Melmö Trillingsdempers voor Wasmachine en Wasdroger – Wasmachine Verhoger – Set van 4 stuks – Anti Trillingsmat – Schokdempers – Antislip Rubber – Zwart

- 39%

Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 7,95.

Merk

Melmö

Kleur

Zwart

Verpakkingsgewicht

0.17 kg

Aantal elementen

1

Geschikt voor

Wasmachine, Wasdroger

Geschikt voor apparaat

Wasdroger, Wasmachine

Model

TD-01

Product breedte

6.50 cm

Product gewicht

0.04 kg

Product hoogte

2 cm

Product lengte

6.50 cm

Taal handleiding

Nederlands

Type demping

Pootjes

Verpakking breedte

132 mm

Verpakking hoogte

25 mm

Verpakking lengte

138 mm

Verpakkingsinhoud

4 Stuks Melmö Trillingsdempers

EAN

8719327682265

Categorieën

Huishouden Wasmachine- & Drogeraccessoires Wassen Wasmachine trillingsdemper

Korting

Vanaf 30%, Vanaf 20%, Vanaf 10%, Vanaf 5%

SKU: 9300000150059354 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Op zoek naar een eenvoudige oplossing voor het luidruchtige en wiebelige gedrag van je wasmachine of wasdroger? Probeer dan de trillingsdempers van Melmö! Deze zwarte wasmachine verhogers zijn verkrijgbaar in een set van 4 stuks en verminderen niet alleen het irritante geluid, maar beschermen ook jouw vloer tegen beschadigingen. Met onze trillingsdempers is wassen en drogen gemakkelijker dan ooit tevoren. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen zelf!

Deze dempers zijn gemaakt van dik en duurzaam siliconen rubber en zijn perfect voor gebruik met verschillende apparaten zoals wasmachines, drogers, vaatwassers, meubels of koelkasten.

-> Als je zowel een wasmachine als een droger naast of boven elkaar hebt staan, is het aan te raden om 2 sets Melmö Trillingsdempers te bestellen!

Speciaal ontwerp

De pads zijn speciaal ontworpen om de wrijving van zowel de boven- als de onderkant te verhogen, waardoor wordt voorkomen dat uw wasmachine verschuift of wegglijdt. Met deze griptechnologie hebben de pads meer oppervlak in contact met de vloer, wat de wrijving aanzienlijk verbetert in vergelijking met vergelijkbare producten. Bovendien is de bovenkant van elke pad uitgerust met een zijhandgreep die zorgt voor extra grip, waardoor bewegingen en schudden worden verminderd.

Geluiddemper & bescherming voor vloer

Deze trillingsdempers minimaliseren niet alleen het geluid, maar beschermen ook uw vloer. Het duurzame rubberen materiaal absorbeert trillingen en geluid effectief en zorgt voor een stil was- of droogproces. Het werkt als een isolator en voorkomt de overdracht van trillingen en geluid naar uw vloer en de rest van uw huis. Bovendien dienen de dempers ook als een beschermende barrière, waardoor schade aan uw vloer wordt voorkomen.

Eenvoudig te installeren

De installatie is snel en eenvoudig en vereist geen gereedschap of professionele hulp. Kantel uw apparaat eenvoudig naar één kant, plaats een trillingsdempende voet onder elke verhoogde voet, laat het apparaat op de demper zakken en herhaal het proces voor de andere kant.

Deze Melmö trillingsdempers zijn ontworpen om op alle soorten apparaatvoeten te passen, inclusief die van voorladers of bovenladers wasmachines, drogers, 2-in-1 combo’s en andere apparaten van verschillende merken. Of uw apparaten nu naast elkaar, gestapeld of op zichzelf staan, deze dempers zijn compatibel. Ze kunnen met of zonder sokkels worden gebruikt.

Voordelen

  1. Geen trillende wasmachine of wasdroger meer tijdens het draaien!
  2. Met deze Trillingsdempers van Melmö staan jouw apparaten als een rots in de branding!
  3. Geen geluidsoverlast meer van trillende omliggende objecten tijdens het draaien.
  4. De Melmö Trillingsdempers in de kleur zwart passen in ieder interieur perfect.
  5. De set van 4 stuks zorgen voor een perfect uitgebalanceerd apparaat.
  6. Jouw wasmachine verhoger is overbodig geworden met deze Trillingsdempers van Melmö!
  7. Klaar met lekkage door trillen van de wasmachine of wasdroger? Dat dachten wij ook!
  8. Met deze Trillingsdempers zorg je er voor dat elke wasbeurt een succes is.

Probeer nu de Trillingsdempers van Melmö en ervaar het verschil!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Melmö Trillingsdempers voor Wasmachine en Wasdroger – Wasmachine Verhoger – Set van 4 stuks – Anti Trillingsmat – Schokdempers – Antislip Rubber – Zwart”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Melmö Trillingsdempers voor Wasmachine en Wasdroger – Wasmachine Verhoger – Set van 4 stuks – Anti Trillingsmat – Schokdempers – Antislip Rubber – Zwart
Melmö Trillingsdempers voor Wasmachine en Wasdroger – Wasmachine Verhoger – Set van 4 stuks – Anti Trillingsmat – Schokdempers – Antislip Rubber – Zwart

Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 7,95.

Huishoud-vergelijk.nl
Logo