Profumoda – Wasparfum – Geur: Lotusbloem

 17,95

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geursoort

Bloemig

Toepassing textielverfrisser

Tijdens het wassen

Formaat verpakking

Groot

Inhoud

250 ml

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@profumoda.nl

Gevarenaanduiding H-zinnen

H315:Veroorzaakt huidirritatie, H317:Kan een allergische huidreactie veroorzaken, H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie, H412:Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Profumoda

Signaalwoord

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P280:Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming/gelaatsbescherming dragen, P305+P351+P338:BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten: contactlenzen verwijderen, indien mogelijk: blijven spoelen., P332+P313:Bij huidirritatie: een arts raadplegen, P333+P313:Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen

EAN

6150609631663

Categorieën

Huishouden Wassen Wasparfum Wasmiddelen & Wasverzachters

Type verpakking

Groot

SKU: 9300000176225407 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wasparfum Lotusbloem is een betoverende geur die je wasgoed omhult in een subtiel en verfijnd aroma. Deze geur is geïnspireerd op de bloem van de lotus, die wordt vereerd in veel culturen over de hele wereld vanwege zijn zuiverende en spirituele eigenschappen.

De geur van Lotusbloem is zoet, fris en bloemig met een licht kruidige ondertoon die zorgt voor een gevoel van rust en sereniteit. Het heeft ook een licht poederachtige noot die zorgt voor een zachte en subtiele geur. Wasparfum Lotusbloem is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een geur die hen helpt te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag.

Deze wasparfum is zeer eenvoudig te gebruiken en kan worden toegevoegd aan de wasverzachter tijdens het laatste spoelprogramma in de wasmachine of tijdens het handwassen. Het is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en is vrij van parabenen en nikkel, wat het veilig maakt voor alle huidtypes en de planeet.

Kortom, Wasparfum Lotusbloem is een verfijnde en kalmerende geur die je wasgoed omhult in een heerlijk subtiele aroma. Het is een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een geur die rust en sereniteit brengt in hun dagelijkse routine.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Profumoda – Wasparfum – Geur: Lotusbloem”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Profumoda – Wasparfum – Geur: Lotusbloem
Profumoda – Wasparfum – Geur: Lotusbloem

 17,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo