Tussenstuk Wasmachine Droger – Wasmachine Verhoger – Stapelkit Wasmachine Droger – Universeel – Tussenkader – Inclusief Anti Trilrubbers en Spanband

 45,95

Merk

Fabula

Kleur

Wit

Verpakkingsgewicht

2.40 kg

Aantal elementen

12

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Schuttersstraat 27 C1, 6191RZ Beek

Compatibel met maximale breedte

66 cm

Compatibel met maximale lengte

66 cm

Compatibel met minimale breedte

46 cm

Compatibel met minimale lengte

46 cm

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

winkel.fabula@gmail.com

Geschikt voor

Universele stapelkit geschikt voor alle modellen wasmachines en drogers met een breedte tussen 46 – 66 cm en een lengte tussen tussen 46 – 66 cm

Geschikt voor merk

Universeel

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

DevEcom

Product breedte

45 cm

Product gewicht

2.50 kg

Product lengte

46 cm

Taal handleiding

Universeel

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31 625103120

Verpakking breedte

340 mm

Verpakking hoogte

165 mm

Verpakking lengte

433 mm

Verpakkingsinhoud

1x tussenstuk wasmachine droger, 1x spanband, 1x handleiding

EAN

8720618033970

Categorieën

Huishouden Wasmachine- & Drogeraccessoires Wassen Stapelkit

Korting

Vanaf 10%, Vanaf 5%

SKU: 9300000174239727 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Op zoek naar de perfecte oplossing om ruimte te besparen in je wasruimte? Maak kennis met onze universele stapelkit van Fabula! Deze innovatieve stapelkit is ontworpen om je wasruimte optimaal te organiseren en tegelijkertijd waardevolle ruimte te besparen. Met zijn veelzijdige en elegante design is deze stapelkit de perfecte aanvulling voor elke wasruimte.

Maximaliseer je ruimte

De Wasmachine Stapelkit van Fabula biedt je de unieke mogelijkheid om je wasmachine en droger veilig te stapelen. Dit betekent meer vloeroppervlak voor jou en minder rommel in de wasruimte. Ideaal voor kleine woningen, appartementen of gewoon om een meer georganiseerde ruimte te creëren.

Universele compatibiliteit

Ontworpen met veelzijdigheid in gedachten, is deze stapelkit aanpasbaar aan ieder model wasmachine of droger. Of je nu een compacte wasmachine of een groot model hebt, de verstelbare eigenschappen van de Fabula stapelkit zorgen voor een naadloze pasvorm.

Eenvoudige installatie

Vergeten zijn de dagen van ingewikkelde installatieprocessen. Met de Wasmachine Stapelkit van Fabula zet je alles in een handomdraai op. Geen gereedschap nodig, geen gedoe. In slechts enkele minuten is jouw wasruimte getransformeerd.

Veiligheid en stabiliteit

Veiligheid staat voorop bij de ontwikkeling van de Fabula stapelkit. Voorzien van antislip oppervlakken en een robuuste constructie, kun je erop vertrouwen dat je apparaten stevig en veilig op hun plaats blijven. De meegeleverde spanband verzekert extra stabiliteit, zodat je zonder zorgen je was en droog taken kunt voltooien.

Duurzaam en stijlvol

Gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder roestvrijstalen buizen en sterk polypropyleen plastic, belooft de Fabula stapelkit een lange levensduur. Het strakke, witte design past naadloos in elke inrichting, waardoor je wasruimte niet alleen functioneel, maar ook stijlvol is.

Kenmerken in een oogopslag:

  • Bespaar ruimte door je wasmachine en droger veilig te stapelen.
  • Universele pasvorm voor een breed scala aan merken en modellen.
  • Snelle en eenvoudige installatie zonder gereedschap.
  • Verhoogde veiligheid en stabiliteit met antislip oppervlakken en spanband.
  • Duurzame constructie met een stijlvol, wit design.

Transformeer je wasroutine met de Wasmachine Stapelkit van Fabula. Ervaar het gemak, de veiligheid en de stijl die deze essentiële toevoeging aan je huishouden biedt. Bestel nu en maak van je wasruimte een voorbeeld van efficiëntie en design!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tussenstuk Wasmachine Droger – Wasmachine Verhoger – Stapelkit Wasmachine Droger – Universeel – Tussenkader – Inclusief Anti Trilrubbers en Spanband”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tussenstuk Wasmachine Droger – Wasmachine Verhoger – Stapelkit Wasmachine Droger – Universeel – Tussenkader – Inclusief Anti Trilrubbers en Spanband
Tussenstuk Wasmachine Droger – Wasmachine Verhoger – Stapelkit Wasmachine Droger – Universeel – Tussenkader – Inclusief Anti Trilrubbers en Spanband

 45,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo