Labryce® 6 stuks XL Drogerballen 8,5 cm inclusief Proefpakket Wasparfum 6 x 20 ml – Wasbol – Zero waste Dryer Balls – Duurzaam – Wasverzachter – Herbruikbare Wasdrogerballen –…

 17,95

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Trevi Trading

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

labryce@kpnmail.nl

Kleur

Wit

Materiaal

Schapenwol

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Trevi Trading

Product breedte

10 cm

Product hoogte

10 cm

Product lengte

23 cm

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

.

Type wasbol

Wasdrogerbol

Verpakking breedte

20 cm

Verpakking hoogte

12 cm

Verpakking lengte

26 cm

Verpakkingsgewicht

350 g

Verpakkingsinhoud

1x Proefpakket Wasparfum 6×20 ml 6 stuks XLDrogerballen 8,5 cm

EAN

8720938659133

Categorieën

Huishouden Wassen Wasbollen

SKU: 9300000165416591 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wasparfum:

Extra genieten van jouw schoon gewassen wasgoed? Met Labryce wasparfum ervaar je bij elke wasbeurt een unieke geurbeleving! Niemand wil een onaangename geur als de was gewassen is. Hoe krijg je dan toch een heerlijk geurende was? Met onze wasparfum ruikt je wasgoed weer heerlijk fris.

Maak kennis met de Exclusieve wasparfums van Labryce en ontdek je favoriete geur 6×20 ml:

Green Tea:

Laat je zintuigen prikkelen met de magische geurenmix van de Groene Thee, welke fris, kruidig, citrusachtig en bloemig is, zoals de onmiskenbare geur van verse Groene Thee hoort te ruiken.

Wild Musk:

Laat je verleiden door de verbindingsgeur van Wilde Musk deze is krachtig, kruidig, dierlijk, sensueel, warm, bloemig en zijdezacht. De ongrijpbare geur die je in iedere parfum terug kan vinden.

Fresh Laundry:

Laat je was stralen met de intens frisse en zachte geur van Fresh Laundry, de enige echte geur van pas gewassen lakens, omarmd met de traditionele zachte bloemengeur van de katoenbloem.

Lotus & Ylang:

De zuiverheid waar de Lotusbloem voor staat is bloemig, warm en zoet, samen met de krachtige, zoete, zwoele en bloemige geur van de Ylang Bloem ervaar je een intense mix aan onweerstaanbare en sensuele geuren.

Lavendel:

De verleidende Lavendel is een zwoele, bloemige, kruidige geur met een vleugje hout. De geur van lavendel heeft een verzachtende, kalmerende en rustgevende werking waardoor je helemaal kan ontspannen.

Talco:

Laat je betoveren door de intens zachte geur van Talco, de zachte geur van talkpoeder, de frisheid van Bergamot en de heerlijke bloemige geur van Jasmijn, waardoor het een poederachtig en bloemige onweerstaanbare geur krijgt. Talco is één van de meest traditionele geuren die veel herinneringen zullen oproepen.

  • Sterk geconcentreerd
  • Handgemaakt in Italië met 100% hoogwaardige pure olieën
  • Verzorgd de vezels van het wasgoed
  • Kleuren blijven langer mooi
  • Geschikt voor alle stoffen
  • 24 wasbeurten met het proefpakket 6×20 ml
  • Langdurige geursensatie
  • IFRA – gecertificeerd (kwalitatieve en veilige parfum)
  • Duurzaam
  • Vrij van Parabenen
  • Milieuvriendelijk
  • Niet op dieren getest

Gebruiksaanwijzing:

Wasmachine: Afhankelijk van de intensiteit van het parfum, giet u 5 tot 10 ml wasparfum rechtstreeks in het wasverzachterbakje, zodat de parfum volledig wordt gebruikt tijdens de laatste spoeling. Een volle dop bevat 5 ml wasparfum.

Handwas: Afhankelijk van de intensiteit van het parfum, voegt u 5 tot 10 ml wasparfum toe voor elke 5 liter water in de laatste spoeling, laat de was heel even inwerken. Giet de wasparfum niet rechtstreeks op het wasgoed.

  • Bij morsen onmiddellijk opruimen, aangezien het een sterk geconcentreerd product is.

Drogerballen:

Wil je meer energie besparen? Met de drogerballen van Labryce is dat mogelijk. De drogerballen verkorten de droogtijd met 40%, doordat ze de was scheiden en de warme lucht efficiënter kan circuleren, zodat niet alleen de droogtijd wordt versneld, maar doordat de was gelijkmatiger wordt gedroogd heb je ook nog eens minder kreukels.

Biologische drogerballen

Onze drogerballen zijn 8,5 cm, waardoor de was nog sneller droog is! De drogerballen zijn een biologisch puur eco-wol handgemaakt product uit Nieuw-Zeeland van het Merinoschaap.

Duurzaam & Milieuvriendelijk

Jouw drogerballen zijn herbruikbaar en gaan lang mee, waardoor ze een duurzame en milieuvriendelijke keuze zijn.

Hypoallergeen

Labryce drogerballen zijn gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. Daarnaast zijn ze hypoallergeen dus ook geschikt voor de gevoelige baby huidjes!

Geen wasverzachter meer nodig

Drogerballen maken tevens het wasgoed zachter, doordat de warmte gelijkmatiger verdeeld wordt, en er meer lucht door het wasgoed circuleert. Dus drogerballen zijn een goed alternatief voor wasverzachter!

✓ 6 stuks drogerballen van 8,5 cm

✓ Verkort de droogtijd met 40%

✓ Energie besparend

✓ Gaat meer dan 1000 keer mee

✓ 100% Nieuw-Zeelands schapenwol

✓ Biologisch Wol van Merino Schaap

✓ Hypo-allergeen

✓ Eco-vriendelijk

✓ Natuurlijke wasverzachter

✓ Verminderd kreukels

✓ Vermindert statische elektriciteit

✓ Zonder chemicaliën

✓ Incl. Opbergzakje

Met de drogerballen van Labryce ben je er zeker van dat je energie bespaart door de verkorte droogtijd van je was, ook gaan ze nog eens meer dan 1000 keer mee!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Labryce® 6 stuks XL Drogerballen 8,5 cm inclusief Proefpakket Wasparfum 6 x 20 ml – Wasbol – Zero waste Dryer Balls – Duurzaam – Wasverzachter – Herbruikbare Wasdrogerballen –…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Labryce® 6 stuks XL Drogerballen 8,5 cm inclusief Proefpakket Wasparfum 6 x 20 ml – Wasbol – Zero waste Dryer Balls – Duurzaam – Wasverzachter – Herbruikbare Wasdrogerballen –…
Labryce® 6 stuks XL Drogerballen 8,5 cm inclusief Proefpakket Wasparfum 6 x 20 ml – Wasbol – Zero waste Dryer Balls – Duurzaam – Wasverzachter – Herbruikbare Wasdrogerballen –…

 17,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo