My Green Deal – Wanddroogrek Uitschuifbaar – Wasrek hangend – Droogrek Inklapbaar – Wandmontage – Met 20 Wasknijpers – Zwart…

 37,95

Merk

My Green Deal

Kleur

zwart

Materiaal

Aluminium, RVS

Anti-slip

Nee

Inklapbaar

Ja

Ophangbaar

Ja

Hoogte instelbaar

Ja

Product breedte

40 cm

Product hoogte

11 cm

Product lengte

80 cm

Product gewicht

3.50 kg

Drooglengte

1-9 meter

EAN

8721008668000

Aantal consumenteneenheden CE

1

Inclusief haak voor kledinghangers

Nee

Inclusief wielen

Nee

Ophangwijze

Wandmontage, Schroeven

Uitklapbare onderdelen

Ja

Uitschuifbaar

Ja

Verpakking breedte

14 cm

Verpakking hoogte

6 cm

Verpakking lengte

80 cm

Verpakkingsgewicht

3.70 kg

Verpakkingsinhoud

1x Wanddroogrek 20 wasknijpers 6 pluggen 6 schroeven 1 boormal

Verstelbaar ophangsysteem

Ja

Categorieën

Huishouden Drogen Droogrekken

Optie

Inklapbaar, Ophangbaar, In hoogte verstelbaar, Uitschuifbaar

SKU: 9300000161706677 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Op zoek naar een praktische oplossing om je was snel en efficiënt te drogen? Dan is het Wanddroogrek van My Green Deal alles wat je nodig hebt! Dit opvouwbare droogrek is de perfecte aanvulling voor kleine ruimtes en biedt een eenvoudige en milieuvriendelijke manier om je kleding te drogen. Met zijn stevige constructie en ruime capaciteit is dit droogrek ideaal voor het drogen van al je kleding, terwijl je tegelijkertijd ruimte bespaart in je wasruimte.

Kenmerken:

1. Ruime droogcapaciteit: Met een droogcapaciteit van 4 meter biedt dit droogrek voldoende ruimte voor het drogen van meerdere kledingstukken tegelijk. Nooit meer gedoe met beperkte droogruimte!

2. Eenvoudige wandmontage: Het droogrek is eenvoudig aan de muur te bevestigen met de meegeleverde montagematerialen. Hierdoor krijg je een stevige en stabiele ophanging voor je wasgoed, en bespaar je kostbare vloeroppervlakte in je washok.

3. Compact en ruimtebesparend: Dankzij het slimme ontwerp neemt het droogrek weinig ruimte in beslag wanneer het niet in gebruik is. Je kunt het gemakkelijk opvouwen en opbergen, waardoor het ideaal is voor kleine appartementen of compacte ruimtes.

4. Milieuvriendelijk: Kies voor dit wanddroogrek van My Green Deal en draag bij aan een groenere planeet. Door minder gebruik te maken van de droger bespaar je niet alleen geld, maar verminder je ook je ecologische voetafdruk.

5. Gratis wasknijpers: Als extra bonus worden er 20 gratis wasknijpers meegeleverd, zodat je gelijk aan de slag kunt met het ophangen van je wasgoed. Geen gedoe meer met het zoeken naar knijpers, want we hebben aan alles gedacht!

Dit opvouwbare Wanddroogrek van My Green Deal biedt de perfecte oplossing voor het drogen van je wasgoed. Met zijn duurzame materialen, handige ontwerp en gratis wasknijpers is het een praktische keuze voor elk huishouden. Bespaar ruimte, geld en draag bij aan een groenere planeet met dit handige wanddroogrek. Haal het nu in huis en geniet van georganiseerd en milieuvriendelijk drogen!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “My Green Deal – Wanddroogrek Uitschuifbaar – Wasrek hangend – Droogrek Inklapbaar – Wandmontage – Met 20 Wasknijpers – Zwart…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My Green Deal – Wanddroogrek Uitschuifbaar – Wasrek hangend – Droogrek Inklapbaar – Wandmontage – Met 20 Wasknijpers – Zwart…
My Green Deal – Wanddroogrek Uitschuifbaar – Wasrek hangend – Droogrek Inklapbaar – Wandmontage – Met 20 Wasknijpers – Zwart…

 37,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo