Premium Lingerie Waszak – BH Waszakje – Wasbol – Voor BH Met En Zonder Beugel – Waszakken – Kledingzakjes – Was Zakjes – Wasmachine Zakjes – Wasnet – Wasnetten – Wasnetjes

 7,49

Merk

’merkloos’

Kleur

Wit

Materiaal

Mesh

Ophangbaar

Nee

Inhoud

300 ml

Product breedte

21 cm

Product hoogte

5 cm

Product lengte

30 cm

Product gewicht

0.10 kg

EAN

8720955240857

Fabrieksgarantie termijn

Geen fabrieksgarantie

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Aantal consumenteneenheden CE

1

Luchtdicht

Nee

MPN Manufacturer Part Number

324879489274892

Met trekbandsluiting

Nee

Patroon

Effen

Verpakking breedte

180 mm

Verpakking hoogte

30 mm

Verpakking lengte

115 mm

Verpakkingsgewicht

100 g

Wasbaar

Ja

Wasvoorschrift

90°C

Categorieën

Huishouden Wassen Waszakken

Korting

Vanaf 5%

SKU: 9300000151872425 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Dé oplossing voor het wassen van delicate items: De BH Waszak

Zoek je een betrouwbare oplossing om je delicate lingerie veilig te wassen? De BH Waszak is speciaal ontworpen om al jouw fijne was, waaronder BH’s met en zonder beugel, te beschermen in de wasmachine. Verzeker jezelf van jarenlange schadevrije wasbeurten met de wasnetten!

Deze waszak, gemaakt van 100% hoogwaardig polyester, is de ideale bondgenoot voor het wassen van fijne materialen zoals zijde, kant, en wol. Met een handig formaat van 33 cm lengte en 18,5 cm hoogte, biedt het voldoende ruimte voor meerdere BH’s. De dubbele laag van het kwaliteitsvolle weefsel zorgt niet alleen voor optimale bescherming maar reinigt je delicate items ook grondig. De waszak is voorzien van een sterke ritssluiting en handvat, wat het gebruik nog eenvoudiger maakt. Kortom het ideale wasnet.

Voordelen van de BH Waszak:

  • Optimale bescherming voor fijne was: De waszak is speciaal ontworpen om delicate stoffen zoals zijde, kant en wol te beschermen. Door deze zorgvuldige bescherming blijft je fijne was langer mooi en in originele vorm.
  • Voorkomt vervorming en beschadiging: De structuur van de waszak beschermt vooral beugelbh’s tegen vervorming. Tegelijkertijd voorkomt het dat loskomende beugels of andere onderdelen de wasmachine beschadigen.

  • Vervaardigd van duurzaam materiaal: Gemaakt van 100% hoogwaardig polyester, biedt de waszak een duurzame bescherming die lang meegaat. Het materiaal is ademend, waardoor de was grondig gereinigd wordt en tegelijkertijd optimaal beschermd blijft.

  • Wasbaar tot 95°C: De waszak is bestand tegen hoge temperaturen, wat betekent dat je hem veilig kunt wassen tot 95°C. Dit garandeert een grondige reiniging van zowel de waszak als de inhoud.

  • Handzaam formaat voor de wasmachine: Met een lengte van 33 cm en een hoogte van 18,5 cm past de waszak moeiteloos in elke standaard wasmachine. Het formaat is bovendien ruim genoeg om meerdere delicate items tegelijk te wassen.

  • Voorzien van een sterke ritssluiting en handvat: De sterke ritssluiting zorgt ervoor dat je kledingstukken veilig binnen blijven tijdens de wasbeurt. Het geïntegreerde handvat maakt het dragen en hanteren van de waszak eenvoudig en handig.

Gebruiksinstructies:

  1. Plaats je delicate items, zoals BH’s, lingerie, of andere kledingstukken, in de waszak.
  2. Sluit de ritssluiting zorgvuldig.
  3. Plaats de waszak in de wasmachine en kies een geschikt wasprogramma.
  4. Na het wassen, haal de items voorzichtig uit de waszak en laat ze aan de lucht drogen.

Vraag & Antwoord:

  1. Wat is het materiaal van de BH Waszak?
    De BH Waszak van Consumerce is gemaakt van duurzaam en ademend polyester materiaal.

  2. Hoe groot is de BH Waszak?
    De BH Waszak heeft een afmeting van 33 cm in lengte en 18,5 cm in hoogte.

  3. Kan ik andere delicate items ook wassen in de BH Waszak?
    Absoluut! Naast BH’s kun je ook andere delicate kledingstukken zoals lingerie, sokken en panty’s veilig wassen in deze waszak.

  4. Hoe werkt de sluiting van de BH Waszak?
    De BH Waszak is voorzien van een handige ritssluiting.

  5. Kan ik de BH Waszak in de wasmachine wassen?
    Ja, de BH Waszak is geschikt voor zowel handwas als machinewas. Gebruik een zachte cyclus voor optimale levensduur.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Premium Lingerie Waszak – BH Waszakje – Wasbol – Voor BH Met En Zonder Beugel – Waszakken – Kledingzakjes – Was Zakjes – Wasmachine Zakjes – Wasnet – Wasnetten – Wasnetjes”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Premium Lingerie Waszak – BH Waszakje – Wasbol – Voor BH Met En Zonder Beugel – Waszakken – Kledingzakjes – Was Zakjes – Wasmachine Zakjes – Wasnet – Wasnetten – Wasnetjes
Premium Lingerie Waszak – BH Waszakje – Wasbol – Voor BH Met En Zonder Beugel – Waszakken – Kledingzakjes – Was Zakjes – Wasmachine Zakjes – Wasnet – Wasnetten – Wasnetjes

 7,49

Huishoud-vergelijk.nl
Logo