LG Life’s Green Schoenenrek Hangend – 180x50x20cm – Schoenenkast – Geschikt Voor Stompe en Opdek Deuren – Schoenenrek voor 24 tot 36 Paar Schoenen – Deurhanger –…

 32,95

Merk

LG Life's green

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof, Metaal

Vorm

Rechthoek

Inclusief deksel

Nee

Aantal vakken

12

In elkaar te stapelen

Ja

Inklapbaar

Nee

Product breedte

63 cm

Product hoogte

70 cm

Product lengte

11 cm

Verpakkingsinhoud

1x Life's Green Schoenenrek Schoenenkast – Zwart– Hangend aan deur – 24/36 paar schoenen – kunststof/metaal

EAN

8720813351466

Aantal consumenteneenheden CE

1

Fabrieksgarantie termijn

Geen fabrieksgarantie

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Niet van toepassing

Geschikt voor aantal schoenen

36

Patroon

Effen

Stapelbaar

Ja

Type schoenenopberger

Schoenenrek

Verpakking breedte

630 mm

Verpakking hoogte

200 mm

Verpakking lengte

235 mm

Categorieën

Huishouden Opbergers Wonen Kasten Schoenenkasten Meubels Schoenenopbergers Hal organizers

Breedte

50 tot 75 cm

Hoogte cm

50 tot 75 cm

Type schoenenkast

Staand rek

SKU: 9300000135599487 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Dit LG Life’s Green schoenenrek is super gebruiksvriendelijke en van hoge kwaliteit. Daarnaast is het makkelijk te monteren en is het van een compact formaat.

Dit hangende schoenenrek van LG Life’s Green is een essentieel item om je schoenen overzichtelijk en netjes op te bergen. Met zijn ruimtebesparende ontwerp is dit schoenenrek gemakkelijk te monteren en gebruiksvriendelijk. Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en metaal, garandeert het stevigheid. Dankzij de bijgeleverde ophangbeugels kan het eenvoudig worden gemonteerd aan een kast, inloopkast, zolder of deur van het trapgat. Het rek bestaat uit drie basiselementen die moeiteloos in elkaar kunnen worden geklikt. Met ruimte voor 24 tot 36 paar schoenen, pantoffels en/of slippers biedt dit rek voldoende opbergruimte voor een georganiseerde schoenencollectie.

Perfect voor kleine appartementen

Ons ruimtebesparende schoenenrek is de perfecte oplossing voor mensen met beperkte opslagruimte in hun huis. Het unieke ontwerp van het rek zorgt ervoor dat je meer paar schoenen op één plek kunt opbergen, wat betekent dat je minder ruimte nodig hebt om al je schoenen op te bergen.

Hoogwaardige materialen

Het schoenenrek maakt gebruik van metaal en kunststof. Dit betekent dat we materialen gebruiken die gemaakt zijn van hernieuwbare grondstoffen of die gemakkelijk kunnen worden gerecycled na gebruik.

Geschikt voor

  • Alle stompe en opdek deuren

Product eigenschappen

  • Merk: LG Life’s Green
  • Totale afmeting: 180x50x20 cm
  • Formaat per basiselement: 60x50x20cm
  • Gewicht: 2,2KG
  • 24 tot 36 paar schoenen
  • Materiaal: Hoge kwaliteit metaal en kunststof
  • Kleur: Zwart (let op, ophangbeugels zijn wit)

LG Life’s green

LG Life’s Green is een Nederlands merk met hoogwaardige kwaliteit- en hoogwaardige slaapkamerkasten,- accessoires en toebehoren. LG Life’s Green heeft jarenlange ervaring in de online verkoop en levert haar producten met de snelst mogelijke levering. Het merk onderscheidt zich door het gebruik van uitsluitend stevige materialen. Bij LG Life’s Green staat gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. De stevige kledingkasten zijn snel en eenvoudig in elkaar te zetten.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “LG Life’s Green Schoenenrek Hangend – 180x50x20cm – Schoenenkast – Geschikt Voor Stompe en Opdek Deuren – Schoenenrek voor 24 tot 36 Paar Schoenen – Deurhanger –…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LG Life’s Green Schoenenrek Hangend – 180x50x20cm – Schoenenkast – Geschikt Voor Stompe en Opdek Deuren – Schoenenrek voor 24 tot 36 Paar Schoenen – Deurhanger –…
LG Life’s Green Schoenenrek Hangend – 180x50x20cm – Schoenenkast – Geschikt Voor Stompe en Opdek Deuren – Schoenenrek voor 24 tot 36 Paar Schoenen – Deurhanger –…

 32,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo