Litokol Litonet Pro Tegelreiniger 0,5 L – Graffiti en verfspuitverwijdering – Effectieve epoxy grout reiniger – Reinigen van verharde epoxyvoegen – Verwijdering van…

 34,99

Signaalwoord

Waarschuwing

Gevarenaanduiding H-zinnen

H316:Veroorzaakt lichte huidirritatie

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud

500 ml

Percentage Waterstofperoxide H2O2

0 %

Schoonmaakproduct geschikt voor materiaal

Keramiek, Kunststeen, Tegels en sanitair, Voegen, Marmer

Verpakking breedte

30 cm

Verpakking hoogte

30 cm

Verpakking lengte

35 cm

Verpakkingsgewicht

0.5 kg

EAN

8032853935200

Categorieën

Huishouden Klussen Vloeren & Tegels Vloer- & Tegelonderhoud Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Vloerreinigingsmiddel Tegelreinigers Vloer- & Tegelonderhoud

Geschikt voor materiaal

Tegels en sanitair, Marmer, Keramiek, Kunststeen, Voegen

Merk

Litokol

SKU: 9300000138215024 Categorie:
Uw recensie toevoegen

BESCHRIJVING

Litonet Pro is een vloeibaar reinigingsmiddel met een alkalische pH-waarde, ideaal voor het verwijderen van gekatalyseerde epoxyresten, zelfs lange tijd na het voegen, van alle soorten keramische tegels, inclusief delicate oppervlakken zoals gezoet keramiek, glas- of keramiekmozaïeken, natuursteen.
Dankzij de hoge viscositeit is Litonet Pro ideaal voor het reinigen van binnen- en buitenmuren en vloeren.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Dankzij de oplossende eigenschappen is het onverdunde reinigingsmiddel bijzonder effectief in het verwijderen van vlekken en geconsolideerde resten die zijn achtergebleven door epoxyvoegen zoals Starlike®, Starlike® Defender, Starlike® Crystal, Starlike® Color Crystal en Epoxystuk X90, zelfs op materialen die bijzonder moeilijk te reinigen zijn, zoals dun geperste of samengeperste platen, oppervlakken met houteffect en oppervlakken met microgroeven. Dankzij de formulering is het zacht voor materialen zonder corrosie te veroorzaken.
Ook ideaal voor het verwijderen van graffiti, spuitverf en inkt. Effectief in het verwijderen van siliconen kitresten en vlekken geproduceerd door organische polymeren.

VOORDELEN

– Niet-agressieve oplossing, die ook gebruikt kan worden op gepolijst marmer en gezoet of gepolijst porcellanato zonder risico op corrosie of aanslag.
– Uiterst veelzijdig product dankzij de vele toepassingen.

TOEPASSING

Goed schudden voor gebruik. Breng het onverdunde product rechtstreeks aan op het aangetaste oppervlak en verdeel het gelijkmatig met een platte kwast of schijf. Laat het product 15-30 minuten inwerken, afhankelijk van de hardheid van het residu. Voor verse resten heeft het product minder tijd nodig om in te werken, terwijl voor meer geconsolideerde resten het product langer moet inwerken. Wrijf het oppervlak na het aanbrengen van het product in met wat wit vilt (item 109/G) of met een eenschijfsmachine met een witte schijf voor grotere oppervlakken. Het wordt aanbevolen om het product na het aanbrengen mechanisch te wrijven om het gemakkelijker te kunnen verwijderen.

Vang de reinigingsoplossing op met een spons of een natte stofzuiger.

Spoel ten slotte goed af met schoon water en droog af met een schone lap of doek.

Wacht niet tot het spoelwater verdampt is, want dan kunnen er weer vlekken op het oppervlak komen.

Als er na het spoelen nog steeds resten van epoxyvoegen te zien zijn, herhaal dan het aanbrengen volgens dezelfde procedure.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Litokol Litonet Pro Tegelreiniger 0,5 L – Graffiti en verfspuitverwijdering – Effectieve epoxy grout reiniger – Reinigen van verharde epoxyvoegen – Verwijdering van…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Litokol Litonet Pro Tegelreiniger 0,5 L – Graffiti en verfspuitverwijdering – Effectieve epoxy grout reiniger – Reinigen van verharde epoxyvoegen – Verwijdering van…
Litokol Litonet Pro Tegelreiniger 0,5 L – Graffiti en verfspuitverwijdering – Effectieve epoxy grout reiniger – Reinigen van verharde epoxyvoegen – Verwijdering van…

 34,99

Huishoud-vergelijk.nl
Logo