Texel Wollen Drogerballen XL 6 stuks in opbergzak met koord – Wasdrogerballen – Wasbollen – Droogballen – Duurzaam was drogen – Texelse wol en Merinowol

 19,00

Kleur

Beige

Materiaal

Schapenwol, Texelse schapenwol

Product breedte

7 cm

Product hoogte

7 cm

Product lengte

7 cm

Type wasbol

Wasdrogerbol

Verpakking breedte

15 cm

Verpakking hoogte

15 cm

Verpakking lengte

20 cm

Verpakkingsgewicht

40 g

Verpakkingsinhoud

Opbergzakje met koord, 6 drogerballen

EAN

8720964790367

Categorieën

Huishouden Wassen Wasbollen

SKU: 9300000151689142 Categorie:
Uw recensie toevoegen

6 x Droogballen van schapenwol in opbergzak, voor het duurzaam en sneller drogen van je was. De droger bollen bestaan uit een mix van Texelse schapenwol en Merinowol. De drogerbollen zitten in een handige opberzak met koord, waar je de wasbollen in kunt bewaren. Je kunt de drogerballen namelijk hergebruiken!

Op zoek naar efficiënte en duurzame manieren om je wasgoed sneller te laten drogen? Dan zijn drogerballen de perfecte oplossing! Drogerballen, ook wel bekend als wasbollen of droogballen, zijn kleine ballen gemaakt van een mix van Texelse scheerwol en merinowol. Deze hoogwaardige vezels bieden tal van voordelen en zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke en effectieve manier om de droogtijd te verkorten.

Drogerbollen van 100% wol bestaande uit Texelse schapenwol en Merinowol

De mix van Texelse scheerwol en merinowol zorgt voor een perfecte balans tussen duurzaamheid en zachtheid. Texelse scheerwol staat bekend om zijn uitstekende isolatie-eigenschappen, terwijl merinowol bekend staat om zijn zachtheid en fijne vezels. Samen vormen ze een krachtige combinatie die helpt bij het versnellen van het droogproces.

De voordelen van Wollen Droogballen op een rij:

  • Versnelt de droogtijd van je wasgoed
  • Houdt het wasgoed lekker luchtig
  • Je kleding voelt zachter aan
  • Vermindert kreuken van je wasgoed
  • Natuurlijk en duurzaam product

De structuur van de drogerballen gemaakt van Texelse scheerwol en merinowol helpt bij het beter verdelen van de warmte en het verbeteren van de luchtstroom in de droger. Dit resulteert in snellere droogcycli en een aanzienlijke energiebesparing.

Naast het versnellen van het droogproces hebben deze drogerballen nog andere voordelen. Ze verminderen de statische elektriciteit in je kleding, waardoor je geen last meer hebt van vervelende elektrische schokken bij het uitpakken van je gedroogde kleding. Bovendien maken de drogerballen de stofvezels van je kleding losser, waardoor ze zachter en pluiziger aanvoelen.

Natuurlijk en duurzaam product, door de kortere droogtijd.

Met drogerballen gemaakt van een mix van Texelse scheerwol en merinowol maak je niet alleen een goede keuze voor je kleding, maar ook voor het milieu. Deze drogerballen zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen en bevatten geen schadelijke chemicaliën.

Kortom, als je op zoek bent naar drogerballen, wasbollen, wollen drogerballen, droger ballen, drogerballen wol, droogballen, wasdrogerballen, droger bollen, en specifiek geïnteresseerd bent in de mix van Texelse scheerwol en merinowol, dan zijn drogerballen gemaakt van deze combinatie de ideale keuze voor jou. Verhoog de efficiëntie van je wasdroger, verwen je kleding en maak een duurzame keuze met deze hoogwaardige drogerballen!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Texel Wollen Drogerballen XL 6 stuks in opbergzak met koord – Wasdrogerballen – Wasbollen – Droogballen – Duurzaam was drogen – Texelse wol en Merinowol”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Texel Wollen Drogerballen XL 6 stuks in opbergzak met koord – Wasdrogerballen – Wasbollen – Droogballen – Duurzaam was drogen – Texelse wol en Merinowol
Texel Wollen Drogerballen XL 6 stuks in opbergzak met koord – Wasdrogerballen – Wasbollen – Droogballen – Duurzaam was drogen – Texelse wol en Merinowol

 19,00

Huishoud-vergelijk.nl
Logo