SubCombines Robotstofzuiger – Slimme Dweilfunctie en Automatisch Laadstation – Op Afstand Bedienbaar en via de App – Laser Navigatie en Turbo Zuigfunctie – Geschikt voor…

 209,00

Merk

Subcombines

Model

Dweilstofzuiger Robot

Kleur

Zwart

Geluidsniveau

65 dB

Capaciteit verzamel reservoir

0.23 l

Hepa luchtfilter

Hepa

Operatie duur

110 minuut

Airwatts

1

Oplaadtijd

4 uur

Accubatterij technologie

Geen batterijen

Voltage

14.4 V

Vorm

Rond

Verpakkingsgewicht

5 kg

Afstandsbediening

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Dweilfunctie

Stofzuiger met dweilfunctie

Navigatiemethode

Aan te sturen via app, Laser

Automatisch hervatten

Ja

Afgronddetectie

Ja

Smart Home Platform

Alexa Amazon, Google Assistant

Automatisch opladen

Ja

Inclusief stootrand

Ja

Instelbaar tijdschema

Ja

Vuildetectie

Ja

Ronddraaiende middenborstels

Ja

Zijborstel

Ja

Verpakkingsinhoud

➜ 1x SubCombines Robotstofzuiger ➜ 1x Oplaadstation ➜ 1x Afstandsbediening ➜ 2 x Batterijen voor de afstandsbediening ➜ 1 x Adapter ➜ 1 x Reinigingsborstel ➜ 1 x Filter ➜ 2 x Zijborstels ➜ 1 x Dweil

EAN

8720938585494

MPN Manufacturer Part Number

G20

Product gewicht

4.50 kg

Fabrieksgarantie termijn

1 jaar

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Anders, zie productinformatie

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

Introductiejaar

2016

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aanbevolen voor type vloer

Alle vloertypen

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Onson

Anti-vastloop systeem

Ja

Bumper

Ja

CE markering

Zichtbaar

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

contact@sub-combines.com

Geschikt voor tapijt

Ja

Leegt automatisch

Nee

Maximale drempelhoogte

5 cm

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

SubCombines

Product breedte

13 cm

Product hoogte

40.20 cm

Product lengte

34.40 cm

Schoonmaakroute

Systematisch

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0681174008

Type gebiedsafbakening

Via app

Vermogen

28 W

Verpakking breedte

37 cm

Verpakking hoogte

53 cm

Verpakking lengte

42 cm

Categorieën

Huishouden Stofzuigers Robotstofzuigers Stofzuigen

SKU: 9300000174986038 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Stijg boven de norm uit, kies voor niets minder dan het beste en verwen jezelf met de SubCombines Robotstofzuiger met Dweilfunctie en Laadstation. Verhoog je levenskwaliteit met de SubCombines Robotstofzuiger! Dit geavanceerde apparaat combineert baanbrekende technologie met praktisch gemak voor een vlekkeloze reinigingservaring in huis. Deze revolutionaire innovatie brengt geavanceerde technologie naar ongeëvenaarde hoogten. Deze robotstofzuiger met dweilfunctie biedt een grondige reiniging dankzij een combinatie van veeg- en dweilacties, waardoor je vloeren sprankelend schoon blijven.

Diepgaande Reiniging voor een Onberispelijk Thuis

Met de SubCombines Robotstofzuiger krijgt vuil geen kans. Dankzij zijn geavanceerde functies zorgt dit apparaat voor een diepgaande reiniging van elk oppervlak in je huis. Of het nu gaat om stof, haren of ander vuil, deze robotstofzuiger zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging. Deze stofzuiger is ontworpen met huisdieren in gedachten, met anti-haarverwikkelingstechnologie die ervoor zorgt dat zelfs de pluizigste vriendjes geen problemen veroorzaken. Met zijn slanke zwarte design past hij perfect in elk interieur, terwijl zijn geavanceerde reinigingsmogelijkheden en compatibiliteit met spraakassistenten zoals Alexa en Google Play een nieuwe dimensie toevoegen aan je huishoudelijke taken.

Slimme Navigatie en Geavanceerde Functionaliteiten

Navigeren door je huis wordt moeiteloos met de SubCombines Robotstofzuiger. Voorzien van objectdetectie en vermijdingstechnologie, evenals valdetectie en drempelbestendigheid, kan deze robotstofzuiger zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende oppervlakken en obstakels, waardoor je vloeren altijd schoon blijven. Met een reeks geavanceerde functies is de SubCombines Robotstofzuiger een krachtige metgezel in je huishouden. Met objectdetectie en vermijdingstechnologie manoeuvreert hij moeiteloos door je huis, terwijl valdetectie en drempelbestendigheid ervoor zorgen dat hij zelfs op verschillende oppervlakken soepel werkt.

