4x Dylon Textielverf – Handwas Passion Pink 50 gr

 23,39

Aantal wasbehandelingen

4 wasbeurten

Geschikt voor type was

Gekleurde was

Substantie

Vloeibaar

Formaat verpakking

Groot

Verpakkingsgewicht

234 g

Inhoud

200 g

Signaalwoord

Waarschuwing

Gevarenaanduiding H-zinnen

H290:Kan bijtend zijn voor metalen, H314:Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel, H318:Veroorzaakt ernstig oogletsel, H340:Kan genetische schade veroorzaken (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is), H350:Kan kanker veroorzaken (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is), H360:Kan de vruchtbaarheid of het ongeboren kind schaden (specifiek effect vermelden indien bekend) (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is)., H370:Veroorzaakt schade aan organs (CNS), H372:Veroorzaakt schade aan organen bij langdurige of herhaalde blootstelling, H334:Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken, H304:Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt, H341:Verdacht van het veroorzaken van genetische schade (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is)., H351:Verdacht van het veroorzaken van kanker (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is), H361:Kan mogelijks de vruchtbaarheid of het ongeboren kind schaden (specifiek effect vermelden indien bekend) (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is), H371:Kan schade aan organen veroorzaken. ##EXPOSURE_SCENARIO##.

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden

Verpakking breedte

9.80 cm

Verpakking hoogte

4.70 cm

Verpakking lengte

15.60 cm

EAN

5000325021648

Categorieën

Huishouden Wassen Wasmiddel Wasmiddelen & Wasverzachters

Aantal wasbeurten

Minder dan 10

Type verpakking

Groot

SKU: 9200000078956548 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Dylon Textielverf Handwas Passion Pink

Maak jouw kleding weer kleurrijk met Dylon.

Met Dylon Handwas Textielverf blaas je jouw kleding en interieur weer een nieuw leven in. Is roze jouw favoriete kleur? Haal snel Dylon Textielverf Handwas Passion Pink in huis en verf jouw favoriete t-shirt of kussensloop in jouw lievelingskleur.

Deze mooie roze kleur geeft je altijd een glimlach. De inspirerende werking van deze kleur zal je niet teleurstellen. Brengt een prachtige roze teint in je garderobe of interieur. Speciaal bedoeld voor delicate stoffen die uitsluitend met de hand gewassen dienen te worden (en niet in de wasmachine mogen).

  • Textielverf voor je kleding
  • Unieke alles-in-één formule
  • Permanente kleur voor natuurlijke stoffen
  • Geschikt voor katoen, linnen en viscose
  • Voor perfecte, langdurige en intense kleurresultaten

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “4x Dylon Textielverf – Handwas Passion Pink 50 gr”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4x Dylon Textielverf – Handwas Passion Pink 50 gr
4x Dylon Textielverf – Handwas Passion Pink 50 gr

 23,39

Huishoud-vergelijk.nl
Logo