Wasparfum | LEMON FRESH 500ml

 29,95

Geursoort

Citrus-fruitig

Toepassing textielverfrisser

Tijdens het wassen

Inhoud

500 ml

Signaalwoord

Niet van toepassing

EAN

8058945111161

Categorieën

Huishouden Wassen Wasparfum Wasmiddelen & Wasverzachters

SKU: 9300000175105029 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Maak de zintuigen wakker met onze Lemon Fresh wasparfum, een symfonie van geurnoten die elke wasbeurt zal transformeren in een zintuiglijke luxe-ervaring. Levendige citroentonen en aromatische Chinese litsea-olie openen uw wasgoed met een ambachtelijke frisheid en vitaliteit.

In het hart van deze geur vermengt tijm en eucalyptus zich harmonieus met de delicatesse van de roos, waardoor uw stoffen omhuld worden met een langdurige geurige omhelzing. De combinatie van deze hartnoten geeft uw wasgoed een praktische elegantie en verfijning.

Tien slot geven de basisnoten van cederhout en witte muskus een omhullende en langdurige diepte aan het parfum, waardoor een suggestie spoor van luxe achterblijft in elke vezel van uw stoffen.

Lemon Fresh van Essenza Regale is meer dan een wasgeur; het is een feel-good ervaring voor uw huis. Verwen uw zintuigen en transformeer uw wasgoed in een symfonie van frisheid met Essenza Regale – Lemon Fresh. Breng vandaag nog een revolutie teweeg in uw thuiszorgroutine!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Wasparfum | LEMON FRESH 500ml”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wasparfum | LEMON FRESH 500ml
Wasparfum | LEMON FRESH 500ml

 29,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo