ProfiBright – Textielreiniger & Vlekkenverwijderaar – ProfiSpotClean Plug & Play – 5 liter – geen parabenen – biologisch afbreekbaar

 65,95

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

EUH210:Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar.

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Aantal wasbehandelingen

200 wasbeurten

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Ricca/Profibright Cannenburg 78 2135 CH Hoofddorp Nederland

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@profibright.eu

Geschikt voor

Her verwijderen van organische vlekken in textiel, kleden, kleding, stoffen (zoals een bank), matrassen, kussens, knuffels & krabpaal

Inhoud

5 l

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Ricca/Profibright Cannenburg 78 2135 CH Hoofddorp Nederland

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0882400444

Verpakking breedte

250 mm

Verpakking hoogte

250 mm

Verpakking lengte

250 mm

Verpakkingsgewicht

5.1 kg

EAN

8720387431816

Categorieën

Huishouden Wassen Vlekkenverwijderaars Wasmiddelen & Wasverzachters

Aantal wasbeurten

Tussen 25 en 50, Meer dan 100

SKU: 9300000046006661 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De professionele ProfiSpotClean – Textielreiniger & Vlekkenverwijderaar – 100% Dutch Made.

Een geweldige vlekkenreiniger voor organische vlekken. Verwijderd vlekken uit alle textielsoorten, banken & kleden. Ook zeer geschikt voor het schoonmaken van matrassen.

Het is altijd vervelend wanneer er ergens een vlek opduikt die er eerst niet was?! Of de vlek nu op je jas, je autostoel of je vloerbedekking zit. Deze hoort daar niet en ja, ik hoor je denken!? Hoe krijg ik deze er uit zonder de vlek groter te maken? Voor deze oplossing hebben wij de ProfiSpotClean Plug & Play.

ProfiSpotClean Plug & Play is een volkomen veilig en effectief synthetisch en biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel voor vele soorten vervuiling op kunststof, kleding- en woningtextiel, lopers, vaste vloerbedekking, karpetten & autobekleding.

Deze oplossing moet je gewoon in huis hebben voor eerste hulp bij kleine ongelukjes. Dit product helpt de rust in huis weer terug te krijgen. Geen stress, de ProfiSpotClean Plug & Play biedt hulp. pH waarde is 12,3. Onze producten zijn niet getest op dieren.

ProfiSpotClean Plug & Play maakt zelfs de velgen van uw auto schoon!

Gebruiksaanwijzing:

  1. De vlek even in sprayen. Houdt de fles op een afstand van circa 20 cm. Laat de ProfiSpotClean Plug & Play circa 30 – 60 seconden in laten werken. Neem dan een schone microvezeldoek en wrijf hiermee over de ingespoten vlek. Met de microvezeldoek neemt u het vuil op. Naspoelen is niet nodig.
  2. Bij hardnekkige vlekken en/of oude vlekken kan het nodig zijn om de behandeling nogmaals te herhalen. Eventueel kunt met een borstel de ingespoten vlek even extra behandelen.

Om het beste schoonmaakresultaat te verkrijgen is het verstandig om een microvezeldoek te gebruiken die niet gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter kan er namelijk voor zorgen dat er een vlek wordt achtergelaten.

Let op: Het kan zo zijn dat u een ‘schone’ vlek creëert. Hiermee bedoelen wij dat de plek die u zojuist heeft schoongemaakt weer de originele kleur heeft gekregen. Als dat het geval is dan zit er helaas niets anders op dan de rest ook schoon te maken. Bij kleding is het verstandiger om de kleding na de behandeling te wassen volgens de wasvoorschriften. Dit omdat de ProfiSpotClean Plug & Play een ‘schone’ vlek kan creëren. Na het wassen van de kleding is deze ‘schone’ vlek verdwenen.

Dosering:
Onverdund gebruiken. Plug & Play (kant & klaar). Schudden voor gebruik.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ProfiBright – Textielreiniger & Vlekkenverwijderaar – ProfiSpotClean Plug & Play – 5 liter – geen parabenen – biologisch afbreekbaar”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ProfiBright – Textielreiniger & Vlekkenverwijderaar – ProfiSpotClean Plug & Play – 5 liter – geen parabenen – biologisch afbreekbaar
ProfiBright – Textielreiniger & Vlekkenverwijderaar – ProfiSpotClean Plug & Play – 5 liter – geen parabenen – biologisch afbreekbaar

 65,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo