. Met een hoogte van slechts 9,5 cm kan deze raamreiniger ook moeilijk bereikbare plekken aan.

Geschikt voor Verschillende Oppervlakken: De is niet alleen een ruitenreinigingsrobot; hij werkt ook op andere oppervlakken zoals glas, tegels en zelfs hout. Meerdere sensoren zorgen ervoor dat de robot veilig blijft op frameloze ramen of tafelbladen.

Intelligente en Verticale Raamreiniging: Uitgerust met een duurzame, borstelloze motor en een hoog zuigvermogen van 5.600 PA, hecht de W120-T zich moeiteloos aan verticale oppervlakken. Een microvezeldoek aan de onderkant zorgt voor een effectieve en zachte reiniging.

UPS Systeem voor Extra Veiligheid: De robot werkt met draad en is voorzien van een UPS (onderbroken stroomsysteem). Bij stroomuitval blijft de robot dankzij een intelligent algoritme 30 minuten op het glasoppervlak, terwijl de professionele veiligheidskabel van 150 kg extra veiligheid biedt.

De W120-T biedt een revolutionaire reinigingservaring, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en veilige manier om ramen te reinigen. Bestel nu en ervaar het gemak van geavanceerde raamreiniging met.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Equivera Robot Ramenwasser – Robot Ramenreiniger – Ruitenreiniger – Robot Glazenwasser – Ramen Wassen”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Equivera Robot Ramenwasser – Robot Ramenreiniger – Ruitenreiniger – Robot Glazenwasser – Ramen Wassen
Equivera Robot Ramenwasser – Robot Ramenreiniger – Ruitenreiniger – Robot Glazenwasser – Ramen Wassen

 473,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo