Biobelinda Rust And Lime Remover BL08

 26,50

Signaalwoord

Waarschuwing

Gevarenaanduiding H-zinnen

H303:Kan schadelijk zijn bij inslikken

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud

1000 ml

Percentage Waterstofperoxide H2O2

0 %

Schoonmaakproduct geschikt voor materiaal

Tegels en sanitair, Voegen

Verpakking breedte

15 cm

Verpakking hoogte

30 cm

Verpakking lengte

15 cm

Verpakkingsgewicht

1000 g

EAN

8785252443271

Categorieën

Huishouden Klussen Vloeren & Tegels Vloer- & Tegelonderhoud Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Vloerreinigingsmiddel Tegelreinigers Vloer- & Tegelonderhoud

Geschikt voor materiaal

Tegels en sanitair, Voegen

Merk

Biobelinda

SKU: 9300000008693351 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Beschrijving


Met roest- en kalkreinigers kunt u de kalk op gootstenen en tegeloppervlakken reinigen. U kunt een helderder en schoner uiterlijk creëren dankzij producten die ook helpen bij het voorkomen van roest die kan optreden in installaties en onderdelen van ijzerlegeringen. U kunt hygiëne creëren door te kiezen voor BioBellinda Rust & Lime Remover, die een effectieve formule heeft.

VERWIJDER VLEKKEN ONMIDDELLIJK

De acieve ingredienten in Biobellinda roest & kalk remover-product zijn rechtstreeks geintegreerd in het gebied waar het woord werd toegepast en de kalk. Het product, het woord gewaardeerd om zijn formule, dat de toepassingsgebied zonder enige schade reinigt, kan worden toegevoegd aan de beoogde gebied vanwege het ontwerpmet deksel.

Organically gebruik met fosfaatvrije formule

Biobellinda roest & kalk remover-product, dat is ontwikkeld om te worden gebruikt in gebieden in die vaak in contact kome met water zoals baden, toiletten, gootstenen en tegels, verzekert de gebruikers dat het geen chloor, paraben sl, alcohol, verf, parfum, fosfaat van ammoniak.
Biobellinda roest & kalkverwijdereraar, dat dankzij de ingredienten in de formule biologisch afbreekbaar is, kan ook effectief worden gebruikt in theepotten.

REINIGEND EFFECT WORDT STERKER IN COMBINATIE MET WATER

u kunt effectievere resultaten behalen door Biobellinda rust & lime remover met water te verdunnen, met de snelheden die zijn gespecificeerd in de gruiksmethode. U kunt ook op bepaalde tijdsinterallen lege wasbeurten uitvoeren door het product te gebruiken tegen het probleem van roesten en kalkaanslag dat kan voorkomen in vaatwassers en wasmachines. U kunt het ook aanbrengen op gebieden zoals tegels, tegelsvoegen en gootstenen, aangezien u het niet met blote handen aanraakt. Gebruik het in dichtgroeste en gekalkte gebieden door het met 1/5 snelheid aan koud water toe te voegen of door 1 theeglas poduct toe te voegen aan 1 liter koud water. Het mag alleen worden gebruikt op roestige en gekalkte oppervlakken. Niet gebruiken op zuur-labiele oppervlakken zoals hete oppervlakken, marmer, aluminium. Niet vermengen met andere producten en stoffen. Gebruik met spuitapparatuur wordt niet aanbevolen. Naast het reinigen van het gebied waar het wordt aangebracht, polijst de kalkreiniger ook het gebied en maakt het uw huis hygienischer.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Biobelinda Rust And Lime Remover BL08”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Biobelinda Rust And Lime Remover BL08
Biobelinda Rust And Lime Remover BL08

 26,50

Huishoud-vergelijk.nl
Logo