Equivera Robot Ramenwasser – Robot Ramenreiniger – Ruitenreiniger – Robot Glazenwasser – Ramen Wassen

 499,95

Signaalwoord

Niet van toepassing

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Percentage Waterstofperoxide H2O2

0 %

Schoonmaakproduct geschikt voor materiaal

Glas en ruiten

Speciaal voor auto

Nee

Verpakking breedte

20 cm

Verpakking hoogte

29 cm

Verpakking lengte

14 cm

Verpakkingsgewicht

980 g

EAN

8721025908240

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Glas- & Ruitenreinigers Schoonmaken

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000173300273 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Bent u op zoek naar een slimme en efficiënte manier om uw ramen te reinigen? De T9 Pro Ruitenwisserrobot is dan precies wat u nodig heeft! Deze geavanceerde robot combineert technologie met gebruiksgemak om uw ramen stralend schoon te houden.

Automatische Watersproeierrobot: Met de T9 Pro wordt ramen reinigen een fluitje van een cent. De robot is uitgerust met een ultrasone waternevel en een waterreservoir van 20 ml, waardoor hij zelfs de moeilijkste vlekken zonder moeite aanpakt. Het maximale ontwerp zorgt ervoor dat uw ramen glanzen, terwijl u zich op andere taken kunt concentreren.

Ongeëvenaarde Zuigkracht: De T9 Pro beschikt over een indrukwekkende zuigkracht van 3800 Pa x 2, waarmee hij zich stevig aan verticale oppervlakken hecht en uitzonderlijke reinigingsresultaten levert. Dankzij de intelligente chip past de robot zijn zuigkracht in minder dan een seconde aan, zodat uw ramen altijd perfect schoon zijn.

Dieptereiniging met Dubbele Turbinerotatie: Deze robotreiniger is niet alleen krachtig, maar ook grondig. Hij is uitgerust met 10 wasbare en gemakkelijk te vervangen vezeldoeken, waardoor hij effectief ramen, spiegels, muren en tafelbladen reinigt. Zijn dubbele rotatie simuleert de beweging van een hand voor een diepe reiniging.

Eenvoudige Bediening: De T9 Pro is ideaal voor iedereen, inclusief ouderen en mensen met beperkte mobiliteit. Het compacte en ergonomische ontwerp maakt het apparaat gemakkelijk te gebruiken, met een enkele knop om uw reiniging te starten.

Randdetectieintelligentie: U hoeft zich geen zorgen te maken over het reinigen van randen. De robot detecteert nauwkeurig glasoppervlakken en trekt zich elegant terug bij de randen. Met zijn professionele raamreinigingssysteem volgt hij de ingestelde route nauwgezet.

Veiligheid voorop: Dankzij de geïntegreerde UPS-batterijtechnologie blijft de robot bij een stroomuitval tot 20 minuten aan het raam vastzitten, compleet met een geluidswaarschuwing. De 5 meter lange veiligheidslijn voorkomt vallen van grote hoogte.

Bestel nu de T9 Pro Ruitenwisserrobot en ervaar het gemak van automatische, grondige en veilige raamreiniging!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Equivera Robot Ramenwasser – Robot Ramenreiniger – Ruitenreiniger – Robot Glazenwasser – Ramen Wassen”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Equivera Robot Ramenwasser – Robot Ramenreiniger – Ruitenreiniger – Robot Glazenwasser – Ramen Wassen
Equivera Robot Ramenwasser – Robot Ramenreiniger – Ruitenreiniger – Robot Glazenwasser – Ramen Wassen

 499,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo