Onderhoudsset warmtepomp. Qlineo HP Clean 500 ml (warmtepomp reiniger) + Multi Clean 500 ml + Shampoo 500 ml met reinigingsborstel en microvezeldoek. Maak eenvoudig zelf de…

 43,95

Signaalwoord

Gevaar

Gevarenaanduiding H-zinnen

H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P264:Na het werken met dit product grondig wassen, P280:Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming/gelaatsbescherming dragen, P305+P351+P338:BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten: contactlenzen verwijderen, indien mogelijk: blijven spoelen., P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen

Inhoud

500 ml

Verpakking breedte

19 cm

Verpakking hoogte

9 cm

Verpakking lengte

35 cm

Verpakkingsgewicht

1.8 kg

EAN

6097735187131

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Poetsmiddelen

Merk

Qlineo

SKU: 9300000167895128 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met deze Combi-Pack Onderhoud warmtepomp maak je op een voordelige manier je eigen warmtepomp schoon! Onmisbare onderhoudsset voor warmtepomp bezitters!

Deze combi-Pack bevat:

  • HP Clean 500 ml met spraypomp
  • Multi Clean 500 ml met spraypomp
  • Shampoo 500 ml
  • Qlineo Microvezeldoek 40 x 40
  • Qlineo Cleaning Brush

Qlineo HP Clean is een gebruiksklare, actieve, krachtige airco en warmtepomp reiniger voor het veilig en regelmatig reinigen van de warmtewisselaar (verdamper/ condensor) van de binnen- en buitenunit van je airco, warmtepomp en zwembad warmtepomp. De airco en warmtepomp reinigingsspray verwijderd niet alleen vuil maar ook de nare geurtjes in de binnenunit van je airco. Door de samenstelling van de reinigingsspray en door ons te gebruiken als vraagbaak kun je eenvoudig zelf je warmtepomp, airco of zwembad warmtepomp onderhouden met Qlineo HP Clean.

HP Clean airco en warmtepomp reinigingsspray is biologisch afbreekbaar, oplosmiddel vrij, geurloos, kleurloos en matig schuimend. Het product is niet toxisch, verdraaglijk op de huid en geheel veilig op alle waterbestendige oppervlakken toepasbaar. HP Clean is een makkelijk te gebruiken schoonmaakmiddel met professioneel eindresultaat.

Qlineo Multi Clean is een gebruiksklaar, sterk, biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel met aangename citroengeur en veilig toepasbaar op alle waterbestendige oppervlakken. Geschikt voor het reinigen van het lakwerk en kunststof delen van het buiten- en binnendeel van de airco en warmtepomp. Daarnaast uitermate geschikt voor het schoonmaken van de binnen- en buitenkant van warmtepompboilers, wtw units, luchtbehandelingskasten en woonhuisventilatoren. Door de samenstelling van de reinigingsspray en door ons te gebruiken als vraagbaak kun je eenvoudig zelf je warmtepomp, airco of zwembad warmtepomp onderhouden. Multi Clean is een makkelijk te gebruiken schoonmaakmiddel met professioneel eindresultaat.

Qlineo Shampoo is een geconcentreerde shampoo welke geheel veilig op alle waterbestendige oppervlakken toepasbaar is. Voor het reinigen van het lakwerk van het buitendeel van de airco, warmtepomp luchtbehandelingskast of cover. De Shampoo laat een beschermende laag achter op de lak waardoor bij een volgende reinigingsbeurt de vervuiling nog makkelijker los komt.

Tip! Het goed en regelmatig onderhouden van je warmtepomp, airco en ventilatiesysteem zorgt voor een langere levensduur, gezond binnenklimaat en een blijvend hoog rendement. Gebruik hiervoor de warmtepomp en airco reiniger van Qlineo!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Onderhoudsset warmtepomp. Qlineo HP Clean 500 ml (warmtepomp reiniger) + Multi Clean 500 ml + Shampoo 500 ml met reinigingsborstel en microvezeldoek. Maak eenvoudig zelf de…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderhoudsset warmtepomp. Qlineo HP Clean 500 ml (warmtepomp reiniger) + Multi Clean 500 ml + Shampoo 500 ml met reinigingsborstel en microvezeldoek. Maak eenvoudig zelf de…
Onderhoudsset warmtepomp. Qlineo HP Clean 500 ml (warmtepomp reiniger) + Multi Clean 500 ml + Shampoo 500 ml met reinigingsborstel en microvezeldoek. Maak eenvoudig zelf de…

 43,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo