Broekhangers en Kledinghangers 5-in-1 – Opbergers Organizer – Kast Organizer – Kleding Organizer – Zwart

 9,70

Kleur

Zwart

Materiaal

RVS, Aluminium

Verpakkingsgewicht

0.30 kg

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Merk

Merkloos

EAN

8720387703203

Aantal consumenteneenheden CE

1

Aantal kledingstukken per hanger

5 stuk(s)

Anti-slip

Nee

Doelgroep

Alle leeftijden

Geschikt voor type kledingstuk

Rok en broek

In een set

Ja

Personage

Geen personage

Type haak

Draaibaar

Verpakking breedte

10 cm

Verpakking hoogte

4 cm

Verpakking lengte

20 cm

Categorieën

Huishouden Opbergers Kledinghangers Slaapkamer organizers

Geschikt voor type kleding

Rok en broek

Doelgroep kledinghanger

Alle leeftijden

SKU: 9300000053501373 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Zwarte broekhanger kleding kast organizer van Grace Store. Geen ruimte meer in jouw kleding kast? Ai, dat is vervelend… Jouw kleding verdient een mooi plekje. Goed nieuws: de kleding kast organizer van Grace Store zorgt voor 5x zoveel ruimte! Je hebt zo geen extra kledingkast of opbergruimte nodig. Deze lichtgewicht powerhouse hangt klaar voor je broeken als broekhanger, en als kleding rek voor je kleding. Onze 5-in-1 kleding organizer compleet met antislip uiteinde is dè oplossing om jouw kast te organizen. Lees je mee voor alle voordelen?

Ruimte besparen door het 5-in-1 design
Met de kleding kast organizer van Grace Store bespaar je kostbare ruimte in jouw kledingkast. Dankzij het slimme systeem kun je zowel de kledinghanger zijwaarts laten hangen waardoor er 5 kledingstukken kunnen hangen op een plek voor 1. Het rek is voorzien van 5 rekjes, waaraan jij je kleding en broeken kan ophangen. Ook kan de kledinghanger recht worden gehangen voor een overzichtelijk en mooi kleding rek.

Lichtgewicht dankzij lichte maar stevige materialen
Je hebt een multifunctionele kledinghanger, maar deze is zwaar en log. Dat is niet wat je wil toch? Dankzij het lichte materiaal is deze kast organizer makkelijk te verplaatsen binnen jouw kledingkast en makkelijk te gebruiken. Er zijn geen zware logge materialen gebruikt, maar een lichtgewicht stevig materiaal. De kast organizer is ontworpen om zo lichtgewicht en flexibel mogelijk te zijn zodat het in elke kledingkast gebruikt kan worden, zonder gedoe.

Overzichtelijk
Soms heb je net even iets meer ruimte in jouw kledingkast, dat wil je ook gebruiken toch? Buiten het efficiënte design kan deze kleding hanger ook zijwaarts opgehangen worden, waardoor er een breed platform ontstaat waarop jij je lieveligskleding kan tentoonstellen. De 5 rekken komen dan horizontaal te hangen waardoor de kleding overzichtelijk en mooi in je kledingrek hangen. Je kan dus efficiënt maar ook stijlvol te werk gaan.

Waarom kiezen voor de 5-in-1 kledinghanger van Grace Store?

✔ Bespaar tot 5 keer zo veel ruimte
Lichtgewicht en stevig design
Maak je kleding kast overzichtelijk

Deze 5-in-1 kleding kast organizer is alles wat u nodig heeft om moeiteloos in één klap voor een flinke ruimtebesparing te zorgen. Bestel nu via bol.com en maak gebruik van de scherpste prijs, de snelste levertijd en de beste voorwaarden en service!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Broekhangers en Kledinghangers 5-in-1 – Opbergers Organizer – Kast Organizer – Kleding Organizer – Zwart”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Broekhangers en Kledinghangers 5-in-1 – Opbergers Organizer – Kast Organizer – Kleding Organizer – Zwart
Broekhangers en Kledinghangers 5-in-1 – Opbergers Organizer – Kast Organizer – Kleding Organizer – Zwart

 9,70

Huishoud-vergelijk.nl
Logo