Natuurlijk schoonmaken – Frans huishoudpakket – Savon de Marseille – Vlekkenstick – Afwaszeep – Marseille zeep – Marseille Kubus

 29,95

Signaalwoord

Niet van toepassing

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@fransezeep.com

Inhoud

1100 g

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

FRANSE ZEEP

Verpakking breedte

200 mm

Verpakking hoogte

200 mm

Verpakking lengte

200 mm

Verpakkingsgewicht

1100 g

EAN

9507133233387

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Poetsmiddelen

Merk

Savon de Marseille

SKU: 9300000176611602 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met dit alles in één huishoudpakket ben je in één keer klaar!

Alles wat je nodig hebt zit hierin.

In dit pakket zit:

Marseille zeep 300 gram (Olijfzeep)

Met deze traditionele Marseille zeep kun je niet alleen je huid en haar wassen. Het mooie, grote blok zeep is ook goed te gebruiken als huishoudzeep. Het is een zeer milde zeep en bevat natuurlijke vitamine E. De zeep reinigt tot diep in de poriën en heeft een lichte antibacteriële werking. Ook voor lichte schaafwonden, huidirritaties of op de schilferige huid is de Marseille zeep heel geschikt. De olijfolie (72%) in de zeep zorgt voor een zachte huid na gebruik. Zeker voor de droge, oudere huid of een probleemhuid (eczeem of psoriasis) is de zeep een uitkomst.

Deze eeuwenoude zeep bestaat niet voor niets al zolang. Geproduceerd in het hart van de Provence in de welbekende Franse stad Marseille. De Marseille zeep is multifunctioneel. Dat het zeer goed voor de huid weet je vast al, maar je kan er ook goed mee schoonmaken.

Eerst even terug de zeep. Deze is hypoallergeen, het is geformuleerd met alleen plantaardige oliën, zonder toevoeging van conserveermiddelen, kleurstoffen, parfums of dierlijke vetten. Marseillezeep bevat 72% olijfolie. De zeep staat bekend om zijn voedende, verzachtende en beschermende eigenschappen! Omdat het een antibacteriële zeep is kan je er ook goed schaafwonden of wondjes mee reinigen en verzorgen. Een oplossing voor de (acne) gevoelige, droge of vette huid. Het is een heel duurzaam zeepje omdat het erg lang meegaat, vegan is en zonder chemicaliën.

Huishoudzeep zo wordt het ook weleens genoemd. Omdat je er ook goed vlekken mee kunt verwijderen, zelfs hardnekkige. Denk aan vlekken van bloed, gras, fruit, koffie, inkt of chocolade. Het reinigt alle soorten stoffen zonder deze te beschadigen. Het hersteld ook de glans van wit linnen.

Hoe werkt het?

  • Bevochtig de zeep, wrijf het over de vlek en was het textiel vervolgens in de wasmachine of met de hand.
  • Wrijf voor delicaat textiel de vlek in met zeepwater, laat het 10 minuten inwerken en spoel het wasgoed uit met schoon water.

Ook voor het wassen van (baby) kleding is het geschikt. Het geeft namelijk geen allergische reactie of irritatie.

Marseille zeep heeft dus ook een antibacteriële werking. Hieronder nog wat ideeën waar je het allemaal voor kunt gebruiken of op kunt toepassen.

  • Reinig de ijzeren plaat van het strijkijzer ermee, even paar keer over het warme ijzer strijken en daarna met een doek afnemen.
  • Rasp paar stukjes zeep en doe dit in een bakje met heet water. Plaats de houtenborstel of kam erin en laat dit paar minuten intrekken. Wel eerst even de haren verwijderen. Heb je een plastickam of borstel? Laat dit dan een paar uur intrekken. Spoel af met koud water en laat uitlekken op een droge schone doek. Ook houtenpollepels kan je zo goed reinigen en verzorgen.
  • Je leren bank, autostoel, tas of riem reinigen? Plaats was geraspte snippers in heet water en laat dit oplossen. Pak een schone droge doek en dep deze in het mengsel en wrijf het op het leer. Dit verzorgd én reinigt in één.
  • Rasp ongeveer 10 gram van het blok af, doe dit in 250 ml water heet gekookt water. Roer goed door dat het oplost. Giet dit dan in een zeeppompje. Zo heb je vloeibare zeep.

Marseille kubus 300 gram plantaardig

Dé traditionele kubus, je kent ‘m wel! Deze is plantaardig, handgemaakt en helemaal natuurlijk.

Geschikt voor zowel de was als voor het wassen van je handen en lichaam. Witte Marseillezeep is een ultra-effectieve vlekverwijderaar. Het is perfect voor uw wasgoed, inclusief het meest delicate textiel. Het is ook een multifunctionele huishoudelijke reiniger.

Bekijk hier wat je met Marseille zeep allemaal kan! Geen toegevoegde conserveringsmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen of dierlijke vetten.

Savon de Marseille vlekverwijderaar 100 gram

Alle vlekkenmiddeltjes ondertussen al geprobeerd en nog steeds niet de juiste gevonden? Staat het plankje bij de wasmachine vol met vlekproducten? Deze handige Savon de Marseille vlekkenzeep is klein, zuinig en handig in formaat en reinigt alle vlekken!

De zuinige en ecologische Savon de Marseille vlekverwijderaar is de musthave voor elk huishouden (helemaal met kinderen). ‘Terre de Sommières’ is een natuurlijke klei die bekend staat om zijn reinigende krachten. Gebruik deze vlekverwijderaar zeep voor vlekken in kleding. Denk aan vlekken door koffie, thee, fruit, inkt, gras, bloed of wijn.

Maak de zeep nat met wat water. Wrijf de zeep over de vlek en laat het ongeveer tien minuten intrekken. Moeilijke vlekken twee á drie uur laten intrekken! Spoel het daarna goed uit met schoon water of was het in de wasmachine.

Afwasmiddel 200 gram

Afwasmiddel op basis van witte azijn is een super ontvetter, met een subtiele geur van citrusvruchten en basilicumblaadjes. Gemaakt in de Provence, Frankrijk. Maak de spons of afwasborstel nat en ga over de vaatzeep heen, het gaat vanzelf schuimen. Maak je vaat ermee schoon en spoel af met schoon water. Dit afwasmiddel blok is volledig biologisch afbreekbaar en zero waste.

Alle producten zijn 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Goed voor huid en de planeet.

Ook fijn dat deze producten géén reactie geven op de huid tijdens het gebruik.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Natuurlijk schoonmaken – Frans huishoudpakket – Savon de Marseille – Vlekkenstick – Afwaszeep – Marseille zeep – Marseille Kubus”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Natuurlijk schoonmaken – Frans huishoudpakket – Savon de Marseille – Vlekkenstick – Afwaszeep – Marseille zeep – Marseille Kubus
Natuurlijk schoonmaken – Frans huishoudpakket – Savon de Marseille – Vlekkenstick – Afwaszeep – Marseille zeep – Marseille Kubus

 29,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo