Esouh – Wanddroogrek Wit – Met Handoek Haakjes – 4,5M Drooglengte – Incl. Boormal – Droogrek Inklapbaar – Wasrek Hangend – Droogrekken Uitklapbaar – Voor Balkon en Muur -…

 34,95

Merk

Esouh

Kleur

Wit

Materiaal

Aluminium

Anti-slip

Nee

Inklapbaar

Ja

Ophangbaar

Ja

Hoogte instelbaar

Ja

Product breedte

41 cm

Product hoogte

1.50 cm

Product lengte

80 cm

Product gewicht

3.18 kg

Drooglengte

1-9 meter

EAN

5430003659021

Fabrieksgarantie termijn

1 jaar

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

NVT

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Zavellaan 3, Zemst 1981

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

adiktinvest@gmail.com

Inclusief haak voor kledinghangers

Ja

Inclusief wielen

Nee

MPN Manufacturer Part Number

5430003659021

Maximale verstelbare hoogte

0 cm

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Robin

Ophangwijze

Schroeven, Wandmontage

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+32484546260

Uitklapbare onderdelen

Ja

Uitschuifbaar

Nee

Verpakking breedte

42 cm

Verpakking hoogte

11.50 cm

Verpakking lengte

81 cm

Verpakkingsgewicht

3.50 kg

Verpakkingsinhoud

1x wanddroogrek 1x boormal 6x schroeven 6x pluggen 1x handleiding 20x Wasknijpers

Verstelbaar ophangsysteem

Nee

Categorieën

Huishouden Drogen Droogrekken

Optie

Inklapbaar, Ophangbaar, In hoogte verstelbaar, Inclusief haak voor kledinghangers

SKU: 9300000177460522 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek het Esouh Wanddroogrek in een exclusieve uitvoering!

Met input van onze gewaardeerde klanten hebben we dit droogrek geperfectioneerd! Het rek is nu volledig Wit van kleur en voorzien van stevige stalen buizen die perfect op hun plaats blijven tijdens het ophangen van je was.

Het Esouh Wanddroogrek

Kent u dat gevoel? De was is klaar, maar het uitklappen van dat grote, onhandige droogrek is een hele klus waar u eigenlijk geen zin in heeft. Gelukkig is er nu een oplossing: het Esouh Wanddroogrek! Dit geüpdatete droogrek is een verademing in gebruik.

Het Esouh Wanddroogrek in volledig Wit is gloednieuw op de markt en biedt een verbeterde versie van zijn voorgangers. Geen zichtbare zilverkleurige aluminium constructie meer aan de binnenkant, maar een strak Wit ontwerp zowel aan de binnen- als buitenkant. Bovendien zijn de stalen buizen stevig verankerd in de constructie, waardoor ze niet meer losraken of verschuiven tijdens het ophangen van de was.

Hoe te gebruiken?

Met de meegeleverde boormal is het ophangen van het Esouh Wanddroogrek een fluitje van een cent. Daarna kunt u eenvoudig de armen naar de zijkanten klappen om de was op te hangen. Met een drooglengte van liefst 4,5 meter biedt dit rek ruimte voor bijna een hele wasmachinelading. Bovendien heeft het rek handige haakjes, perfect voor het drogen van handdoeken en hemdjes. Eenmaal droog, klapt u de armen eenvoudig weer in en verdwijnt het rek uit het zicht.

Zeer stevig en duurzaam

Het Esouh Wanddroogrek is gebouwd om lang mee te gaan. De aluminium constructie zorgt voor stevigheid en voorkomt buigen, zelfs bij een belasting tot 40 kilo. Dankzij de elektrostatische coating is het rek bestand tegen roest, waardoor het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

Strak en minimalistisch design

Naast functionaliteit heeft het Esouh Wanddroogrek ook een stijlvol design dat in vrijwel elk interieur past. Of u het nu in de badkamer, hal, wasruimte, woonkamer, op het balkon of in de tuin wilt gebruiken, dit droogrek voegt een minimalistisch tintje toe aan uw ruimte.

Ga voor gemak en voorkom irritatie

Met het Esouh Wanddroogrek bespaart u niet alleen ruimte, maar ook uw kostbare tijd en energie. Geen gedoe meer met onhandige droogrekken die in de weg staan. Dankzij het ergonomische ontwerp kunt u het droogrek op de ideale hoogte ophangen, waardoor u rugklachten voorkomt.

Niet tevreden? Vertel het ons!

Wij streven naar volledige klanttevredenheid en bieden daarom een onvoorwaardelijke garantie. Mocht u niet helemaal tevreden zijn met ons product of tegen problemen aanlopen, dan staan wij klaar om u te helpen met een klantvriendelijke oplossing.

Inhoud verpakking

  • 1x wanddroogrek
  • 1x boormal
  • 6x schroeven
  • 6x pluggen
  • 1x handleiding
  • 20x Wasknijpers

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Esouh – Wanddroogrek Wit – Met Handoek Haakjes – 4,5M Drooglengte – Incl. Boormal – Droogrek Inklapbaar – Wasrek Hangend – Droogrekken Uitklapbaar – Voor Balkon en Muur -…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Esouh – Wanddroogrek Wit – Met Handoek Haakjes – 4,5M Drooglengte – Incl. Boormal – Droogrek Inklapbaar – Wasrek Hangend – Droogrekken Uitklapbaar – Voor Balkon en Muur -…
Esouh – Wanddroogrek Wit – Met Handoek Haakjes – 4,5M Drooglengte – Incl. Boormal – Droogrek Inklapbaar – Wasrek Hangend – Droogrekken Uitklapbaar – Voor Balkon en Muur -…

 34,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo