Doseerbol – 2 STUKS – Doseerbol wasmiddel vloeibaar – Doseerbol wasmiddel – Doseerbol voor wasmachine – Doseerbal – Wasbollen voor wasmiddel – Wasbollen voor wasmachine -…

 13,85

Kleur

Transparant

Materiaal

Plastic

Product breedte

7 cm

Product hoogte

8 cm

Product lengte

7 cm

Type wasbol

Doseerbol

Verpakking breedte

10 cm

Verpakking hoogte

22 cm

Verpakking lengte

16 cm

EAN

6096241384348

Categorieën

Huishouden Wassen Wasbollen

SKU: 9300000161712964 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Doseerbol: Efficiënt Wassen met de Doseerbol voor Vloeibaar Wasmiddel

Ben je op zoek naar een manier om je was te wassen zonder al dat dure wasmidde onnodig te verspillen? Dan is de doseerbol de perfecte oplossing voor jou! Met een doseerbol kun je je wasmiddel doseren op basis van de hoeveelheid was die je hebt. Dit bespaart je geld en is beter voor het milieu.

Wat is een doseerbol?

Met de Doseerbol voor Vloeibaar Wasmiddel hoef je nooit meer te raden of te morsen met wasmiddel. Deze doseerbol is speciaal ontworpen voor gebruik in je wasmachine en zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt. Vergeet het gedoe van meten en gieten; plaats gewoon de bol gevuld met wasmiddel in de trommel voordat je je vuile was toevoegt. Dit betekent dat je nooit te veel wasmiddel verspilt, en je kleding blijft stralend schoon en fris.

Wat heb je aan een doseerbol?

De Doseerbol voor Vloeibaar Wasmiddel is een echte alles-in-één oplossing. Of je nu op zoek bent naar een doseerbol, een doseerbal, een wasbol, een wasbal of een wasbol voor wasmiddel, deze innovatieve gadget voldoet aan al je behoeften. Het is het perfecte accessoire voor elke wasmachine en een must-have voor iedereen die zuinig en milieubewust wil wassen.

Voordelen van een doseerbol

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een doseerbol. Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Bespaart geld: Je gebruikt minder wasmiddel, waardoor je geld bespaart.
  • Is beter voor het milieu: Je gebruikt minder verpakkingsmateriaal en produceert minder afval.
  • Is makkelijk te gebruiken: Je hoeft niet meer na te denken over de hoeveelheid wasmiddel die je moet gebruiken.
  • Is geschikt voor alle wasmachines: Doseerbollen zijn geschikt voor alle wasmachines, ongeacht het merk of het type.

Waar koop ik een doseerbol?

Nou, hier!

Onze doseerbol

Wij bieden een hoogwaardige doseerbol aan die gemaakt is van duurzaam plastic. Onze doseerbol is geschikt voor alle wasmachines en kan tot 60 graden celcius gebruikt worden.

Bestel nu je doseerbol en bespaar geld en het milieu!

*Let op: Voor optimaal gebruiksgemak raden we aan de Doseerbol voor Vloeibaar Wasmiddel te gebruiken bij temperaturen tot en met 60 graden Celsius. Hogere temperaturen kunnen de vorm van de bol beïnvloeden. Met deze eenvoudige richtlijn ben je verzekerd van langdurig en probleemloos gebruik, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de voordelen van deze handige doseeroplossing. Maak je wasroutine efficiënter en effectiever met NF Unlimited!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Doseerbol – 2 STUKS – Doseerbol wasmiddel vloeibaar – Doseerbol wasmiddel – Doseerbol voor wasmachine – Doseerbal – Wasbollen voor wasmiddel – Wasbollen voor wasmachine -…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doseerbol – 2 STUKS – Doseerbol wasmiddel vloeibaar – Doseerbol wasmiddel – Doseerbol voor wasmachine – Doseerbal – Wasbollen voor wasmiddel – Wasbollen voor wasmachine -…
Doseerbol – 2 STUKS – Doseerbol wasmiddel vloeibaar – Doseerbol wasmiddel – Doseerbol voor wasmachine – Doseerbal – Wasbollen voor wasmiddel – Wasbollen voor wasmachine -…

 13,85

Huishoud-vergelijk.nl
Logo