Veelzijdige Katoentouw Geweven Opbergmand met Handvatten – Perfect voor Speelgoed, Was en Schoenen – 35 cm Diameter x 40 cm Hoogte-bruin/zwart

 29,98

Merk

Merkloos

Kleur

Bruin, Zwart

Vorm

Rond

Materiaal

Kunststof

Anti-slip

Nee

Inklapbaar

Ja

Met handgreep handgrepen

Ja

Inhoud

53 l

Product breedte

38 cm

Product hoogte

40 cm

Product lengte

38 cm

Diameter

35 cm

Product gewicht

1.30 kg

EAN

8720955900768

Reparatie type

Carry-in

In elkaar te stapelen

Nee

Inclusief deksel

Nee

Inclusief wielen

Nee

MPN Manufacturer Part Number

n/a

Materiaal handgreep handgrepen

Kunststof

Met vakken

Nee

Met ventilatie

Nee

Opdruk

Effen

Patroon

Gestreept

Type wasmand

Opvouwbare wasmand

Verpakking breedte

41.50 cm

Verpakking hoogte

3.50 cm

Verpakking lengte

55 cm

Verpakkingsgewicht

1.30 kg

Verpakkingsinhoud

1xPraktische, Esthetische en Veelzijdige Katoentouw Geweven Opbergmand met handvatten

Categorieën

Huishouden Wasmanden Wassen

SKU: 9300000169090848 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Deze prachtige opbergmand, vakkundig geweven van zacht katoentouw in een verfijnde bruinzwarte kleur, voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur. Met zijn unieke ontwerp en veelzijdige functionaliteit is deze mand een must-have voor georganiseerde huishoudens.

Veelzijdig Gebruik: Deze opbergmand is een alleskunner! Of het nu gaat om het opbergen van was, dekens of speelgoed, zijn veelzijdige ontwerp maakt het de ideale opslagoplossing voor een scala aan items.

Elegante Kleurcombinatie: Het tijdloze bruinzwarte ontwerp straalt niet alleen klasse uit, maar past ook perfect bij verschillende interieurstijlen. Voeg een vleugje stijl toe aan elke kamer met deze elegante kleurencombinatie.

Perfecte Afmetingen: Met een bovenste diameter van 38 cm, een onderste diameter van 35 cm en een hoogte van 40 cm, biedt deze mand royale afmetingen voor het opbergen van diverse items. Voldoende ruimte voor grote voorwerpen en zachte opslag.

Gemakkelijk te Dragen: Uitgerust met handvatten voor moeiteloos dragen en verplaatsen. Plaats het op de vloer van de slaapkamer, badkamer, woonkamer of kinderkamer en verander moeiteloos de opstelling naar wens.

Gebruiksaanwijzing: Eenvoudig in gebruik. Plaats de mand op de gewenste locatie en vul hem met kleding, baby speelgoed, dekens, en meer. Zowel praktisch als esthetisch, biedt het een handige manier van organiseren in het dagelijks leven.

Materiaal: Gemaakt van zacht katoentouw voor een comfortabel gevoel en duurzaamheid. De flexibele eigenschappen van het materiaal zorgen ervoor dat de mand zich aanpast aan verschillende vormen en behoeften.

Deze katoentouw geweven opbergmand onderscheidt zich door zijn praktische, esthetische en veelzijdige eigenschappen. Biedt een elegante en doordachte opslagoplossing voor elk huishouden. Maak je huis georganiseerd en stijlvol met deze opbergmand!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Veelzijdige Katoentouw Geweven Opbergmand met Handvatten – Perfect voor Speelgoed, Was en Schoenen – 35 cm Diameter x 40 cm Hoogte-bruin/zwart”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelzijdige Katoentouw Geweven Opbergmand met Handvatten – Perfect voor Speelgoed, Was en Schoenen – 35 cm Diameter x 40 cm Hoogte-bruin/zwart
Veelzijdige Katoentouw Geweven Opbergmand met Handvatten – Perfect voor Speelgoed, Was en Schoenen – 35 cm Diameter x 40 cm Hoogte-bruin/zwart

 29,98

Huishoud-vergelijk.nl
Logo