CREACOL Tie Dye Kit – 8 Kleuren 120 ml – Tie Dye Set – Knutselen Meisjes – 36+ Projecten

 24,95

Verpakkingsgewicht

408 g

Kleur

Blauw, Geel, Groen, Oranje, Paars, Rood, Roze, Multi

Type verf

Textielverf

EAN

8719328024422

Kwaliteitslabel

CE

Merk

CREACOL

Signaalwoord

Waarschuwing

Gevarenaanduiding H-zinnen

H303:Kan schadelijk zijn bij inslikken

Aanbevolen maximum leeftijd

100 jaar

Aanbevolen minimum leeftijd

6 jaar

Aantal kleuren

8

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Geschikt voor wasmachine

Ja

Inhoud

960 ml

Personage van toepassing

Nee

Type hobby

Schilderen

Uitwasbaar

Nee

Verpakking breedte

203 mm

Verpakking hoogte

50 mm

Verpakking lengte

270 mm

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P280:Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming/gelaatsbescherming dragen

Categorieën

Hobby & Creatief Textiel & Handwerken Huishouden Schilderen Hobbyverf Textielgereedschap Textielverf Knutselen voor kinderen Schilderen Verf Mode & Sieraden Mode ontwerpen Textiellijm & -stiften Wassen Wasmachinetextielverf Wasmiddelen & Wasverzachters Speelgoed

Leeftijd

13 jaar en ouder, 9-12 jaar, 7-8 jaar, 5-6 jaar

Aanbiedingen

Aanbiedingen

SKU: 9300000007988947 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wil jij de toffe doe-het-zelf tie dye trend absoluut niet missen en vele leuke projecten maken? Dan is deze alles in 1 tie dye kit van CREACOL precies wat jij nodig hebt! Met deze set met maar liefst 8 verschillende kleuren kun je direct aan de slag en heb je gegarandeerd veel dye-plezier!

Alles in 1

  • 8 knijpflesjes inclusief kleurstof (120 ml per stuk)
  • 40 elastiekjes
  • 8 plastic handschoenen
  • 1 tafeflkleed
  • 1 trechtertje
  • 1 Nederlandse handleiding

Met deze tie dye kit kun je meer dan 30 projecten maken met allerlei verschillende kleurencombinaties, dus ontelbaar veel mogelijkheden van het pimpen van je t-shirt tot het stylen van je tas, sokken, kussensloop, handdoek, sjaal.. noem maar op. Laat je fantasie de vrije loop en maak van jouw creatie een echt meesterwerk!

Hoogwaardig kleurenpoeder
Deze kit bevat hoogwaardig kleurpoeder dat zich snel hecht op textiel. Deze speciale kleurstoffen zorgen voor kleurbehoud bij herhaaldelijk wassen. Meng verschillende kleuren poeders in het flesje om je eigen unieke kleur te maken. Mix echter niet teveel kleuren over elkaar heen op de stof, want dit kan resulteren in een donkere ongewenste kleur. Gebruik katoen of andere natuurlijke stoffen voor de beste kleurhechting.

Tips en technieken
De tie dye kit is voorzien van een Nederlandstalige handleiding vol met handige tips. Bijvoorbeeld de correcte voorbereiding en instructies om stap voor stap aan de slag te gaan. Daarnaast vind je er een aantal leuke tie dye technieken, zoals de Swirl en de Bullseye. Laat zo iedereen jouw creatieve verf skills bewonderen!

Kwaliteit en professionaliteit
De producten zijn ontwikkeld en getest door betrouwbare fabrikanten. Er worden kwaliteitscontroles uitgevoerd op de chemische samenstelling. Veiligheid staat hoog in het vaandel en daarom wordt met deze producten voldaan aan alle noodzakelijke Europese normen en standaarden. Aan de hand van feedback van gebruikers wordt er continu gestreefd naar een vernieuwend proces om de beste producten op de markt aan te bieden!

100% tevredenheidsgarantie
Wij doen er alles aan om je een breed scala aan mogelijkheden te bieden en onze producten worden positief beoordeeld. Mocht het zo zijn dat je toch niet 100% tevreden bent, dan kun je de tie dye kit binnen 30 dagen gratis retourneren en ontvang je het bedrag terug op je rekening.

Gebruik en veiligheid
Let op! Het wordt aangeraden om de tie dye kit te gebruiken vanaf 6 jaar en ouder. Pas op met blote handen en kleding die niet gekleurd hoeft te worden. Niet inslikken of in aanraking met de ogen laten komen.

Koop vandaag nog deze Tie dye kit, en verzeker jezelf van deze creatieve ervaring!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “CREACOL Tie Dye Kit – 8 Kleuren 120 ml – Tie Dye Set – Knutselen Meisjes – 36+ Projecten”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CREACOL Tie Dye Kit – 8 Kleuren 120 ml – Tie Dye Set – Knutselen Meisjes – 36+ Projecten
CREACOL Tie Dye Kit – 8 Kleuren 120 ml – Tie Dye Set – Knutselen Meisjes – 36+ Projecten

 24,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo