Panno Magix Wasstrips – 30 Wasbeurten – Wasmiddel – Wasverzachter – Microvezeldoekjes – Desinfectiemiddel – Milieuvriendelijk

 15,00

Aantal wasbehandelingen

30 wasbeurten

Geschikt voor type was

Alle kleuren was

Substantie

Doekjes

Type wasmiddel

Hoofdwas

Geursoort

Fris

Parfumvrij

Nee

Formaat verpakking

Groot

Verpakkingsgewicht

650 g

Inhoud

0.65 l

Signaalwoord

Niet van toepassing

Verpakking breedte

1 cm

Verpakking hoogte

0.25 cm

Verpakking lengte

3.10 cm

EAN

8051811560919

Categorieën

Huishouden Wassen Wasmiddel Wasmiddelen & Wasverzachters

Aantal wasbeurten

Tussen 10 en 25

Type verpakking

Groot

SKU: 9300000076410929 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ben je op zoek naar een milieubewuste keuze voor het wassen van jouw kleding? Normaal gesproken heb je verschillende verpakkingen met wasmiddel én wasverzachter nodig om de was te doen. Gelukkig is dat bij de Panno Magix Wasstrips niet het geval! In deze verpakking zitten 30 speciale microvezeldoekjes die wasmiddel en wasverzachter bevatten. Hierdoor heb je per wasbeurt slechts één doekje nodig en ga je plastic vervuiling tegen! Daarnaast zijn de doekjes effectief tegen alle soorten vlekken en vervuilingen. De formule bevat namelijk nauwkeurig geselecteerde oppervlakte-actieve stoffen die iedere keer weer voor een optimale reiniging zorgen.

Geniet van een perfect schone was

De Panno Magix Wasstrips zijn niet zomaar wasmiddeldoekjes. Het is een innovatieve benadering van wassen. De doekjes zorgen voor het beste resultaat bij het wassen van kleding, terwijl je fijne was toch beschermd is. Zo worden vlekken effectief verwijderd, terwijl kleurverlies tijdens het wassen voorkomen wordt. Verder wordt ook de natuurlijke witheid van witte was hersteld, wordt het wasgoed gedesinfecteerd en laten de doekjes een heerlijk frisse, schone geur achter.

Een milieuvriendelijke keuze

Deze wasmiddel doekjes zijn een duurzame keuze die de noodzaak van meerdere was- en schoonmaakproducten elimineert. Deze doekjes zijn ontworpen om het gebruik van plastic maar liefst 90% te verminderen in vergelijking met vloeibaar wasmiddel. Daarnaast draagt Panno Magix dankzij de lichte, compacte én gerecyclede verpakking ook bij aan het verminderen van de hoeveelheid schadelijk afval. Heb je de doekjes gebruikt? Dan kun je ze als normale microvezeldoek gebruiken om stof te verwijderen!

Snel & eenvoudig de was doen

Het doen van de was wordt met deze doekjes een fluitje van een cent. De doekjes hebben namelijk een 5-in-1 systeem. Zo bevatten de doekjes wasmiddel, wasverzachter, kleurbeschermer én desinfectiemiddel en zijn de doekjes achteraf als stofverwijderaar te gebruiken.

Wasmiddel: Panno Magix’s innovatieve formule dringt diep in de stof door en verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken. Wrijf eenvoudig met het doekje over de vlek voordat je het in de wasmachine plaatst.

Wasverzachter: De doekjes zorgen voor een zachte was met een aangename geur. Het vermindert kreukels en voorkomt allergische reacties.

Kleurbeschermer: De doekjes zijn ontworpen om de kleuren van je kleding te behouden, evenals de natuurlijke glans van de stof, en voorkomt vervaging.

Desinfectiemiddel: Panno Magix is een krachtige desinfecterende oplossing die veilig is voor je kleding en huid. Het bevat geen bleekmiddel.

Stofverwijderaar: Na de wasbeurt in de machine kan het gedroogde Panno Magix-doekje worden gebruikt om stof en vuil te verwijderen.

Ervaar de voordelen nu zelf!

Minder afval & plastic – Door te kiezen voor Panno Magix draag je bij aan het verminderen van plastic afval en de milieu-impact van was- en schoonmaakproducten. Het is een kleine stap met een grote positieve invloed op onze planeet!

Multifunctioneel te gebruiken – Gebruik de doekjes als wasmiddel, wasverzachter, kleurbeschermer, desinfectiemiddel én stofverwijderaar.

Bespaar tijd – Verminder de tijd die je besteedt aan het selecteren van wasmiddelen en wasverzachters.

Eenvoudig te gebruiken – Je plaatst het doekje rechtstreeks in de trommel van de wasmachine. De ideale dosering is één doek per max. 5 kg wasgoed. Volg de instructies op het etiket. Na gebruik kun je het doekje drogen en als microvezeldoekje gebruiken.

Geschikt voor 30 wasbeurten – De doekjes zijn geschikt voor maximaal 30 wasbeurten.

Bestel jouw Panno Magix Wasstrips vandaag nog en geniet eenvoudig van schone kleding én bespaar plastic!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Panno Magix Wasstrips – 30 Wasbeurten – Wasmiddel – Wasverzachter – Microvezeldoekjes – Desinfectiemiddel – Milieuvriendelijk”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Panno Magix Wasstrips – 30 Wasbeurten – Wasmiddel – Wasverzachter – Microvezeldoekjes – Desinfectiemiddel – Milieuvriendelijk
Panno Magix Wasstrips – 30 Wasbeurten – Wasmiddel – Wasverzachter – Microvezeldoekjes – Desinfectiemiddel – Milieuvriendelijk

 15,00

Huishoud-vergelijk.nl
Logo