ProStone Calciumzeep Speciaal – Natuursteen Reiniger & Beschermer – 1 Liter

 26,95

Signaalwoord

Waarschuwing

Gevarenaanduiding H-zinnen

EUH210:Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar., H315:Veroorzaakt huidirritatie, H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P280:Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming/gelaatsbescherming dragen, P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen

Inhoud

1 l

Verpakking breedte

85 mm

Verpakking hoogte

280 mm

Verpakking lengte

85 mm

Verpakkingsgewicht

1 kg

EAN

8719327207208

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Poetsmiddelen

Merk

ProStone

SKU: 9200000130055212 Categorie:
Uw recensie toevoegen

ProStone Calciumzeep Speciaal beschermt en reinigt alle marmers en andere kalkhoudende vloeren. Geschikt voor alle natuursteen en andere minerale oppervlakken

Algemeen:

ProStone Calciumzeep Speciaal bestaat uit een unieke combinatie van diverse speciaal geselecteerde vetzuren. Deze vetzuren zorgen voor een reactie met de kalk dat in vele natuursteenvloeren te vinden is, en vormt een in water oplosbare laag. Deze laag verhindert dat vuil en water in de steen dringen. Tevens wordt de opvolgende reiniging vergemakkelijkt.

Op geglazuurde stenen, vinyl en linoleum krijgt men deze reactie niet, maar door de lage pH-waarde en het goede reinigingsvermogen is Prostone Calciumzeep Speciaal een zeer goed alternatief voor vloeren die gevoelig zijn voor alkalische producten.

ProStone Calciumzeep Speciaal is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar volgens de OECD-methode. bevat water en amandelparfum, en bevat géén complexvormer. De pH-waarde is ca. 8.5 in geconcentreerde vorm en 8.0 in verdunde vorm.

Productinformatie:

Reinigt en beschermt in één arbeidsgang.

Geeft de natuursteen zijn natuurlijke glans en kleur.

Vuil- en waterafstotend & een goede anti-slip werking

Reageert met de kalk in de steen en voorkomt & verwijdert witte kalkaanslag.

Geeft geen verkleuring en bouwt geen lagen op.

Neutraal, en huid- & milieuvriendelijk.

Dosering:

Voor normaal onderhoud gebruikt u 2 á 3 dopjes ProStone Calciumzeep Speciaal in 10 liter water. Voor een basis impregnering voegt u 0,5 liter calciumzeep toe aan 4 liter water.

Voor het schoonmaken van natuursteen kunt u de calciumzeep verdunnen zoals voorgeschreven. Deze verdunning is afhankelijk van de mate van vervuiling van de vloer. Gebruik dan een mop, een zwabber of een combi-boenmachine om de vloer schoon te maken.

Op kalkhoudend gesteente kunt u een basisimpregneerlaag aanbrengen. Verdun de ProStone Calciumzeep Speciaal zoals voorgeschreven en breng het product aan met een zwabber, mop of combi-boenmachine. Vervolgens dient u de vloer droog te maken. Voelt deze nog wat kleverig aan? Dweil de vloer dan nog even na.

Specificaties

Toepasbaar op:

Gepolijst (glanzend), Ongepolijst (mat), Gezoet (laag glazend)

Inhoud:

1 liter

Geschikt voor:

Algemeen onderhoud

Te gebruiken bij:

Travertin, Ouderwetse boeren tegels, Kwartsiet, Kalkhoudende steensoorten, Leisteen, Hardsteen, Voegen, Natuursteen, Beton, Franse witsteen, Grafzerken, Belgisch Hardsteen (arduin), Marmer, Kalksteen, Metselwerk, Terra cotta, Antieke marmers, Keien, Plavuizen, Graniet, Zandsteen

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ProStone Calciumzeep Speciaal – Natuursteen Reiniger & Beschermer – 1 Liter”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ProStone Calciumzeep Speciaal – Natuursteen Reiniger & Beschermer – 1 Liter
ProStone Calciumzeep Speciaal – Natuursteen Reiniger & Beschermer – 1 Liter

 26,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo