ProStone Anticato Impregnator – Natuursteen Impregneermiddel – 1 Liter

 45,87

Signaalwoord

Gevaar

Gevarenaanduiding H-zinnen

H226:Ontvlambare vloeistof en damp, H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie, H336:Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken, EUH210:Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar.

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen, P260:Stof, rook, gas, nevel, damp, spuitnevel niet inademen, P301+P310:Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen

Inhoud

1 l

Verpakking breedte

85 mm

Verpakking hoogte

280 mm

Verpakking lengte

85 mm

Verpakkingsgewicht

1 kg

EAN

8719326815848

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Poetsmiddelen

Merk

ProStone

SKU: 9200000130055232 Categorie:
Uw recensie toevoegen

ProStone Anticato Impregnator is een speciaal ontwikkeld impregneermiddel voor alle getrommelde, gestraalde en andere verouderde gesteenten.

Samenstelling:

De impregnering is een vloeistof op basis van specifieke fluorverbindingen, geselecteerde harsen en katalysatoren die zorg dragen voor een optimale en intensieve bescherming van het gesteente. Het impregneermiddel beschermt het gesteente tegen het indringen van olie-vetten en vervuiling. Het oppervlak wordt hierdoor water- en vuilafstotend. Zure producten dienen echter wel zo snel mogelijk van het oppervlak verwijderd te worden om aantasting te voorkomen.

R10 ontvlambaar

S2 Buiten bereik van kinderen houden

S23 Dampnevel niet inademen

S24 Aanraking met de huid vermijden

S62 Bij inname niet braken, een arts raadplegen en verpakking tonen.

Productinformatie:

Na droging is er geen gevaar voor de gezondheid. De vloer is na ongeveer 6 uur droging beloopbaar. Na 24 tot 36 uur is de werking volledig en dus belastbaar.

Toepassing:

Het te behandelen oppervlak dient vooraf grondig gereinigd te worden met Cekafix M. Deze zuurvrije reiniger voor kalkhoudende vloeren zorgt voor een snelle afbouw van de cementsluier en zouten. Hierna is het belangrijk om het gesteente volledig te laten drogen, niet alleen het oppervlak.

Na droging van het gesteente word deze éénmaal intensief en gelijkmatig geïmpregneerd. Gebruik bij voorkeur een niet-pluizende roller, doek of vlakmop. Vervolgen kunt u de vloer droogmaken en eventueel zwabberen of nadweilen indien deze kleverig aanvoelt.

Een tweede laag Anticato impregneer verhoogt de chemische resistentie aanzienlijk. Breng deze aan als de eerste laag nog nat is. De eerste laag nooit helemaal op laten drogen! Overdosis direct verwijderen. Ventileer de ruimte optimaal en draag tijdens applicatie een masker.

Belangrijk: Test ProStone Anticato Impregnator altijd eerst op een onopvallende plaats. Vorstvrij en donker bewaren. Na uitharding is de ProStone Anticato Impregnator veilig in combinatie met etenswaren.

Bij normaal schoonmaken: verdunnen zoals aangegeven, afhankelijk van de mate van vervuiling. Gebruik een zwabber, mop of combi boenmachine.

Specificaties

Toepasbaar op:

Ongepolijst (mat), Gezoet (laag glazend), Gepolijst (glanzend)

Inhoud:

1 liter

Te gebruiken bij:

Kalksteen, Marmer, Kalkhoudende steensoorten, Antieke marmers

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ProStone Anticato Impregnator – Natuursteen Impregneermiddel – 1 Liter”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ProStone Anticato Impregnator – Natuursteen Impregneermiddel – 1 Liter
ProStone Anticato Impregnator – Natuursteen Impregneermiddel – 1 Liter

 45,87

Huishoud-vergelijk.nl
Logo