CHICNEST DUURZAAM WASPAKKET – 6XL Drogerballen + Ecologische wasmachine bollen – wassen zonder wasmiddel – wasmachine ballen – drogerbollen – duurzaam wassen

- 21%

Oorspronkelijke prijs was: € 18,99.Huidige prijs is: € 14,95.

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Irenestraat 21 Voorhout

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info.musthavess@gmail.com

Kleur

Groen

Materiaal

Kunststof, Merinowol

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

CHICNEST

Product breedte

25 cm

Product hoogte

3 cm

Product lengte

25 cm

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0657782130

Type wasbol

Wasdrogerbol

Verpakking breedte

25 cm

Verpakking hoogte

3 cm

Verpakking lengte

25 cm

Verpakkingsgewicht

500 g

Verpakkingsinhoud

6 XL drogerballen + CHICNEST zakje 2 wasballen in de kleur : groen

EAN

8721001730087

Categorieën

Huishouden Wassen Wasbollen

Korting

Vanaf 20%, Vanaf 10%, Vanaf 5%

SKU: 9300000154955558 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Duurzaam waspakket van CHICNEST :

De perfecte milieuvriendelijke oplossing voor een snel en efficiënte manier van drogen en wassen.

Inhoud: 6 Stuks XL drogerballen incl Katoenen zakje + 2 wasmachine ballen in de kleur groen.

Wat zijn Wasmachine ballen en wat is het effect?

Wasballen kunnen uw vuile was reinigen zonder chemische wasmiddelen. De wasbol heeft geen geurstoffen, enzymen of chemische toevoegingen en ontziet uw huid én kleding. Dus prima te proberen bij allergie voor wasmiddelen.

Hoe gebruik je de wasmachine ballen ?

Stop de kleding, samen met de wasbal in de wasmachine. Wasmiddel is dus niet meer nodig! U kunt wel natuurvriendelijke wasnoten toevoegen. 1 wasbal per 3KG wasgoed, heeft u meer was? Voeg dan een extra wasbal toe. Hardnekkige vlekken voorbehandelen met vlekkenverwijderaar. Bij sterk vervuilde kleding een klein beetje wasmiddel toevoegen (20% van wat je normaal zou toevoegen).

Wasmachine

Wasballen geven een frisse geur. Echter als de machine niet geheel vrij is van aanslag, kan het wasgoed muf ruiken. Dat zou bij “normale” wasmiddelen ook zo zijn maar door de toegevoegde parfum merkt u dat niet. Bij wassen met wasballen is het van belang dat de machine dus echt schoon is. U kunt de machine reinigen door voor het eerste gebruik met wasballen, de wasmachine leeg te laten draaien, met alleen een paar eetlepels soda op ongeveer 90-95 ºC. Zeepresten en vette aanslag worden dan uit uw machine verwijderd.
Na elke wasbeurt de deur op een kier laten en het waspoederlaatje een stukje uittrekken om de machine te ventileren. Raadpleeg eventueel de instructies van uw machine.

Voordelen:

  • 100% milieuvriendelijk.
  • Bespaard heel veel wasmiddel kosten.
  • Geschikt voor alle soorten gekleurde kleding
  • Voor wasprogramma’s tot 80° C
  • Zonder oplosmiddelen, zepen, bleekmiddel of geurstoffen
  • Geschikt voor mensen met een allergie of gevoelige huid

Wat zijn drogerballen en wat is het effect?

  • Droogtijd

Met deze wollen drogerballen ervaar je aanzienlijk kortere droogtijden. De dichte wolvezels absorberen overtollig vocht uit je wasgoed, waardoor hete lucht efficiënter kan circuleren. Dit bespaart niet alleen waardevolle tijd, maar helpt ook energie te besparen en je elektriciteitsrekening te verlagen. Geniet van het gemak van kortere droogcycli zonder concessies te doen aan de zachtheid en frisheid van je kledingstukken.

  • Duurzaamheid

    Onze toewijding aan duurzaamheid staat centraal in ons product. Deze drogerballen zijn gemaakt van 100% natuurlijke wol, waardoor ze een chemisch-vrij alternatief vormen voor conventionele drogerdoekjes. Ze zijn herbruikbaar en gaan lang mee, waardoor de behoefte aan wegwerpproducten die in stortplaatsen belanden, wordt geëlimineerd. Door te kiezen voor onze wollen drogerballen maak je een bewuste keuze om afval te verminderen en een positieve impact op de planeet te hebben.

    Naast de milieuvriendelijke voordelen zijn onze wollen drogerballen bijzonder zacht voor stoffen. Ze verzachten en maken je kleding pluiziger, waardoor rimpels, statische elektriciteit en pluisvorming worden verminderd. Zeg vaarwel tegen agressieve chemicaliën en synthetische geuren – deze drogerballen laten je wasgoed fris en schoon ruiken, zonder kunstmatige toevoegingen.

    Het onderhouden van onze 100% wollen drogerballen is eenvoudig. Laat ze na elke cyclus aan de lucht drogen om ze in optimale conditie te houden. Met de juiste zorg blijven ze keer op keer uitstekende prestaties en betrouwbaarheid leveren.

De ideale keuze voor kortere droogtijden, ecologische duurzaamheid en kledingverzorging. Ervaar vandaag nog het verschil in efficiëntie en milieubewustzijn!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “CHICNEST DUURZAAM WASPAKKET – 6XL Drogerballen + Ecologische wasmachine bollen – wassen zonder wasmiddel – wasmachine ballen – drogerbollen – duurzaam wassen”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CHICNEST DUURZAAM WASPAKKET – 6XL Drogerballen + Ecologische wasmachine bollen – wassen zonder wasmiddel – wasmachine ballen – drogerbollen – duurzaam wassen
CHICNEST DUURZAAM WASPAKKET – 6XL Drogerballen + Ecologische wasmachine bollen – wassen zonder wasmiddel – wasmachine ballen – drogerbollen – duurzaam wassen

Oorspronkelijke prijs was: € 18,99.Huidige prijs is: € 14,95.

Huishoud-vergelijk.nl
Logo