ONA Block – 4 x 175 Gram – Luchtverfrisser – Geurneutralisator – Vernietiger van geuren

- 23%

Oorspronkelijke prijs was: € 53,00.Huidige prijs is: € 41,00.

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Geursoort

Fris

Aantal stuks in verpakking

4 stuk(s)

Verpakkingsgewicht

600 g

EAN

9501957865557

Geschikt voor badkamer

Ja

Geschikt voor in de auto

Ja

Geschikt voor toilet

Ja

Handmatig of automatisch

Automatisch

Inhoud

170 g

Inhoud per dispenser

170 g

Navulbaar

Nee

Verpakking breedte

20 cm

Verpakking hoogte

10 cm

Verpakking lengte

15 cm

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

EWaste

Nee

Categorieën

Huishouden Luchtverfrissers Schoonmaakmiddelen Luchtverfrissers Schoonmaken Auto & Motor Auto-onderhoud Interieurverzorging Luchtverfrissers

Merk

Ona

Korting

Vanaf 10%, Vanaf 5%

SKU: 9300000146671152 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Het Canadese bedrijf ONA porduceert sinds 1995 hoogwaardige geurneutralisators. Het bedrijf is volkomen gewijd aan het neutraliseren van storende geuren en zet haar jarenlange ervaring in gericht op een professionele ontgeuring.

ONA Block – Klein formaat, krachtige geurneutralisator

Het ONA blok is een klein, stil werkpaard als het gaat om geurbestrijding. Het kan overal neergezet en vergeten worden. Een klein blokje boordevol 32 essentiële oliën die geleidelijk vrijkomen, waardoor ongewenste luchtgeuren worden geneutraliseerd en vernietigd.

De ONA Block is een geurneutralisator. Het is een complexe formule van etherische oliën – industriële kracht maar toch veilig voor thuis en op het werk, en kan worden gebruikt in de buurt van mensen en huisdieren.

Of je hem nu in je sporttas, inloopkast, onder je autostoeltje of naast een kattenbak legt, ONA Block neutraliseert de sterkste geuren ongemerkt.

Ideaal voor kleine tot middelgrote ruimtes

ONA blokken zijn ideaal voor huisdiergeuren rond hondenmanden, kattenbakken en toiletten. Ook auto’s, boten en campers zijn geschikt, vooral als ze in de stalling hebben gestaan en onderhevig zijn geweest aan vocht of mufheid! Het ONA-blok laat zijn krachtige geurneutraliserende moleculen vrij en houdt de locatie vrij van ongewenste geuren

Gebruik:

ONA Blocks zijn ons meest populaire geurneutraliserende product voor gebruik in kleine afgesloten ruimtes. Het enige dat u hoeft te doen, is het deksel verwijderen en de ONA blootleggen. Omdat het blok stevig is, hoef je niet bang te zijn dat het omvalt en kun je het neerzetten waar je maar wilt om geurtjes te neutraliseren. Als u de blootstelling van de ONA Odor Neutraliser wilt verhogen, kunt u de ONA uit de plastic behuizing verwijderen. Om het oppervlak nog te vergroten kun je een deel van de ONA in een kom raspen.

De levensduur van het ONA-blok kan variëren, maar het zal ongeveer 4 weken effectief zijn, afhankelijk van de luchtstroom en de omgeving rond het blok. Om de hoeveelheid geurbestrijding te beperken en de levensduur van het blok te verlengen, kunnen er gaten in het deksel worden gemaakt.

Details:
Inhoud 170gr x 4

  • ONA Gel PRO 400g
  • ONA Gel Fresh Linen 400 g
  • ONA Gel Apple Crumble 400 g
  • ONA Gel Tropics 400 g

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ONA Block – 4 x 175 Gram – Luchtverfrisser – Geurneutralisator – Vernietiger van geuren”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ONA Block – 4 x 175 Gram – Luchtverfrisser – Geurneutralisator – Vernietiger van geuren
ONA Block – 4 x 175 Gram – Luchtverfrisser – Geurneutralisator – Vernietiger van geuren

Oorspronkelijke prijs was: € 53,00.Huidige prijs is: € 41,00.

Huishoud-vergelijk.nl
Logo