BRAUZZ eco wasstrips lavendel

 17,99

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Inhoud

0 l

Signaalwoord

Niet van toepassing

Taal handleiding

Geen taal

Verpakkingsinhoud

1

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

EAN

8830332924932

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Schoonmaakpakketten

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000164394320 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De sleutel tot een frisse, schone wasbeurt en een schonere planeet! Deze revolutionaire wasstrips zijn ontworpen om de manier waarop we onze kleding wassen te transformeren, en ze dragen bij aan een groenere toekomst voor onze planeet. BRAUZZ eco wasstrips lavendel zijn niet zomaar wasmiddelstrips; ze vertegenwoordigen een ware revolutie in de wereld van wasverzorging. Het begint allemaal met hun ongelooflijke lichtheid. Deze wasstrips zijn maar liefst 20 keer lichter dan traditioneel vloeibaar wasmiddel of waspoeder. Dit betekent niet alleen minder gewicht in je wasruimte, maar ook minder CO2-uitstoot tijdens het transport. Het is een kleine stap met grote ecologische voordelen.

Biologisch afbreekbaar

Wat maakt BRAUZZ eco wasstrips lavendel nog meer bijzonder? Ze zijn doordrenkt met de verfrissende geur van lavendel, waardoor je kleding na elke wasbeurt heerlijk ruikt. En dat is niet alles! Deze wasstrips zijn vrij van microplastics, conserveringsmiddelen en bleekmiddel. Ze zijn volledig biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze geen schadelijke sporen achterlaten in onze waterwegen en ecosystemen.

Eenvoudig en efficiënt

Het gebruik van BRAUZZ eco wasstrips lavendel is eenvoudig en efficiënt. Plaats gewoon één wasstrip in de wasmachine, voeg je vuile was toe en start het wasprogramma. Voor extra vuile was of een goed gevulde trommel kun je zonder zorgen twee wasstrips gebruiken. En voor die hardnekkige vlekken is er soda, dat perfect samengaat met onze wasstrips. Het geeft je wasgoed de extra kracht die het nodig heeft om vlekken en geurtjes te verwijderen en houdt je witte was stralend zonder het gebruik van bleekmiddel.

Een enkele BRAUZZ eco wasstrip weegt slechts 2 gram, maar laat je niet voor de gek houden door zijn gewicht. Deze kleine krachtpatser heeft dezelfde reinigingskracht als 40 gram premium vloeibaar wasmiddel of waspoeder. Het is een universeel wasmiddel dat geschikt is voor wit, gekleurd en donker textiel, en voor alle temperaturen, variërend van 15°C tot 95°C. Zelfs delicate stoffen zoals wol, zijde en kasjmier kunnen met een gerust hart worden gewassen. Voor kleine wasjes of halve ladingen kun je de wasstrip zelfs gemakkelijk doormidden scheuren, waardoor je altijd de juiste dosering hebt.

Volledig plasticvrij

BRAUZZ eco masstrips lavendel zijn ontworpen om de hardnekkigste vlekken te verwijderen en je kleding weer te laten stralen, ongeacht de kleur of stof. Eén wasstrip staat gelijk aan één volledige lading was, waardoor het doseren uiterst gemakkelijk is. De lichtgewicht verpakking minimaliseert afval en is volledig plasticvrij, wat past bij ons streven naar duurzaamheid.

Niet alleen geschikt voor machinewas, maar ook voor handwas en wasprogramma’s op lage temperaturen. Met 32 wasstrips in elke verpakking, ben je klaar voor talloze wasbeurten zonder je zorgen te maken over het milieu.

Krachtige, milieuvriendelijke oplossing

BRAUZZ eco wasstrips lavendel bieden een krachtige, milieuvriendelijke oplossing voor al je wasbehoeften. Ze combineren de efficiëntie van hoogwaardig wasmiddel met de zorg voor onze planeet. Geniet van schone, frisse kleding en draag bij aan een schonere, groenere toekomst met BRAUZZ eco wasstrips lavendel. Bestel ze vandaag nog en ervaar de revolutie in wasverzorging!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “BRAUZZ eco wasstrips lavendel”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BRAUZZ eco wasstrips lavendel
BRAUZZ eco wasstrips lavendel

 17,99

Huishoud-vergelijk.nl
Logo