YONO Toilet Gel Blokjes – Toiletblok Inbouwreservoir – WC Reiniger Plakbaar – Toiletblokjes – 65 stempels

- 24%

Oorspronkelijke prijs was: € 18,95.Huidige prijs is: € 14,35.

Signaalwoord

Niet van toepassing

Aantal stuks in verpakking

5 tot 10

Formaat verpakking

Voordeel

Inhoud

0 ml

Verpakking breedte

190 mm

Verpakking hoogte

30 mm

Verpakking lengte

259 mm

Verpakkingsgewicht

356 g

EAN

8720595022790

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Toiletblokken Schoonmaken Badkamer- & Toiletreinigers

Merk

YONO

Korting

Vanaf 20%, Vanaf 10%, Vanaf 5%

Type verpakking

Voordeel

SKU: 9300000161669869 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met de YONO Toilet Gel Blokjes haal je een handige en effectieve toiletreinigingsoplossing in huis. Deze inbouwreservoirvriendelijke toiletblokjes zijn ontworpen om je toilet fris te houden en tegelijkertijd kalkaanslag en vuil te bestrijden. Dankzij hun plakbare ontwerp blijven ze stevig op hun plaats, zelfs bij elke spoelbeurt.

De voordelen van deze Toilet Gel Blokjes

  • Lange Werkzaamheid
  • Vijf Soorten Geur
  • Gellaag in Bloemvorm
  • Schattige bloemen in Verschillende Kleuren

Lange Werkzaamheid

Gaat ruim 6 maanden mee: De toiletgel-stempelset bevat 65 stempels. Elke stempel kan ongeveer 150 keer worden doorgespoeld, dat maakt een totaal van 9750 keer. Als je ongeveer 20 keer per dag water doorspoelt en 2-3 stempels gebruikt, kan een set ruim 6 maanden meegaan! Met een minimale uitgave per maand ben je van de geur van het toilet af en krijg je elke dag een geurige toiletomgeving.

Vijf Soorten Geur

Vijf soorten geur: Lekkere geur en duurzaam de toiletgeur snel verwijderen! Als het toilet goed geventileerd is of de toiletruimte groot is, denk je misschien dat de geur te licht is, dan kan je nog 2-3 toiletgelei-stempels toevoegen. Iedereen heeft verschillende gevoelens over de geur. Afhankelijk van jouw voorkeuren en stemming kan je verschillende geuren gebruiken. De toiletstempelgel heeft vijf verschillende aroma’s (Jasmijn, Gardenia, Lavendel, Sinaasappel, Oceaan).

Gellaag in Bloemvorm

Je kan 1-3 stempels gebruiken nadat je het toilet hebt schoongemaakt. De toiletpotgel activeert reinigingsschuim wanneer je het toilet doorspoelt en brengt vervolgens een gellaag aan op de toiletpot om de rest van het vuil te verminderen. De toiletpotstempel is moeilijk te verwijderen van hardnekkige vlekken op de lange termijn, maar kan de schoonmaaktijd verkorten en het glazuur beschermen.

Schattige bloemen

De bloementoiletgel voegt wat schattigheid toe aan het toilet. Houd de binnenwand van het toilet schoon voordat je de toiletbloemstempelgel gebruikt, plaats vervolgens de opening van het spuit mechanisme strak tegen de toiletmuur en druk voorzichtig op de geleibloem van de spuit strak tegen de toiletpot om stevig aan de binnenmuur te blijven plakken. Het kan worden gebruikt in toiletten, urinoirs, gootstenen, enz.

De belangrijkste kenmerken

  • Merk: YONO
  • Aantal Tubes: 5
  • Aantal Geuren: 5 (Jasmijn, Gardenia, Lavendel, Sinaasappel, Oceaan)
  • Aantal Stamps: 65

Kortom, de YONO Toilet Gel Blokjes bieden een effectieve, langdurige, en gebruiksvriendelijke oplossing voor het schoon en fris houden van je toilet, met extra voordelen zoals geurbeheersing en inbouwreservoirvriendelijkheid.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “YONO Toilet Gel Blokjes – Toiletblok Inbouwreservoir – WC Reiniger Plakbaar – Toiletblokjes – 65 stempels”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YONO Toilet Gel Blokjes – Toiletblok Inbouwreservoir – WC Reiniger Plakbaar – Toiletblokjes – 65 stempels
YONO Toilet Gel Blokjes – Toiletblok Inbouwreservoir – WC Reiniger Plakbaar – Toiletblokjes – 65 stempels

Oorspronkelijke prijs was: € 18,95.Huidige prijs is: € 14,35.

Huishoud-vergelijk.nl
Logo