IN-HOMEXL Keukenkast Lumina – Keukentrolley – Opbergrek – Bakkersrek met stopcontact – Industrieel – Hout/Metaal – 90x40x132 cm

- 2%

Oorspronkelijke prijs was: € 79,99.Huidige prijs is: € 78,01.

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

1

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

1

Fabrieksgarantie termijn

1 jaar

Kleur

Zwart

MPN Manufacturer Part Number

0123456789

Materiaal

Metaal

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

1

Product breedte

40 cm

Product gewicht

16.9 kg

Product hoogte

132 cm

Product lengte

90 cm

Reparatie type

Pick-up en return

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

1

Verpakking breedte

460 mm

Verpakking hoogte

160 mm

Verpakking lengte

990 mm

Verpakkingsgewicht

17000 g

Verpakkingsinhoud

1 x Moselle Keukentrolley

EAN

8720728648026

Categorieën

Huishouden Opbergers Keukentrolleys Keukenorganizers

Merk

IN-HOMEXL

SKU: 9300000156191467 Categorie:
Uw recensie toevoegen

IN-HOMEXL Lumina Keukenorganizers is een oplossing voor een rommelig dagelijks leven! Meerdere open compartimenten, een stevige gaasmand en 4 S-vormige haken zorgen voor gemak bij het organiseren en opbergen.

Doorlaatbaar Stopcontact Is Toegevoegd: Moeilijk om tegelijkertijd elektriciteit te gebruiken? Onze Keukenorganizers lost dit probleem op met vier 3-polige stopcontacten, zodat u apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken.

Multifunctioneel Keukenorganizers: 6 planken vergroten de opslagruimte van deze Keukenkast en 4 S-vormige haken kunnen worden gebruikt om keukenapparaten op te hangen. Een gaasmand is een extra plek om fruit en groenten op te bergen. Het ontwerp van de kruisstang en de plank aan de bovenkant is toegevoegd om apart te organiseren.

Multifunctioneel Toepasbaar: Keukenkast, meerdere open compartimenten zijn gecombineerd om te voldoen aan verschillende gebruiksgelegenheden. U kunt deze Keukentrolley in uw keuken gebruiken om uw magnetron, broodrooster, rijstkoker en keukengerei op te bergen of het gebruiken in de koffiehoek om uw koffiezetapparaat, mokken en koffiecapsules op te bergen.

Gemaakt om Lang mee te Gaan: Keukenorganizers met oplaadstation. Deze Keukenplank bestaat uit een stevig metalen frame en spaanplaat met een groot draagvermogen. Bovendien is deze Opbergrek voorzien van 6 verstelbare poten om stabiel op de grond te staan en de vloer of deken te beschermen tegen krassen.

Eenvoudige Montage: Dankzij de verklarende en gemakkelijk te begrijpen instructies en de eenvoudige structuur van de Keukenorganizers, hoeft u alleen maar de specifieke stappen te volgen en de meegeleverde inbussleutel te gebruiken

Bakers Rack Gemakkelijk te reinigen paneel De panelen gemaakt van spaanplaat zorgen voor een gegarandeerde stevigheid en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Gaasmand De gaasmand is een handige toevoeging om fruit en groenten op te bergen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze erdoorheen vallen.

IN-HOMEXL Keuken Bakkersrek met Stopcontact, Koffiebar, Magnetronovenstandaard met Gaasmand, Koffiehoek met 4 S-vormige Haken, Keukenplank, voor Keuken, Woonkamer, Bruin KKP01B01

Specificaties:

Kleur: Rustiek Bruin, Zwart

Materiaal: Staal, Spaanplaat

Afmetingen: 98.5 cm x 48.5 cm x 16.2 cm

Product Gewicht: 20 kg

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “IN-HOMEXL Keukenkast Lumina – Keukentrolley – Opbergrek – Bakkersrek met stopcontact – Industrieel – Hout/Metaal – 90x40x132 cm”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN-HOMEXL Keukenkast Lumina – Keukentrolley – Opbergrek – Bakkersrek met stopcontact – Industrieel – Hout/Metaal – 90x40x132 cm
IN-HOMEXL Keukenkast Lumina – Keukentrolley – Opbergrek – Bakkersrek met stopcontact – Industrieel – Hout/Metaal – 90x40x132 cm

Oorspronkelijke prijs was: € 79,99.Huidige prijs is: € 78,01.

Huishoud-vergelijk.nl
Logo