Profumoda® – Wasparfum proefpakket – 4 x 30ML – 1x Lotusbloem / 1x Talk / 1x Oro / 1x Argento – Langdurige Geursensatie – Vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen -…

 17,95

Aantal stuks in verpakking

4 stuk(s)

Geursoort

Diverse geuren

Toepassing textielverfrisser

Tijdens het wassen

Formaat verpakking

Groot

Inhoud

120 ml

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@profumoda.nl

Gevarenaanduiding H-zinnen

H315:Veroorzaakt huidirritatie, H317:Kan een allergische huidreactie veroorzaken, H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie, H412:Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Profumoda

Signaalwoord

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P280:Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming/gelaatsbescherming dragen, P305+P351+P338:BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten: contactlenzen verwijderen, indien mogelijk: blijven spoelen., P332+P313:Bij huidirritatie: een arts raadplegen, P333+P313:Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen

EAN

6150603492499

Categorieën

Huishouden Wassen Wasparfum Wasmiddelen & Wasverzachters

Type verpakking

Groot

SKU: 9300000176225408 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Profumoda Wasparfum Giftset is een set van vier luxe wasparfums die je kleding een heerlijke geur geven tijdens het wassen. Elke geur is uniek en zorgt voor een frisse, langdurige geur.

Elk flesje bevat 30ml van deze heerlijke geur, wat goed is voor 6 wasbeurten. Hierdoor heb je genoeg parfum om te testen welke geur het lekkerst is. Bovendien zijn de parfums vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen, waardoor ze ook geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.

De Profumoda Wasparfum Giftset is perfect als geschenk voor vrienden en familie die graag hun kleding en huishouden op een natuurlijke manier geuren. Natuurlijk kunt u ook het proefpakket aanschaffen om erachter te komen welke geur het best past bij jou.

Het proefpakket bevat de volgende 4 geuren:

1 x 30ml – Lotusbloem:

Wasparfum Lotusbloem is een betoverende geur die je wasgoed omhult in een subtiel en verfijnd aroma. Deze geur is geïnspireerd op de bloem van de lotus, die wordt vereerd in veel culturen over de hele wereld vanwege zijn zuiverende en spirituele eigenschappen. De geur van Lotusbloem is zoet, fris en bloemig met een licht kruidige ondertoon die zorgt voor een gevoel van rust en sereniteit. Het heeft ook een licht poederachtige noot die zorgt voor een zachte en subtiele geur. Wasparfum Lotusbloem is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een geur die hen helpt te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag.

1 x 30ml – Talk:

Met de Talk geur kun je genieten van een frisse en lichte geur die je doet denken aan schone lakens die buiten in de zon hangen. Je geeft je wasgoed niet alleen een heerlijke geur, maar ook een extra verzorging. De hoogwaardige ingrediënten zorgen er namelijk voor dat je wasgoed zacht en soepel blijft en er langer als nieuw uitziet.

1 x 30 ml – Oro:

Oro, het Italiaanse woord voor goud, is een unieke geur die de rijkdom van zoetheid combineert met een sprankeling van frisse lucht. Het is een geur die de zintuigen betovert en de drager hult in een luxueus aura van elegantie en verfijning. Zodra je Oro ruikt, word je begroet met een geur van zoete noten die beelden oproepen van gouden honing en karamel.

1x 30 ml – Argento

De Argento wasparfum, oftewel zilver in het Nederlands, is een prachtige ECO-geur uit een exclusieve collectie. Deze geur is ontworpen om elke druppel wasgoed te parfumeren en zorgt voor een heerlijke, uitnodigende geur die lang blijft hangen. De noten van de Argento geur omhullen het wasgoed in een gastronomisch spoor en hebben vanilleaccenten die doen denken aan de charme van het okerkleurige land van Marokko. Dit zorgt voor een rijke en verfijnde geur die het wasgoed een gevoel van luxe geeft.

Hoe de wasparfum te gebruiken?

Wasmachine: Giet, afhankelijk van de gewenste geurintensiteit +/- 5ml wasparfum rechtstreeks in het wasverzachterbakje van uw wasmachine tijdens de laatste spoeling. Zorg ervoor dat de parfum volledig wordt gebruikt. Een volle dop bevat 5 ml wasparfum.

Handwas: Voeg, afhankelijk van de gewenste geurintensiteit +/- 5ml wasparfum toe aan elke 5 liter water tijdens de laatste spoeling. Laat de was kort inwerken. (!) Giet de wasparfum niet rechtstreeks op het wasgoed (!)

(!) LET OP: Het product is zeer sterk geconcentreerd, wanneer er gemorst is direct opruimen om eventuele schade te voorkomen. (!)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Profumoda® – Wasparfum proefpakket – 4 x 30ML – 1x Lotusbloem / 1x Talk / 1x Oro / 1x Argento – Langdurige Geursensatie – Vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen -…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Profumoda® – Wasparfum proefpakket – 4 x 30ML – 1x Lotusbloem / 1x Talk / 1x Oro / 1x Argento – Langdurige Geursensatie – Vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen -…
Profumoda® – Wasparfum proefpakket – 4 x 30ML – 1x Lotusbloem / 1x Talk / 1x Oro / 1x Argento – Langdurige Geursensatie – Vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen -…

 17,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo