Laundry Bag – 40L – Grijs

 90,95

Merk

Merkloos

Materiaal

Bamboe, Stof

Inhoud

40 l

Product breedte

41 cm

Product hoogte

31 cm

Product lengte

33 cm

EAN

6150510567563

Aantal compartimenten

1

Inclusief deksel

Ja

Met vakken

Nee

Categorieën

Huishouden Wasmanden Wassen

Optie

Met deksel

SKU: 9300000175621287 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Voor IKEA-fans: Transformeer je IKEA Kallax planken met onze handige opbergdozen met deksel. Perfect als inzetstuk in de kast of op de plank. Creëer orde op de planken met deze stijlvolle stoffen dozen. Gebruik het ook als handige kleine wasmand voor de kinderkamer.
  • Multifunctioneel: Onze stevige opbergdoos is een veelzijdige aanwinst. Ideaal voor het opbergen van speelgoed in de kinderkamer en het bewaren van toiletartikelen en badspeelgoed in de badkamer. Het dient ook als boekenkast, opbergrek en wasmand.
  • Geschikt voor elke kamer: Deze stoffen opbergdoos is niet alleen perfect voor de slaapkamer, maar ook voor de kinderkamer. Gebruik het handig als wasmand en om je kledingkast netjes te organiseren. Het kan zelfs dienen als een praktische papierbak.
  • Beschermende functie: Onze opvouwbare mand met deksel is niet alleen hoogwaardig en modern, maar ook vochtbestendig en beschermt de inhoud tegen stof en vuil. Dankzij het deksel kan de opbergdoos strak worden gesloten en blijft alles netjes op zijn plaats.
  • Praktische afmetingen: deze sorteerdozen bieden voldoende opbergruimte, zelfs als vuile wasverzamelaar. Bovendien zijn ze plat en stapelbaar in het rek, waardoor ze een ruimtebesparend alternatief zijn voor grote opbergmanden.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Laundry Bag – 40L – Grijs”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laundry Bag – 40L – Grijs
Laundry Bag – 40L – Grijs

 90,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo