Universeel draaiplateau voor magnetron – 24,5 cm – Vervangend glazen plateau met 3 houders

- 4%

Oorspronkelijke prijs was: € 52,99.Huidige prijs is: € 50,99.

Merk

Merkloos

Kleur

Wit

Materiaal

Bamboe

Inhoud

9 l

Product breedte

9900 cm

Product hoogte

99 cm

Product lengte

9900 cm

EAN

6150621622663

Aantal compartimenten

1

Inclusief deksel

Nee

Met vakken

Ja

Categorieën

Huishouden Wasmanden Wassen

SKU: 9300000176888328 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Over dit item

Ben je op zoek naar een hoogwaardig en duurzaam vervangend draaiplateau voor je magnetron? Dan is dit glazen magnetronplateau een uitstekende keuze. Gemaakt van hittebestendig glas met een diameter van 24.5 cm, biedt dit plateau vele voordelen voor een veilig en efficiënt gebruik in je magnetron.

Stevige bevestiging

Dit magnetronplateau is voorzien van drie trapeziumvormige bevestigingspunten aan de onderkant, waardoor het stevig op zijn plaats blijft zitten. Hierdoor is het geschikt voor magnetrons van verschillende merken en zorgt het voor een stabiele rotatie tijdens het opwarmen van je gerechten.

Gemakkelijk schoon te maken

Dankzij het duurzame en veilige materiaal zonder scherpe randen is dit magnetronplateau vaatwasmachinebestendig, waardoor het eenvoudig te reinigen is na gebruik. Geen gedoe meer met handmatig schoonmaken, wat tijd en moeite bespaart.

Hittebestendig en geurneutraal

Dit vervangende draaiplateau is bestand tegen hoge temperaturen en lichte stoten, waardoor het lang meegaat in je magnetron. Bovendien is het geurneutraal en geschikt voor levensmiddelen, wat betekent dat je gerechten niet worden beïnvloed tijdens het opwarmen.

Universele compatibiliteit

Dit glazen magnetronplateau is geschikt voor de meeste magnetrons, waaronder modellen van bekende merken zoals Granz, Samsung, LG, Panasonic, Midea, en Daewoo. Het is ideaal als reserveplateau of als vervanging voor een kapot of zoekgeraakt plateau.

Herinnering: Overbelast de magnetronplaat niet, omdat dit kan leiden tot ongelijkmatige verwarming en de prestaties van je magnetron kan beïnvloeden. Zorg altijd voor een juist gebruik en geniet van veilig en efficiënt opwarmen met dit glazen magnetronplateau.

Productspeicificaties:
– Materiaal: Hittebestendig glas – Diameter: 24.5 cm – Vaatwasmachinebestendig: Ja – Geschikt voor: Diverse merken magnetrons – Kleur: Transparant met mat ontwerp

Upgrade nu je magnetronervaring met dit hoogwaardige glazen magnetronplateau en geniet van veilig en efficiënt opwarmen van je gerechten!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Universeel draaiplateau voor magnetron – 24,5 cm – Vervangend glazen plateau met 3 houders”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Universeel draaiplateau voor magnetron – 24,5 cm – Vervangend glazen plateau met 3 houders
Universeel draaiplateau voor magnetron – 24,5 cm – Vervangend glazen plateau met 3 houders

Oorspronkelijke prijs was: € 52,99.Huidige prijs is: € 50,99.

Huishoud-vergelijk.nl
Logo