BOTC Waszakken – Wasnetten – 1 Set van 3 – 30x40cm – Bescherm je Wasgoed en Wasmachine – Wit

 14,95

Merk

BOTC

Kleur

Wit

Materiaal

Polyester

Ophangbaar

Nee

Inhoud

0 l

EAN

8721049703944

Fabrieksgarantie termijn

1 jaar

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onjuist of onvoorzichtig gebruik

Aantal consumenteneenheden CE

3

Luchtdicht

Nee

Met trekbandsluiting

Ja

Patroon

Effen

Verpakkingsinhoud

1 set van 6 stuks

Wasbaar

Ja

Wasvoorschrift

30 °C, normaal programma

Categorieën

Huishouden Wassen Waszakken

SKU: 9300000170886057 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Deze waszakken zijn perfect voor het wassen van delicate was, zoals lingerie, bh’s, ondergoed en babykleertjes. De set bevat 3 waszakken in dezelfde maten, zodat je alles kunt wassen, van kleine tot grote items.Gemaakt van hoogwaardig gaasmateriaal, deze waszakken zijn duurzaam en laten water en wasmiddel er gemakkelijk doorheen stromen voor een grondige wasbeurt.Gemakkelijk schoon te maken en opnieuw te gebruiken.Gooi de zakken gewoon in de was en ze zijn weer klaar voor gebruik.

BOTC heavy duty Honeycomb mesh waszak is speciaal ontworpen om delicate kleding zonder slijtage te wassen in wasmachines en drogers.

Met onze ademende netconstructie heb je een grondig schone was in de wasmachine en een gelijkmatig droogproces in de droger.

Honingraat Mesh

Honeycomb Mesh Fabric waszak gemaakt van een hoge kwaliteit duurzaam materiaal (125g honingraat gaas) voor een langdurig gebruik. Het is upgard net stof en 125gsm zwaarder dan andere (slechts 90gsm), niet vervormbaar en langdurige polypropyleen.

Deze waszak heeft grote mazen, zeep en water kunnen gemakkelijk door de mazen stromen en het honingraatontwerp heeft een betere wrijffunctie voor een optimale reiniging.

Handige ritssluiting

De tassen zijn voorzien van een ritssluiting die de inhoud veilig houdt en voorkomt dat de tas in de knoop raakt of blijft haken.Blijf uit de buurt van hoge temperaturen en scherpe voorwerpen. Stop er niet te veel kleding in. Houd het op ongeveer 2 / 3 capaciteit, dan gaat het wassen soepeler.

Veelzijdig gebruik

Deze waszakken zijn niet alleen voor het wassen van kleding. Deze waszakken zijn onmisbaar voor studenten die hun was moeten doen in gemeenschappelijke wasruimtes.

Onze eersteklas antiroestrits met automatische vergrendeling en slimme ritsbescherming voorkomt dat de zak opengaat tijdens het wassen en drogen. Je zult een nieuwe stille en snag-free waservaring hebben.

Bescherm je fijne was, verleng de levensduur van je babykleertjes, sokken en handschoenen, lingerie, yogabroeken, sjaals, jassen, jeans of zelfs hondentruien, schoenen en knuffeldieren.

Koop met vertrouwen

Laat het ons weten als er problemen, vragen of opmerkingen zijn. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “BOTC Waszakken – Wasnetten – 1 Set van 3 – 30x40cm – Bescherm je Wasgoed en Wasmachine – Wit”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BOTC Waszakken – Wasnetten – 1 Set van 3 – 30x40cm – Bescherm je Wasgoed en Wasmachine – Wit
BOTC Waszakken – Wasnetten – 1 Set van 3 – 30x40cm – Bescherm je Wasgoed en Wasmachine – Wit

 14,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo