Droger ballen Was ballen Was bol Wol – Droogballen – Drogerballen – 100% New Zealand –

 18,99

Kleur

Wit

Materiaal

Wol

Product breedte

7 cm

Product hoogte

7 cm

Product lengte

4 cm

Verpakking breedte

5 mm

Verpakking hoogte

21 mm

Verpakking lengte

7 mm

Verpakkingsgewicht

40 g

Verpakkingsinhoud

6 stuks droger ballen

EAN

8719326777641

Categorieën

Huishouden Wassen Wasbollen

SKU: 9200000128205498 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wil je ook graag minder wachttijd voordat jou was droog is, en minder hoge energierekeningen? Natuurlijk ben je ook die pluizige kleding meer dan zat, en wil je ook van die jeukende truien af. Daarom zijn deze drogerballen echt iets voor jou !

Mijn moeder zeurde vaak over de was die te pluizig was, te lange wachttijden en te hoge energierekeningen. Gelukkig is dat probleem nu helemaal opgelost, en heb ik weer een blije moeder.

Echte nieuw zeelandse wol

Natuurlijk zijn er veel drogerballen op de markt, maar deze droger ballen zijn gemaakt van 100% nieuw zeelandse wol en daarom zijn ze van de allerbeste kwaliteit.

Betere kwaliteit

Door deze drogerballen wordt de kwaliteit van jouw kleding heel snel verbeterd. De pluizen verdwijnen, en jouw kleding voelt al heel snel beter en zachter aan.

Beter voor de huid

Drogerballen bevorderen de zachtheid van jou kleding. Daardoor zal jouw kleding lekkerder aanvoelen en krijg je automatisch ook een veel betere huid. Ook voor een jeukende huid bij sommige truien zijn deze drogerballen de oplossing.

Gebruiksaanwijzing

Het ligt er natuurlijk aan hoe groot jouw droogbeurt is, maar gemiddeld doe je 3-6 drogerballen erin. PRO-TIP Het beste kun je voordat je begint aan je droogbeurt even een paperclip tegen de ballen aanhouden om te voorkomen dat ze statisch worden.

Bespaar tijd, geld en energie

Ja zeker je gaat echt veel tijd , geld en energie besparen. Ik heb het samen met mijn moeder getest en deze drogerballen gaan zeker mee tot 1000+ droogbeurten. Daarbij komt dat je droogbeurt 40% sneller droog is, en daarmee bespaar je automatisch erg veel geld, tijd en energie.

Zijn de ballen wel milieuvriendelijk?

In deze tijden is milieu natuurlijk een heel erg belangrijk punt. En daarom hebben wij gekozen voor eco drogerballen. Uiteraard zijn ze ook vrij van chemicaliën. En opnieuw wordt je probleem opgelost.

100% Geld terug garantie

We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld.

Sluit je aan bij de duizenden tevreden klanten die je voorgingen!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Droger ballen Was ballen Was bol Wol – Droogballen – Drogerballen – 100% New Zealand –”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Droger ballen Was ballen Was bol Wol – Droogballen – Drogerballen – 100% New Zealand –
Droger ballen Was ballen Was bol Wol – Droogballen – Drogerballen – 100% New Zealand –

 18,99

Huishoud-vergelijk.nl
Logo