ANATURES® Wollen XL Droogballen 6 stuks in opbergmand – Herbruikbare Drogerballen Wasdroger – Nieuw Zeelands RWS Schaapswol – Wasdrogerballen Duurzaam

 17,95

Kleur

Grijs, Wit

Materiaal

Schapenwol, Gerecycled Plastic

Product breedte

160 mm

Product hoogte

70 mm

Product lengte

230 mm

Type wasbol

Wasdrogerbol

Verpakking breedte

198 mm

Verpakking hoogte

83 mm

Verpakking lengte

245 mm

Verpakkingsgewicht

391 g

Verpakkingsinhoud

6 drogerbollen wol in kleur wit 1 rPet vervilt opbergmand in grijs

EAN

8721082496032

Categorieën

Huishouden Wassen Wasbollen

Keurmerken Kenmerken

Alle keurmerken en kenmerken, Global Recycle Standard 50-100%

SKU: 9300000171598088 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Maak kennis met onze milieuvriendelijke oplossing voor het drogen van wasgoed – de Duurzame Wollen Drogerballen met Opbergmand van rPET! Deze innovatieve drogerballen, gemaakt van 100% natuurlijke wol, in combinatie met een handige opbergmand gemaakt van gerecyclede PET (rPET) materialen, bieden een duurzame en efficiënte manier om je kleding te drogen, terwijl je energieverbruik vermindert en afval minimaliseert.

Onze wollen drogerballen zijn een fantastisch alternatief voor traditionele droogdoekjes en wasverzachters. Ze zijn met de hand gemaakt van premium verantwoorde wol, waardoor ze milieuvriendelijk en veilig zijn voor het hele gezin. Door een paar van deze wolballen in je droger te plaatsen bij elke lading, profiteer je van verschillende voordelen:

  1. Snellere droogtijden: De wolballen creëren ruimte tussen je kledingstukken, waardoor hete lucht efficiënter kan circuleren. Dit leidt tot kortere droogcycli, waardoor je tijd en energie bespaart.

  2. Zachtere stoffen: Terwijl de drogerballen rondstuiteren, verzachten ze op natuurlijke wijze de stoffen, waardoor rimpels en statische elektriciteit verminderen. Zeg vaarwel tegen chemische wasverzachters en verwelkom natuurlijk gezellige kleding.

  3. Minder rimpels en strijktijd: De zachte beweging van de wolballen helpt voorkomen dat kledingstukken in de droger verstrengeld raken en kreuken. Geniet van minder rimpels en minder tijd besteed aan strijken.

  4. Langdurig en herbruikbaar: Onze wol drogerballen zijn ontworpen om honderden droogcycli mee te gaan zonder aan effectiviteit in te boeten. Ze zijn een duurzaam en kosteneffectief alternatief voor wegwerpdoekjes, waardoor je afval vermindert en geld bespaart.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een praktische opbergmand toegevoegd, gemaakt van rPET-materialen. rPET is een soort plastic dat wordt verkregen uit gerecyclede PET-flessen. Door deze materialen een nieuwe bestemming te geven, helpen we plastic afval te verminderen en bij te dragen aan een schonere omgeving. De mand is niet alleen een handige plek om je drogerballen tussen gebruik in op te bergen, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je wasruimte.

Eindelijk! Een duurzaam alternatief voor het gebruik van wasverzachter of harde tennisballen die alleen maar veel herrie maken.

Jouw voordelen:
Bespaart je veel tijd, tot wel 40% minder droogtijd.
Bespaart je zeker ook hoge stroomkosten.
Natuurlijk, duurzaam en goed voor onze planeet.
Voorkomt pillen/pluizen van wasgoed.
Hypoallergeen en zelfreinigend.
Maakt geen lawaai.
Vrij van chemicaliën.
100% Eco-friendly.
Hoogwaardige Nieuw-Zeelandse schapenwol.
Diervriendelijk en gecertificeerde materialen.
Handige duurzame opbergmand.

Energiebesparing
Verkort de droogtijd tot wel 40% met deze herbruikbare wollen drogerballen die je helpen tijd en geld te besparen.

Vrij van chemicaliën
De wollen drogerballen voor wasdrogers zijn vrij van chemicaliën. Ideaal voor duurzaamheid bij het wassen en drogen van de was. Je hebt geen wasverzachter meer nodig.

Duurzaam
De wollen drogerballen voor de wasdroger zijn zeer duurzaam. Het alternatief voor wasverzachter kan tot 1000 droogbeurten worden gebruikt.

100% Nieuw-Zeelandse schapenwol
De droogballen zijn gemaakt van hoogwaardige schapenwol zonder toevoeging van synthetische of chemische stoffen. De wol komt uit Nieuw-Zeeland en staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Volledig handgemaakt, bevat geen vulstoffen, geen chemicaliën of synthetische stoffen.

Eenvoudig in gebruik
Het enige wat je hoeft te doen is de droogballen samen met je was in de droger te doen. Bij een kleine tot middelgrote was lading gebruik je 3 tot 4 ballen en gebruik je 5 tot 6 ballen bij een grote was lading. De droogballen mogen los in de droger geplaatst worden.

Onze belofte voor verantwoord geproduceerde wol
Onze wollen drogerballen zijn volledig gemaakt van gecertificeerde Nieuw-Zeelandse wol die voldoet aan de RESPONSABLE WOOL STANDARD (RWS).

De Responsible Wool Standard (RWS) is een onafhankelijke en vrijwillige norm, opgesteld met inspraak van boeren, experts op het gebied van dierenwelzijn en bodembehoud, merken en detailhandelaars van over de hele wereld. Om te voldoen aan de RWS-norm, moeten alle werkplaatsen die betrokken zijn bij de productie en verwerking van wol gecertificeerd zijn.

Specificaties

  • Merk: ANATURES
  • 100% Wollen drogerballen
  • Materiaal: Nieuw-zeelandse schapenwol
  • Kleur: Roomwit
  • Afmetingen: 7cm∅
  • Gewicht: per wollen bal ongeveer 40-42 gram
  • Aantal: 6 Stuks + opbergmand van rPET

Kies voor duurzaamheid zonder in te leveren op efficiëntie of gemak. Met onze Duurzame Wollen Drogerballen en rPET Opbergmand geniet je van zachter, frisser wasgoed en zet je een stap naar een groenere toekomst. Upgrade vandaag nog je wasroutine!

Copyright © 2023 by ANATURES

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ANATURES® Wollen XL Droogballen 6 stuks in opbergmand – Herbruikbare Drogerballen Wasdroger – Nieuw Zeelands RWS Schaapswol – Wasdrogerballen Duurzaam”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ANATURES® Wollen XL Droogballen 6 stuks in opbergmand – Herbruikbare Drogerballen Wasdroger – Nieuw Zeelands RWS Schaapswol – Wasdrogerballen Duurzaam
ANATURES® Wollen XL Droogballen 6 stuks in opbergmand – Herbruikbare Drogerballen Wasdroger – Nieuw Zeelands RWS Schaapswol – Wasdrogerballen Duurzaam

 17,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo