Wasparfum Profumel Pink Flowers 250 ml – Geur bij de was – Parfum bij de was – Parfum voor de was – Geurbooster – Nieuwste wassensatie

 21,79

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geursoort

Bloemig

Toepassing textielverfrisser

Tijdens het wassen

Formaat verpakking

Klein

Verpakking hoogte

10 cm

Verpakking lengte

20 cm

Verpakking breedte

15 cm

Inhoud

250 ml

Signaalwoord

Niet van toepassing

Verpakkingsgewicht

0.30 kg

EAN

8057949151227

Categorieën

Huishouden Wassen Wasparfum Wasmiddelen & Wasverzachters

Type verpakking

Klein

SKU: 9300000153369975 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Een bloemige, rozige, aldehydische harmonie opent deze zoete geur met karakter.

De topnoten springen in het oog met een frisse maar doortastende combinatie van ananas en oranjebloesem. In het hart staat de elegantie van damastroos centraal, vergezeld door sering en irisbloemen.

Een houtachtige basis sluit de compositie af met sandelhout en tonkaboon, verfrist door de balsamico- en energetiserende noten van benzoë.

Pink flowers, de topnoten trekken de aandacht met een frisse maar beslissende combinatie van ananas en oranjebloesem. In het hart staat de elegantie van de Damask roos centraal, vergezeld van lila en irisbloemen.

Je voegt, afhankelijk van de gewenste geursterkte, een dopje (circa 5 -10ml) wasparfum toe in het bakje voor de wasverzachter, naast het gebruik van je reguliere wasmiddel.

Hoe is wasparfum te gebruiken?

De wasparfums van Profumel zijn te gebruiken voor wassen in de wasmachine en voor handwas. De wasparfums zijn geschikt elk type stof/textiel, denk daarbij aan kleding, maar ook aan lakens, handdoeken, gordijnen, kussens, bankhoezen, stoffen hondenmand, stoffen kattenmand, et cetera.

De wasparfums kunnen ook worden gebruikt in combinatie met alle soorten wasmiddel en kan worden gebruikt met wassen bij zowel lage als hoge temperaturen. De wasparfums zijn een sterk geconcentreerd product en dienen altijd te worden vermengd met voldoende water.

Wij adviseren je om de fles wasparfum altijd eerst even te schudden voor elk gebruik. Een paar ml wasparfum is voldoende om al je textiel zoals je kleding, badhanddoeken of bedlinnen heerlijk te laten geuren en je dagenlang een uniek gevoel van frisheid geeft.

Machine was: Giet 5 tot 10 ml wasparfum in het bakje wat bestemd is voor wasverzachter, afhankelijk van de gewenste geurintensiteit kun je eventueel meer of minder gebruiken.

Handwas: Voeg 5 ml wasparfum toe aan 5 liter water, tijdens de laatste spoeling. Wij adviseren je om handschoenen te gebruiken ter bescherming van de handen.

Wasparfum is bij gebruik volgens het wasvoorschrift volledig veilig voor de kleding en textiel van mens en dier. Buiten bereik van kinderen houden en bij inname direct contact opnemen met uw huisarts!
Wasparfum is uitsluitend bedoeld voor gebruik in de wasmachine, gelekte/gemorste product opruimen. Gemorst wasparfum kan oppervlakken beschadigen. Als de wasparfum is omgevallen, neem dan het oppervlak zo snel mogelijk af met een vochtige doek.

Wasparfum is volledig dierproefvrij.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Wasparfum Profumel Pink Flowers 250 ml – Geur bij de was – Parfum bij de was – Parfum voor de was – Geurbooster – Nieuwste wassensatie”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wasparfum Profumel Pink Flowers 250 ml – Geur bij de was – Parfum bij de was – Parfum voor de was – Geurbooster – Nieuwste wassensatie
Wasparfum Profumel Pink Flowers 250 ml – Geur bij de was – Parfum bij de was – Parfum voor de was – Geurbooster – Nieuwste wassensatie

 21,79

Huishoud-vergelijk.nl
Logo