12 x 1 Liter Urigloss – Urinoir Ontstopper – Urinesteen Verwijderaar – urinesteen oplossen – condens afvoerreiniger

 269,00

Aantal stuks in verpakking

12 stuk(s)

Gevarenaanduiding H-zinnen

H290:Kan bijtend zijn voor metalen, H314:Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel, H332:Schadelijk bij inademing

Inhoud

12 l

Percentage Waterstofperoxide H2O2

0 %

Percentage Zwavelzuur H2SO4

0 %

Signaalwoord

Gevaar

Verpakking breedte

35 cm

Verpakking hoogte

28 cm

Verpakking lengte

26 cm

Verpakkingsgewicht

12 kg

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P260:Stof, rook, gas, nevel, damp, spuitnevel niet inademen, P280:Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming/gelaatsbescherming dragen, P301+P330+P331:Na inslikken: de mond spoelen — GEEN braken opwekken, P303+P361+P353:Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken – huid met water afspoelen/afdouchen, P305+P351+P338:BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten: contactlenzen verwijderen, indien mogelijk: blijven spoelen., P310:Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen, P390:Gelekte/gemorste stof opnemen om materiële schade te vermijden., P501:De inhoud en, verpakking verwerken volgens de plaatselijke, regionale, nationale, internationale voorschriften

EAN

8719326549101

Categorieën

Huishouden Ontstoppers Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Ontstoppingsmiddelen Ontkalkings- & Ontstoppingsmiddelen Ontstoppingsmiddelen

Merk

Urigloss

SKU: 9300000051288097 Categorie:
Uw recensie toevoegen

PRIJZEN ZIJN PER DOOS (12×1 LITER)

Goed om te weten: wij verkopen alleen aan bedrijven.

Wat doet Urigloss?

Urigloss verwijdert snel en makkelijk urinesteen en kalk uit leidingen. Door regelmatig gebruik worden verstoppingen voorkomen en verdwijnen slechte of hinderlijke geuren.

Urigloss is ook uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag in wc ‘s en urinoirs. En het ontstoppen van de condens afvoeren (cv-ketel).

In het kort:

  • Lost urinesteen en kalk snel op
  • Voorkomt verstoppingen door regelmatig gebruik
  • Hinderlijke geuren verdwijnen
  • Ook zeer geschikt voor reinigen van wc’s, urinoirs en condens – afvoeren (cv-ketel)
  • Onbeperkt houdbaar in de fles met een dicht gedraaide dop

Gebruiksaanwijzing:

Voor urinoirs

De urinoir ontstopper langzaam en direct in het urinoir gieten. Enige tijd laten inwerken (desnoods een nacht). Hierna spoelen met een beetje water om te zien of de verstopping is opgelost.

Als het nodig is, kunt u dit herhalen totdat de verstopping volledig is opgelost. Als laatste nogmaals goed naspoelen met water.

Wij adviseren om wekelijks 100 ml urinoir ontstopper te gebruiken om eventuele verstoppingen en hinderlijke geuren te voorkomen.

Voor condens afvoeren (cv-ketel): oplossen kalk en aluminiumoxides

Verwijder zoveel mogelijk water uit de afvoer. Het product rechtstreeks in de afvoer gieten, 5 à 10 minuten laten inwerken en vervolgens goed naspoelen met water. Als het nodig is, kunt u dit herhalen totdat de verstopping volledig is opgelost. Regelmatig (preventief) gebruik helpt verstoppingen te voorkomen.

Voor reinigen

Wc’s en urinoirs; schenk de ontstopper op de vervuilde plek of in het gedeelte waar water in staat. Laat het minimaal een uur inwerken, daarna met een toiletborstel schoonmaken.

Voegen en tegels; het te behandelen oppervlak eerst nat maken. Daarna de ontstopper verdund of onverdund over het oppervlak verspreiden en 10 tot 20 minuten in laten werken. De losgekomen vervuiling afspoelen met schoon water.

Let op! Niet laten inwerken op roestvrij staal en chroom. Altijd naspoelen met water. Dit product mag nooit gebruikt worden in combinatie met andere chemicaliën. De urinoir ontstopper is op basis van salpeterzuur. Draag daarom altijd zuur beschermende handschoenen en een veiligheidsbril.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “12 x 1 Liter Urigloss – Urinoir Ontstopper – Urinesteen Verwijderaar – urinesteen oplossen – condens afvoerreiniger”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 x 1 Liter Urigloss – Urinoir Ontstopper – Urinesteen Verwijderaar – urinesteen oplossen – condens afvoerreiniger
12 x 1 Liter Urigloss – Urinoir Ontstopper – Urinesteen Verwijderaar – urinesteen oplossen – condens afvoerreiniger

 269,00

Huishoud-vergelijk.nl
Logo