Wasmand Riet – Zwart

 70,95

Merk

Merkloos

Materiaal

Canvas

Inhoud

50 l

Product breedte

20 cm

Product hoogte

60 cm

Product lengte

40 cm

EAN

6150507928919

Aantal compartimenten

1

Inclusief deksel

Nee

Met vakken

Nee

Categorieën

Huishouden Wasmanden Wassen

SKU: 9300000173363753 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Slanke wasmand: de afmetingen van de wasmand zijn 40 x 20 x 60 cm (Lengte x breedte* hoogte), met een inhoud van 50 liter. Het heeft een lang en smal ontwerp, neemt geen ruimte in beslag en kan tegelijkertijd een grote hoeveelheid kleding opslaan. Deze wasmand wordt ook geleverd met een afneembare wasbare binnenzak voor eenvoudige verwijdering en gebruik, het maakt uw huis comfortabeler en opgeruimd en biedt meer opslagruimte.
  • Afneembare binnenzak: deze wastafel heeft een afneembare binnenzak. U kunt kleding scheiden zonder de hele wasmand te verplaatsen. De mesh ontworpen binnenzak is zeer eenvoudig te reinigen en te verwijderen, wat betekent dat de mand niet vaak hoeft te worden schoongemaakt. Tegelijkertijd heeft de wasmand een lang draagbaar ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om de wasmand op te halen en te verplaatsen.
  • Waterdicht en duurzaam: de wasmand is gemaakt van Oxford doek, 4 steunbalken en een verdikt bodempaneel, dat een stabiele structuur heeft en niet verandert. De dikke Oxford doek is duurzaam, niet gemakkelijk te beschadigen, lichtgewicht, en de stof is ademend en gemakkelijk schoon te maken. 2 lange zijhandgrepen kunnen de wasmand gemakkelijk verplaatsen, geschikt voor zwangere vrouwen, ouderen en kinderen, en kunnen gemakkelijk op en neer worden gedragen.
  • Opvouwbaar & onafhankelijk ontwerp: de smalle wasmand heeft 4 verwijderbare steunbalken voor het bevestigen van de wasmand, waardoor deze rechtop blijft staan zonder te vervormen, en het uiterlijk is driedimensionaal en mooier. U kunt deze wasmand eenvoudig monteren of vouwen. De wasmand is opgevouwen slechts 5 cm lang en kan in een kast of koffer worden opgeborgen.
  • Maak het wassen gemakkelijker-deze slanke wasmand heeft een modieuze stijl en is verkrijgbaar in 3 Verschillende kleuropties. Het kan worden gebruikt in de slaapkamer, wasruimte, badkamer, enz. geplaatst worden. Perfect voor uw kamer. Het kan meer opslag en orga verstrekken

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Wasmand Riet – Zwart”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wasmand Riet – Zwart
Wasmand Riet – Zwart

 70,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo