NATURN LIVING Ophangbaar Kruidenrek voorzien van Keukenrolhouder – Zwevende Wandplank – Keukenrol Houder – Keuken Opbergrek – Multifunctioneel Kruidenrek – Kruidenopslag -…

 27,50

Merk

Naturn Living

Kleur

Bruin, Zwart

Materiaal

Metaal, Hout

Vorm

Rechthoek

Anti-slip

Ja

Product breedte

32 cm

Product hoogte

17 cm

Product lengte

10 cm

Product gewicht

2 kg

Verpakkingsinhoud

1 x Ophangbaar keukenrek van Naturn Living™ (SKU: UY-9048)

EAN

8720587214202

Aantal consumenteneenheden CE

1

Fabrieksgarantie termijn

Levenslang

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

nvt

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

2e Poellaan 24a, 2161 CJ, Lisse

Buigbaar

Nee

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@spiestrading.com

Geschikt voor vershoudfolie

Ja

MPN Manufacturer Part Number

UY-9048

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Spies Trading

Patroon

Overig

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31 252 27 24 57

Type keukenrolhouder

Wandkeukenrolhouder

Verpakking breedte

30 cm

Verpakking hoogte

30 cm

Verpakking lengte

30 cm

Verpakkingsgewicht

1.75 kg

Categorieën

Huishouden Opbergers Keukenrolhouders Keukenorganizers

SKU: 9300000099429186 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Verhoog de functionaliteit en stijl van je keukenruimte met het NATURN LIVING Ophangbaar Kruidenrek voorzien van Keukenrolhouder. Dit innovatieve ontwerp, perfect gemengd in een elegant matzwarte afwerking, is de ultieme oplossing voor iedereen die streeft naar een georganiseerde en stijlvolle keuken. Vervaardigd uit een duurzame combinatie van metaal en hout, biedt dit rechthoekige keukenrek niet alleen een zwevende wandplank voor je kruiden en specerijen, maar ook een handige keukenrolhouder, allemaal in één compact ontwerp met de afmetingen van 32 x 10 x 17 cm.

Ruimtebesparend Design

In moderne keukens, waar ruimte vaak beperkt is, biedt het NATURN LIVING Kruidenrek een slimme oplossing. Door de combinatie van kruidenopslag met een keukenrolhouder optimaliseert dit multifunctionele rek je ruimtegebruik, waardoor je keuken er geordend en ruimtelijk blijft uitzien. De enkele plank biedt voldoende ruimte voor je meest gebruikte kruiden en specerijen, terwijl de geïntegreerde rolhouder zorgt dat keukenpapier altijd binnen handbereik is.

Eenvoudige en Stijlvolle Toegang

Met dit zwevende wandrek worden stijl en praktische toegankelijkheid gecombineerd. Het matzwarte metaal geeft een moderne en industriële uitstraling die in elke keuken past, van klassiek tot hedendaags. Het houten accent voegt een warme, natuurlijke touch toe, waardoor het rek niet alleen functioneel is, maar ook als decoratief element dient.

Duurzaam en Eenvoudig te Installeren

De kwaliteit van materialen verzekert dat dit kruidenrek bestand is tegen de dagelijkse eisen van de keuken. Het metalen frame biedt stevigheid en duurzaamheid, terwijl het houten detail zorgt voor stabiliteit en een esthetisch contrast. Bovendien is de installatie van dit rek een fluitje van een cent, met duidelijke instructies en het benodigde bevestigingsmateriaal inbegrepen, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe keukenupgrade.

Multifunctioneel Gebruik

Dit kruidenrek gaat verder dan alleen het opbergen van kruiden en het houden van een keukenrol. Het is perfect voor het tentoonstellen van kleine plantjes, het opbergen van kookboeken, of zelfs als een plek voor je keukengerei. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor dit rek een veelzijdige toevoeging is aan je keuken.

Een Stijlvolle Aanvulling op Elke Keuken

Het NATURN LIVING Ophangbaar Kruidenrek voorzien van Keukenrolhouder is meer dan alleen een handige oplossing; het is een stijlvolle aanvulling op elke keuken. Het elegante, ruimtebesparende ontwerp maakt het een ideaal cadeau voor nieuwe huiseigenaren, kookliefhebbers, of iedereen die zijn keuken een moderne touch wil geven. Voeg dit unieke stuk toe aan je keuken en geniet van de perfecte mix van functionaliteit en stijl.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “NATURN LIVING Ophangbaar Kruidenrek voorzien van Keukenrolhouder – Zwevende Wandplank – Keukenrol Houder – Keuken Opbergrek – Multifunctioneel Kruidenrek – Kruidenopslag -…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NATURN LIVING Ophangbaar Kruidenrek voorzien van Keukenrolhouder – Zwevende Wandplank – Keukenrol Houder – Keuken Opbergrek – Multifunctioneel Kruidenrek – Kruidenopslag -…
NATURN LIVING Ophangbaar Kruidenrek voorzien van Keukenrolhouder – Zwevende Wandplank – Keukenrol Houder – Keuken Opbergrek – Multifunctioneel Kruidenrek – Kruidenopslag -…

 27,50

Huishoud-vergelijk.nl
Logo