Gemak en Comfort voor Elke Dag

Dankzij zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke bediening maakt de SubCombines Robotstofzuiger het schoonmaken van je huis moeiteloos en zelfs plezierig. Met zijn draadloze bediening en slimme navigatiesysteem kun je genieten van een schoon huis zonder gedoe. Met een scala aan handige functies zoals app-besturing, schema-reiniging, en een stille modus, biedt de SubCombines Robotstofzuiger een ongeëvenaarde reinigingservaring. Of het nu gaat om dagelijkse reiniging of om het aanpakken van lastige hoeken, randen of plekken waar huisdieren zich ophouden, deze robotstofzuiger staat altijd paraat.

FAQ

➜ Is de robotstofzuiger geschikt voor huisdieren?

Ja, de SubCombines Robotstofzuiger is ook ontworpen om huisdierenhaar effectief te verwijderen, waardoor je huis schoon en fris blijft, zelfs met harige vriendjes rondlopen.

➜ Is de robotstofzuiger geschikt voor tapijten?

Absoluut! De SubCombines Robotstofzuiger is ontworpen om verschillende oppervlakken aan te kunnen, waaronder tapijten. Met zijn krachtige zuigkracht en slimme navigatiesysteem reinigt hij grondig elk tapijt in je huis.

➜ Kan ik de robotstofzuiger op afstand bedienen?

Ja, je kunt de SubCombines Robotstofzuiger eenvoudig bedienen via een afstandsbediening of zelfs via een mobiele app, waardoor je altijd de controle hebt over je reinigingsroutine, waar je ook bent.

Voordelen op een Rijtje

Grondige Reiniging: De SubCombines Robotstofzuiger zorgt voor een diepgaande reiniging van je vloeren, tapijten en harde oppervlakken, waarbij zelfs het fijnste stof en vuil wordt verwijderd.

Slimme Navigatie: Dankzij zijn geavanceerde navigatiesysteem en sensoren kan de robotstofzuiger efficiënt door je huis bewegen, waarbij hij obstakels vermijdt en geen enkel plekje overslaat.

Tijdsbesparing: Met de SubCombines Robotstofzuiger bespaar je kostbare tijd die je anders zou besteden aan het handmatig stofzuigen en dweilen van je huis

Gebruiksgemak: Het bedienen van de robotstofzuiger is eenvoudig en intuïtief, of het nu via de afstandsbediening is of via een handige mobiele app op je smartphone.

Flexibiliteit: Je kunt de reinigingstijden en -programma’s van de robotstofzuiger aanpassen aan je eigen schema, zodat je altijd een schoon huis hebt, precies wanneer je het nodig hebt.

Geschikt voor Huisdieren: Met zijn krachtige zuigkracht en efficiënte filters is de robotstofzuiger ideaal voor huishoudens met huisdieren, waarbij hij dierenharen effectief verwijdert en allergenen minimaliseert.

Energiezuinig: De SubCombines Robotstofzuiger is energiezuinig en milieuvriendelijk, waardoor je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook je ecologische voetafdruk verkleint.

Stil en Geruisloos: Dankzij zijn stille werking kun je de robotstofzuiger zelfs ‘s nachts laten werken zonder dat hij je slaap verstoort, waardoor je elke ochtend wakker wordt in een fris en schoon huis.

Inhoud van de Verpakking

➜ 1x SubCombines Robotstofzuiger

➜ 1x Oplaadstation

➜ 1x Afstandsbediening

➜ 2 x Batterijen voor de afstandsbediening

➜ 1 x Adapter

➜ 1 x Reinigingsborstel

➜ 1 x Filter

➜ 2 x Zijborstels

➜ 1 x Dweil

100% Tevredenheidsgarantie

Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig via bol.com contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

Met de SubCombines Robotstofzuiger met Dweilfunctie en Laadstation, wordt schoonmaken een moeiteloze en zelfs plezierige ervaring. Kies voor de toekomst van huishoudelijke reiniging met SubCombines – waar innovatie en efficiëntie samenkomen voor een onberispelijk schoon resultaat.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “SubCombines Robotstofzuiger – Slimme Dweilfunctie en Automatisch Laadstation – Op Afstand Bedienbaar en via de App – Laser Navigatie en Turbo Zuigfunctie – Geschikt voor…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SubCombines Robotstofzuiger – Slimme Dweilfunctie en Automatisch Laadstation – Op Afstand Bedienbaar en via de App – Laser Navigatie en Turbo Zuigfunctie – Geschikt voor…
SubCombines Robotstofzuiger – Slimme Dweilfunctie en Automatisch Laadstation – Op Afstand Bedienbaar en via de App – Laser Navigatie en Turbo Zuigfunctie – Geschikt voor…

 209,00

Huishoud-vergelijk.nl
Logo