Heupwasmand – Wasmand Ergo – Ergonomische Wasmand – Wit

 57,95

Merk

Merkloos

Materiaal

Plastic

Inhoud

9 l

Product breedte

28.50 cm

Product hoogte

18.50 cm

Product lengte

27 cm

EAN

6097431554527

Aantal compartimenten

1

Inclusief deksel

Nee

Met vakken

Nee

Categorieën

Huishouden Wasmanden Wassen

SKU: 9300000171592139 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Het fijne patroon lijkt op de mand: in combinatie met gedempte kleuren past hij in elk interieur en voldoet hij aan de behoeften van alle esthetiek. Het dragen van gedroogde kleding: broeken, onderhemden, truien, jurken, rokken, jassen, handdoeken of beddengoed is gemakkelijker dankzij de inkepingen aan de zijkanten van de mand. Iedereen die thuis voor orde en netheid zorgt, moet over een container beschikken om de noodzakelijke spullen snel te vervoeren.
Dankzij twee inkepingen aan de zijkanten kunnen we het product comfortabel vastpakken en dragen. Het is een sieraad in de kamers. Voor kleurliefhebbers heb je vijf opvallende kleuren van de mand voorbereid: wit, roze, crème, grijs en zwart. Het artikel is verkrijgbaar in drie maten: 1,5 / 3,3 / 9 liter. Past goed bij de andere producten uit de serie: mand met en zonder deksel, tas, ovale mand, wasmand. Samen vormen ze een prachtige set.
In de mand kun je ook klemmen, krulwikkelaars, kammen, scharen of elektrische accessoires opbergen: scheermessen, stijltangen, haardrogers opbergen. Het bewijst zichzelf goed als verpakking voor cosmetica – parfum, make-upaccessoires, shampoos, haargels, crèmes, scheerschuim en deo’s. Door het formaat kun je er ook badkameraccessoires in opbergen, zodat deze niet verloren gaat en op één plek terug te vinden is.
Het product van kunststof lijkt op de manden, waardoor het mooi staat in de kamer en naast functionaliteit ook esthetische prikkels heeft. Het materiaal is licht van gewicht en bestand tegen chemische factoren, vooral tegen vocht, waardoor het op vochtige plaatsen – keuken, badkamer, wasruimte, garage – niets van zijn kwaliteit verliest of dient als opbergplaats voor sponzen, doeken, doeken of schuurpapier.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Heupwasmand – Wasmand Ergo – Ergonomische Wasmand – Wit”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heupwasmand – Wasmand Ergo – Ergonomische Wasmand – Wit
Heupwasmand – Wasmand Ergo – Ergonomische Wasmand – Wit

 57,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo