Ontstoppingsmachine 100mm Elektrische Pijp Ontstopper afvoerpijpreinigingsmachine professionele afvoerpijpontstoppingsmachine

 328,31

Signaalwoord

Niet van toepassing

Percentage Waterstofperoxide H2O2

0 %

Taal handleiding

Engels

EAN

6097746518559

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Keukenreinigers Schoonmaken RVS reinigers

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000159070495 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Mangaanstalen veer: de 2 mangaanstalen touwen zijn niet gemakkelijk te roesten, te corroderen en in de war te raken. U kunt snel door meerdere gebogen leidingen gaan om de klompen te verwijderen. De schakelaar wordt gebruikt om de draairichting van de kabel te veranderen.
6 verwisselbare messen: ideaal voor buizen van 20 – 100 mm. Laat je verrassen door de 6 verschillende vormen van de snijkanten. Dankzij het snelwisselsysteem kunnen de snijkanten eenvoudig worden aangebracht en verwijderd. Meerdere bijlagen gaan een lange weg bij het opruimen van verschillende klompen.
Efficiënte motor van 250 W: de motor van 250 W maakt het gemakkelijk om het afvoerreinigingssnoer te draaien. Daarnaast heeft de koperdraadmotor een betere geleiding en lage weerstand, waardoor deze elektrische afvoerslang het reinigingsproces effectiever maakt.
Duurzaam lichaam en handvat: deze afvoerreinigingsmachine geniet een goede reputatie vanwege zijn stevige structuur. Een hoogwaardig ijzeren frame verlengt de levensduur. Een draagbare handgreep is gunstig voor gemakkelijke draagbaarheid. Ze kan zwaar werk aan en kan lange rioleringen schoonmaken.
Brede toepassing: de rioolmachine wordt veel gebruikt in riool, afvoerputje, buis, badkamer en vloerkanaal. Zodra u deze machine bezit, kunt u de leidingen zelf reinigen in plaats van honderden dollars aan een loodgieter te betalen.

2 premium staalkabel
Deze hoogwaardige staalkabel is bestand tegen breuk, klitten, knikken en corrosie. De afvoerreinigingsmachine is geschikt voor 20 mm – 100 mm leiding.

Snel verwisselbare koppen
Dit is een set snijkoppen voor de graafmachinemachine. Pijpklompen spoel je eenvoudig weg, open de verstopping veroorzaakt door haar, vet of groente snel.

Zuiver koperen motor
Met een krachtige 250W puur koperen motor en een snelheid van 400 RPM werkt onze afvoerreinigingsmachine efficiënt en zonder enige vervuiling tijdens het reinigingsproces.

ijzeren kom
Deze afvoervijzel is gemaakt van robuust ijzer dat in de installatie is geïntegreerd. Het is steviger en stabieler in gebruik en wordt tijdens het gebruik niet gemakkelijk beschadigd. Perfect voor langdurig gebruik.

Vooruit & achteruit schakelaar
In de regel is het voldoende om op een knop te drukken om de rijrichting van de machine te veranderen. De kabel lost het probleem van rioolverstopping bij het omkeren van de bewegingsrichting op.

Brede toepassing:
Het heeft een compact ontwerp met een redelijk formaat en gewicht. Deze elektrische slang kan thuis, op kantoor en op openbare plaatsen worden gebruikt om rioolbuizen, vloerafvoeren, enz.

Spanning: 230V 50Hz
Vermogen: 250W
Rotatiesnelheid: 400 tpm
Diameter reinigingsbuis: 20 mm-100 mm
max. werklengte: 30 m

1 x complete set afvoerreinigingsmachine
1 x spiraalset
6 x snijgereedschap
1x sleutel
1 * lederen handschoen:

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Ontstoppingsmachine 100mm Elektrische Pijp Ontstopper afvoerpijpreinigingsmachine professionele afvoerpijpontstoppingsmachine”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontstoppingsmachine 100mm Elektrische Pijp Ontstopper afvoerpijpreinigingsmachine professionele afvoerpijpontstoppingsmachine
Ontstoppingsmachine 100mm Elektrische Pijp Ontstopper afvoerpijpreinigingsmachine professionele afvoerpijpontstoppingsmachine

 328,31

Huishoud-vergelijk.nl
Logo