Profumoda – Wasparfum – Geur: Talk

 17,95

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geursoort

Zoet

Toepassing textielverfrisser

Tijdens het wassen

Formaat verpakking

Groot

Inhoud

250 ml

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@profumoda.nl

Gevarenaanduiding H-zinnen

H315:Veroorzaakt huidirritatie, H317:Kan een allergische huidreactie veroorzaken, H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie, H412:Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Profumoda

Signaalwoord

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P280:Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming/gelaatsbescherming dragen, P305+P351+P338:BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten: contactlenzen verwijderen, indien mogelijk: blijven spoelen., P332+P313:Bij huidirritatie: een arts raadplegen, P333+P313:Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen

EAN

6150606113186

Categorieën

Huishouden Wassen Wasparfum Wasmiddelen & Wasverzachters

Type verpakking

Groot

SKU: 9300000176225409 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met de Talk geur kun je genieten van een frisse en lichte geur die je doet denken aan schone lakens die buiten in de zon hangen.

Met de Talk Wasparfum krijgt je wasgoed niet alleen een heerlijke geur, maar ook een extra verzorging. De hoogwaardige ingrediënten zorgen er namelijk voor dat je wasgoed zacht en soepel blijft en er langer als nieuw uitziet.

Wasparfum Talk is een fantastische toevoeging aan je wasroutine. Deze geur is geïnspireerd op talkpoeder en zorgt voor een heerlijk zachte, subtiele en frisse geur op je wasgoed. Het laat een langdurige geur achter die je wasgoed lekker laat ruiken.

Wasparfum Talk is een unieke geur die zich onderscheidt van andere wasparfums. Het is ontworpen om je wasgoed te voorzien van een heerlijke geur die niet te overheersend is en tegelijkertijd zorgt voor een frisse en schone geur.

Met Wasparfum Talk hoef je geen extra wasverzachter meer te gebruiken. Voeg gewoon een paar druppels van deze wasparfum toe aan je wasverzachter tijdens het laatste spoelprogramma. Het is ook geschikt voor gebruik bij de handwas.

Wasparfum Talk is een veilig product en vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen en siliconen. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele wasverzachters en laat je wasgoed lekker ruiken zonder het te beschadigen.

Kortom, Wasparfum Talk is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een subtiele en verfrissende geur voor hun wasgoed.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Profumoda – Wasparfum – Geur: Talk”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Profumoda – Wasparfum – Geur: Talk
Profumoda – Wasparfum – Geur: Talk

 17,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo