BRAUZZ glasreiniger startpakket

 21,09

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Inhoud

500 ml

Signaalwoord

Niet van toepassing

Taal handleiding

Geen taal

Verpakkingsinhoud

1

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

EAN

6096715091093

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Schoonmaakpakketten

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000166819613 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Reinig krachtig en milieuvriendelijk

Het Brauzz. glasreiniger startpakket is jouw sleutel tot een krachtige en milieuvriendelijke schoonmaakervaring. Dit alles-in-één pakket biedt de perfecte oplossing voor het reinigen van diverse glasoppervlakken, met een focus op duurzaamheid en effectiviteit.

Brauzz. solopakket glasreiniger, fles (500ml) met navullingen (2 stuks)

De Brauzz glasreiniger is ontworpen om een krachtige en milieuvriendelijke schoonmaakervaring te bieden. Laten we ontdekken waarom dit startpakket een verstandige keuze is voor jouw schoonmaakbehoeften en het milieu.

Een duurzaam schoonmaakmiddel voor elke glasoppervlak

Of je nu staat voor een spiegel die wat extra glans nodig heeft, ramen die schoon moeten worden gehouden, of glazen douchewanden die vrij moeten zijn van vlekken – de Brauzz glasreiniger staat paraat. Deze formule is speciaal ontworpen om elk glasoppervlak moeiteloos en grondig schoon te maken. Wat kun je verwachten?

  • Krachtige reiniging: De geavanceerde formule van de Brauzz glasreiniger verwijdert vuil, vet en hardnekkige vlekken zonder enige moeite. Jouw glasoppervlakken zullen weer stralen als nieuw.
  • Frisheid en glans: Na het gebruik van deze reiniger zul je versteld staan van de frisheid en glans die het achterlaat. Het is alsof je door glas kijkt dat net is geïnstalleerd.

Milieuvriendelijk en navulbaar

Het milieu wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven, en de Brauzz glasreiniger sluit naadloos aan bij deze trend.

  • Gerecyclede materialen: De fles van de Brauzz glasreiniger is gemaakt van gerecyclede materialen. Door te kiezen voor dit startpakket draag je bij aan het verminderen van de hoeveelheid plastic afval in onze omgeving.
  • Navullingen: Het pakket wordt geleverd met niet één, maar twee navullingen. Hiermee kun je langdurig schoonmaken zonder dat je steeds nieuwe flessen hoeft te kopen. Dit bespaart niet alleen geld, maar vermindert ook jouw ecologische voetafdruk.

Effectief en veilig

Naast de indrukwekkende schoonmaakkracht en milieuvriendelijke aspecten, is de Brauzz glasreiniger ook uitzonderlijk veilig in gebruik.

  • Vrij van schadelijke chemicaliën: Deze reiniger bevat geen schadelijke chemicaliën. Dat betekent dat je met een gerust hart kunt schoonmaken, zelfs in huizen waar kinderen en huisdieren rondlopen.
  • Duurzaam in gebruik: De navullingen en de duurzaamheid van de fles dragen bij aan de algemene duurzaamheid van het product. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Kies voor duurzaam schoonmaken

Het Brauzz glasreiniger startpakket is een slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan effectieve reiniging, duurzaamheid en milieubewustzijn. Met de BRAUZZ. glasreiniger kun je met een gerust hart schoonmaken en genieten van sprankelend schone glasoppervlakken zonder schadelijke chemicaliën.

Waar wacht je nog op? Bestel nu het BRAUZZ. glasreiniger startpakket en draag bij aan een schonere wereld, één glasoppervlak tegelijk. Samen maken we het verschil.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “BRAUZZ glasreiniger startpakket”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BRAUZZ glasreiniger startpakket
BRAUZZ glasreiniger startpakket

 21,09

Huishoud-vergelijk.nl
Logo