Esouh Waslijn Uittrekbaar – Waslijndraad van 4,3m met Stalen Kern – Uittrekbare Roldrooglijn – Drooglijn voor zowel Binnen als Buiten

 29,95

Merk

Esouh

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof, RVS

Ophangbaar

Ja

Hoogte instelbaar

Ja

Product breedte

3.50 cm

Product hoogte

10 cm

Product lengte

430 cm

Product gewicht

0.48 kg

Drooglengte

1-9 meter

EAN

5430003659007

Fabrieksgarantie termijn

1 jaar

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

1 jaar

Aantal consumenteneenheden CE

1

MPN Manufacturer Part Number

Nvt

Ophangwijze

Schroeven, Wandmontage

Patroon

Effen

Type drooglijn

Enkele lijn

Uitschuifbaar

Ja

Verpakking breedte

6 cm

Verpakking hoogte

12.30 cm

Verpakking lengte

16 cm

Verpakkingsgewicht

0.45 kg

Verpakkingsinhoud

1x Esouh Waslijn Uittrekbaar 1x Montage accessoires 1x Handleiding

Categorieën

Huishouden Drogen Drooglijnen

Optie

Uitschuifbaar, Ophangbaar, In hoogte verstelbaar

SKU: 9300000161207614 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ben je het zat dat je waslijn in de weg hangt? Zoek je een betrouwbare en ruimtebesparende oplossing voor je wasbehoeften, zowel binnen als buiten? Ontmoet de Esouh uittrekbare waslijn, jouw ultieme partner voor zorgeloos en efficiënt kleding drogen, waar je ook bent!

De Esouh uittrekbare waslijn combineert kracht en gebruiksgemak om aan al je wasbehoeften te voldoen, zowel in je huis als in je tuin of op je balkon. Dankzij de stevige stalen kabel kan deze waslijn moeiteloos zelfs de zwaarste was aan, zonder door te buigen. Het monteren van de waslijn is een fluitje van een cent, en wanneer je hem niet gebruikt, verdwijnt hij bijna onzichtbaar uit het zicht, waardoor je ruimte bespaart en je binnen- en buitenruimtes er opgeruimd uitzien.

De Esouh waslijn is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Het soepele uittrekmechanisme maakt het gebruik een eenvoudige taak, en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze waslijn jarenlang meegaat zonder concessies te doen aan de prestaties.

Een bijzonder kenmerk van de Esouh uittrekbare waslijn is de lockfunctie, die ervoor zorgt dat je kleren stevig op hun plaats blijven zonder door te zakken, zowel binnen als buiten. Je kunt vertrouwen op de constante kwaliteit en de juiste lengte van onze waslijn, die zich onderscheidt van andere waslijnen op de markt.

Specificaties:

  • Stevige stalen kabel
  • Eenvoudige montage
  • Ruimtebesparend ontwerp
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Lockfunctie om doorzakken te voorkomen
  • Duurzaam en van hoge kwaliteit
  • Geschikte lengte voor al je wasbehoeften

Voordelen van de Esouh Uittrekbare Waslijn:

  • Krachtige Kledingdroging: De Esouh uittrekbare waslijn combineert kracht en gebruiksgemak om aan al je wasbehoeften te voldoen, zowel in je huis als in je tuin of op je balkon. Dankzij de stevige stalen kabel kan deze waslijn moeiteloos zelfs de zwaarste was aan, zonder door te buigen.
  • Eenvoudige Installatie: Het monteren van de waslijn is een fluitje van een cent, en je hebt geen technische kennis nodig. Of je nu binnen of buiten bent, je kunt de Esouh waslijn snel en gemakkelijk installeren.
  • Ruimtebesparing: Wanneer je de waslijn niet gebruikt, verdwijnt hij bijna onzichtbaar uit het zicht, waardoor je ruimte bespaart en je binnen- en buitenruimtes er opgeruimd uitzien.
  • Lockfunctie: Een bijzonder kenmerk van de Esouh uittrekbare waslijn is de lockfunctie, die ervoor zorgt dat je kleren stevig op hun plaats blijven zonder door te zakken, zowel binnen als buiten.
  • Duurzaamheid en Kwaliteit: Je kunt vertrouwen op de constante kwaliteit en de juiste lengte van onze waslijn, die zich onderscheidt van andere waslijnen op de markt. Het is gebouwd om lang mee te gaan, ongeacht de weersomstandigheden.

Kies voor de Esouh uittrekbare waslijn en ervaar de perfecte combinatie van kracht, efficiëntie en duurzaamheid, zowel binnen als buiten. Deze waslijn is jouw betrouwbare partner om je was snel en gemakkelijk te drogen, waar je ook bent.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Esouh Waslijn Uittrekbaar – Waslijndraad van 4,3m met Stalen Kern – Uittrekbare Roldrooglijn – Drooglijn voor zowel Binnen als Buiten”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Esouh Waslijn Uittrekbaar – Waslijndraad van 4,3m met Stalen Kern – Uittrekbare Roldrooglijn – Drooglijn voor zowel Binnen als Buiten
Esouh Waslijn Uittrekbaar – Waslijndraad van 4,3m met Stalen Kern – Uittrekbare Roldrooglijn – Drooglijn voor zowel Binnen als Buiten

 29,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo