The Pink Stuff – Schuurmiddel – 750 ml

 6,49

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Inhoud

750 ml

Verpakking breedte

100 mm

Verpakking hoogte

200 mm

Verpakking lengte

50 mm

Verpakkingsgewicht

750 g

EAN

5060033823675

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Allesreinigers

Type allesreiniger

Vloeistof

Merk

The Pink Stuff

Type verpakking

Klein

SKU: 9300000109270439 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Pink Stuff Miracle Cream Cleaner is een veelzijdige en effectieve vloeibare cream cleaner voor vrijwel alle soorten harde oppervlakken in huis. Deze mild schurende reiniger is een belangrijk product in uw voorraad huishoudelijke schoonmaakproducten en is perfect voor zowel uw binnen- als buitenschoonmaak. Van grills- vloeren- muren- deuren- keramiek- tegels- potten en pannen- douches tot gootstenen- deze geweldige reiniger maakt alle soorten oppervlakken schoon- glanzend en zo goed als nieuw!

Hard voor vlekken en toch zacht voor oppervlakken- het is ontworpen om enkele van de meest hardnekkige vlekken en stoffen aan te pakken die andere reinigingsmiddelen niet kunnen- zoals vet– vuil- en hardwatervlekken. Het is niet alleen geformuleerd met 100% natuurlijke ingrediënten- deze veganistische en dierproefvrije crèmereiniger staat ook bekend om zijn aangename rabarbergeur- waardoor je huis fris- uitnodigend en bevredigend schoon ruikt!

De veelzijdige vloeibare crème-reiniger voor harde oppervlakken is taai tegen vlekken- dringt in en verwijdert vet en vuil- en laat glanzende- schone resultaten achter met 100% natuurlijke reinigingsdeeltjes.

Gebruiksaanwijzing:

The Pink Stuff The Miracle Cream Cleaner is een milde- schurende crèmereiniger voor harde oppervlakken en moet voor gebruik worden gebruikt met de Shake-fles. Test bij twijfel altijd op een onopvallende plek. Crème aanbrengen op een vochtige- zachte doek of spons. Overvegen en afspoelen met schoon water. Wrijf met een schone- droge doek.

Let op:

Vermijd overmatige druk of wrijving op oppervlakken van zacht plastic- aluminium- glas of email. Dweil gemorste vloeistoffen onmiddellijk op. Waarschuwing: Bevat Benzisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken. Dit product is niet geclassificeerd als gevaarlijk volgens GiS. Mensen met een gevoelige huid moeten handschoenen dragen bij het gebruik van dit product.
Pluspunten:

Samengesteld met natuurlijke ingrediënten

Millieuvriendelijk in het gebruik

Niet gevaarlijke formulering

Specificaties:

– Inhoud: 750ml

– Kleur: Roze

– Functie: Schuurmiddel

– Merk: The Pink Stuff

Verpakkingsinhoud

– 1x The Pink Stuff – Schuurmiddel – 750 ml

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “The Pink Stuff – Schuurmiddel – 750 ml”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Pink Stuff – Schuurmiddel – 750 ml
The Pink Stuff – Schuurmiddel – 750 ml

 6,49

Huishoud-vergelijk.nl
Logo