Dubbele Wasmand – Wasmand 2 Vakken – Laundry Bag – 145L

 125,95

Merk

Merkloos

Materiaal

Polyester

Inhoud

145 l

Product breedte

32 cm

Product hoogte

4 cm

Product lengte

43 cm

EAN

6150510571553

Aantal compartimenten

4 of meer compartimenten

Inclusief deksel

Ja

Met vakken

Ja

Categorieën

Huishouden Wasmanden Wassen

Optie

Met deksel

SKU: 9300000175633519 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Maak kennis met onze 145L Dubbele Wasmand, een essentiële toevoeging aan jouw wasroutine. Deze ruime en efficiënte oplossing is ontworpen om het sorteren en organiseren van je kleding eenvoudig te maken.

Met zijn royale capaciteit van 145L stelt deze dubbele wasmand je in staat om je was handig te scheiden in twee compartimenten. Sorteer moeiteloos lichte en donkere kleding, delicate items of kleding van verschillende gezinsleden met het grootste gemak.

De mand wordt geleverd met een duurzaam deksel, waardoor je vuile was verborgen blijft en onaangename geuren worden tegengehouden. De stevige constructie en hoogwaardige materialen maken deze wasmand tot een betrouwbare keuze voor je dagelijkse wasbehoeften.

De verwijderbare waszakken voegen extra gemak toe aan je wasroutine. Stevig bevestigd met hoornsluitingen zijn deze zakken niet alleen eenvoudig te verwijderen en opnieuw aan te brengen, maar ook wasbaar voor snel en efficiënt schoonmaken.

In een heldere witte kleur vormgegeven, voegt deze dubbele wasmand niet alleen functionaliteit toe maar ook een vleugje netheid en verfijning aan jouw wasruimte. De combinatie van praktische kenmerken en strak design maakt het een ideale keuze voor elk huis.

Upgrade jouw waservaring met onze 145L Dubbele Wasmand – een perfecte mix van stijl en functionaliteit voor een meer georganiseerd en efficiënt thuis.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Dubbele Wasmand – Wasmand 2 Vakken – Laundry Bag – 145L”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dubbele Wasmand – Wasmand 2 Vakken – Laundry Bag – 145L
Dubbele Wasmand – Wasmand 2 Vakken – Laundry Bag – 145L

 125,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo